Horoscop 27 Noiembrie-3 Decembrie 2023

 

Săptămâna următoare vor avea loc niște tranzite planetare deosebite! Important este să avem noroc de 5 stele, dar să rămânem cu cei 7 ani de acasă, cu trăirile copilăriei, cu educația primită. 

Acolo este pista, trambulina de pe care ne lansăm. Marte va intra în Săgetător de pe 25 noiembrie și va face conjuncție cu Soarele. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, pentru săptămâna următoare. 


Berbec

Este activă cea de-a noua casă a horoscopului general, în zilele care vin. V-ați făcut bagajele sau v-ați pregătit casa de oaspeți? Sau jucați cu destinul în deplasare, pe mese boierești? 

Cuvântul cheie al săptămânii este „planuri”, cu bonusuri și răsfățuri care vin.


Taur 

Vin sărbătorile! Săptămâna va fi respectata la adevărata ei valoare. E săptămâna Crezului, gând la gând cu bucurie. Uranus, planeta României, este în Taur și pregătirile vor avea un ritual special la voi. Pregătiți tot ce înseamnă de iarnă, de la mâncare la curățenie. 

Veți pune busuioc în grindă, în păr și sub pernă, pentru că este plantă sfântă. Vin boabe cu rod și spor în pridvor. Cuvântul cheie al zilelor următoare va fi spor și mulți veți ști cum să valorificați acest spor.


Gemeni

Mercur încă în Săgetător, pe început de săptămână, vrea să puneți preț pe slove, că la început a fost cuvântul. Acolo e aura voastră, într-o nouă săptămână de post, împăciuire, altruism și generozitate. 

Expresia cheie este „atenție ce vorbești, să îți spun cine ești!” O săptămână în care veți fi, practic, în elementul vostru. Veți face exact ce veți simți voi că vă place.


Rac 

Veți alerga dintr-un capăt în altul al casei, al orașului, deci veți fi în mare vervă. Se întrevăd ceva discuții în familie sau care țin de ceva foarte important. 

Există în stand-by niște lucruri care nu s-au pus pe tapet, niște situații care nu s-au tranșat.


Leu

La voi va fi vorba de dragoste pentru că va fi activă cea de-a cincea casă a horoscopului general al săptămânii.

 E liniștea dinaintea furtunii pentru cei care sunt în relații incompatibile… Rămâne de văzut, dar depinde ce și cum ați ales. Cârcotașii ar spune că e liniștea asurzitoare, dar atât de plăcută, care anunță ceva de suflet.


Fecioară 

Cu Mercur încă în Săgetător, se văd ceva inițiative sau discuții în familie sau la locul de muncă, depinde ce și cum. Unii lucrează de acasă sau sunt casnici, prin urmare zona aceasta trebuie pusă în evidență exact așa. 

Pentru ceilalți, mișcările cu totul se vor muta în zona carierei, a locului de muncă. Veți fi puși să alegeți ori, ori sau să împăcați și capra, dar și varza. E greu, dar nu imposibil.


Balanță

Comunicarea se vrea constructivă sau cu sport în săptămâna care vine, ea e cheia. 

Asteroidul Ceres vă ridică mingea la fileu, în rest, ochii îmn patru și atenție la neatenție.


Scorpion

Dați cărțile pe față și fiți cinstiți cu voi atunci când veți privi pe cineva în ochi sau vă veți privi în oglindă.

 Este săptămâna conștiinței sau, pentru unii, a conștientizării faptului că unii oameni vă sunt simpatici, iar cei care nu joacă așa cum le cântați vă sunt profund antipatici. Clar, nivele diferite de evoluție spirituală sau de a privi lucrurile.


Săgetător

Un stelium excepțional, de zile mari, în constelația voastră care încearcă să susțină din start pe cei născuți în primul decan al zodiei. 

Ceilalți se încălzesc pe marginea terenului pentru ce va să vie de la destin în săptămânile care vor urma. Aveți de la Soare un plus de energie benefică.


Capricorn

Cuvântul cheie al viitoarei săptămâni este discuții sau discuții. Fie vor fi la locul de muncă, carieră, cu autoritățile sau cu anumite persoane care au nevoie de dvs. 

Fie în familie, la cei care vor să pună țara la cale. Alți nativi vor avea discuții de alt nivel, în sensul de bârfe. Atenție la control!


Vărsător

Și voi intrați în febra steliumului din Săgetător, pentru că este o agitație cu planete tinere, dinamice. Săgetătorul, prin excelență, are arc și vrea ținte fie pe termen scurt, fie imediate sau pe termen lung.

 Lucrurile se agită, dar cu folos. Agitația ține și de febra magiei de sărbători: liste, planuri, prieteni, rânduială, preocupări administrative și nu numai. Deviza săptămânii: să îmi iasă totul ca la carte! Asta vă dă o stare de spirit pozitivă și veți avea un alt imbold: optimiști și plini de speranță.


Pești

O săptămână de minte, trup și suflet pentru ceva, un crez, o menire, o cauză. Minte conectată la găsirea soluțiilor pentru a ajuta pe cineva sau a pune umărul la ceva. O cauză sau o cale de ieșire către lumină. 

Datorită planetelor care sunt în mișcare, agitate în sens astrovibrațional bun, magnetic, din Săgetător, cu Marte care este competitiv și ambițios, cu Mercur care este în cădere, dar știe cum să vorbească și, mai ales, trebuie să țină măsura diplomației și nu a limbii ascuțite.


Sursa: playtech.ro 

Sursa foto: antena1 


Comentarii