luni, 21 august 2023

Horoscop 21-27 August 2023

 

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani, citește horoscopul săptămânii 21 - 27 august 2023.


BERBEC 

 Dragoste– La finalul săptămânii, pe 27 august, Marte, guvernatorul tău, își face intrarea în zodia Balanță, respectiv în casa relațiilor și căsătoriei. Se schimbă vibrația și vei investi mai mult timp și energie în petrecerea timpului cu partenerul de cuplu, lași de la tine, faci compromisuri și cauți să îndrepți o situație, dacă relația a avut de suferit.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru administrarea unor sume de bani, a unei moșterniri sau a unui buget de la serviciu, să faci niște achiziții.

Muncă – Sectorul muncii este activat în această săptămână de intrarea Soarelui în zodia Fecioară, din 23 august, unde, timp de o lună, aduce energie organizare și preocupări pentru sarcinile de serviciu. Aici deja se află Marte și Mercur și de o perioadă bună de timp susțin activitatea, iar acum se adaugă și Soarele, energia. Tot pe 23 august, își începe și Mercur mișcarea retrogradă prin zodia Fecioară. Până pe 15 septembrie va răscoli activitățile profesionale, cu scopul de a rezolva o serie de chestiuni, care au rămas nerezolvate de la ultima retrogradare. 


TAUR

 Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru relația de cuplu. Sectorul sentimental este activat, din 23 august, de intrarea Soarelui în zodia Fecioară, unde, timp de o lună, aduce preocupări pentru cucerirea sau recucerirea partenerului sau a unei persoane de care te simți atras. Tot aici va retrograda, din 23 august, și Mercur, planeta comunicării. Până pe 15 septembrie urmează o perioadă, în care îți vei reevalua sentimentele, planul iubirii și aventurile romantice.

Bani –  Odată cu retrogradarea lui Mercur, guvernatorul casei banilor, începe o perioadă de reevaluare și a contractelor profesionale și vei căuta să renunți la acele activități, care nu îți mai aduc beneficii.

Muncă– Activitatea la locul de muncă începe să fie dinamizată de prezența lui Marte, planeta acțiunii, din 27 august, când ajunge în zodia Balanță și vei investi mai mult timp și energie în activitățile și sarcinile de la locul de muncă.


GEMENI

 Dragoste– Dacă până în această săptămână ai tot analizat anumite situații, care s-au întâmplat în planul sentimental, din 27 august, când Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Balanță, respectiv sectorul sentimental, vei trece și la acțiune în planul iubirii.

Bani – Aspectul armonios, care se formează pe 25 august între Marte, planeta acțiunii, și Pluton, planeta transformărilor, în tranzit prin casa avantajelor financiare,  ar putea să-ți aducă stabilitate financiară într-un proiect pe care l-ai început de curând.

Muncă– Soarele începe să traverseze zodia Fecioară, din 23 august, și aduce preocupări pentru tot ce ține de reorganizare și atenție la detalii. Tot pe 23 august, Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă și până pe 15 septembrie, urmează o perioadă în care este recomandat să fii mai atent în comunicare și transmiterea mesajelor, pentru că exista riscul să apară neînțelegeri.


 RAC

 Dragoste– Sectorul vieții de familie începe să fie dinamizat, din 27 august, de prezența lui Marte, planeta acțiunii. Așadar, vei fi preocupat mai mult de casă, de spațiul de locuit, de relațiile cu rudele, în special cu părinții. Atenție la faptul că Marte ar putea să-ți aducă impulsul să intri în conflicte sau să îți impui mai agresiv punctele de vedere!

Bani – Pe 25 august, aspectul armonios, care se formează între Marte, din casa comunicării, cu Pluton, din casa parteneriatelor, ar putea să aducă negocieri profitabile într-un contract pe termen lung.

Muncă– Din 23 august, Soarele începe să traverseze zodia Fecioară și timp de o lună va dinamiza sectorul comunicării, învățării, gândirii, transmiterii informațiilor și interacționării cu ceilalți. Tot pe 23 august și Mercur își începe mișcarea retrogradă. Timp de 3 săptămâni vei căuta să-ți faci ordine în gânduri, să revii asupra unor planuri sau strategii profesionale. De asemenea, vei spune lucrurilor pe nume și vei rezolva chestiuni, pe care le-ai tot amânat.


 LEU

 Dragoste– Dacă intenționezi să cucerești pe cineva, de la finalul săptămânii, Marte, în tranzit prin zodia Balanță, te va ajuta în comunicare, să iei inițiative și să ai curaj să-ți declari sentimentele.

Bani – Sectorul financiar începe să fie activat, din 23 august, de intrarea Soarelui, guvernatorul tău. Așadar, timp de o lună, ai parte de preocupări legate de administrarea banilor, pe care îi câștigi. Tot pe 23 august, Mercur începe să retrogradeze prin sectorul financiar și timp de 3 săptămâni, până pe 15 septembrie, ești invitat la o reevaluare a administrării banilor.

Muncă– Pe 25 august, Marte, planeta acțiunii, formează un aspect armonios cu Pluto, din casa muncii, semn că poți purta negocieri, care să ducă la încheierea unui contract profitabil sau la  renegocierea salariului. Pe 27 august, Marte începe să tranziteze zodia Balanță, respectiv casa comunicării, gândirii, învățării și interacționării cu ceilalți. Urmează o perioadă activă din punct de vedere intelectual. Atenție, însă, la impulsul de a intra mai des în conflicte!


FECIOARA

 Dragoste– Pe 25 august, Pluton, planeta transformărilor profunde, formează un aspect armonios cu Marte, din casa personalității tale, și este posibil ca o acțiune să schimbe cursul unor evenimente în planul sentimental.

Bani – În prima parte a săptămânii, poți primi niște sume de bani restante, să faci niște plăți și cauți să administrezi cât mai bine banii pe care îi deții. La finalul săptămânii, pe 27 august, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanță, respectiv pe casa banilor, pe care îi câștigi din muncă. Urmează o perioadă în care ești determinat să-ți suplimentezi veniturile.  

Muncă– Intrarea Soarelui, în 23 august, în zodia Fecioară îți aduce, timp de o lună, energie și preocupări pentru relansare profesională. Tot pe 23 august, și Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin casa identității, și până pe 15 septembrie, ai ocazia să începi o autoevaluare a planurilor și proiectelor personale pe termen lung.


BALANTA

 Dragoste– Intrarea Soarelui, din 23 august, în zodia Fecioarei îți aduce, timp de o lună, o stare de izolare, introspecție și analiză asupra evenimentelor din viața ta personală. Tot pe 23 august, Mercur, planeta comunicării, începe să retrogradeze prin aceeași casă a subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Până pe 15 septembrie, ești invitat la o analiză, iar energia o vei redirecționa spre interior, să lucrezi cu tine, să faci pace cu trecutul și să elimini din viața ta ce te ține în loc să progresezi. 

Bani – În prima parte a săptămânii, te preocupă situația financiară și administrarea banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. S-ar putea să primești și o sumă de bani pe care s-o investești în casă. 

Muncă– Pe 27 august, Marte, planeta acțiunii, începe să-ți tranziteze casa personalității și până pe 11 octombrie, îți aduce energie, determinare și implicare în toate activitățile profesionale, în colaborări, asocieri și parteneriate.


SCORPION

 Dragoste– Intrarea lui Marte, guvernatorul tău, din 27 august, în casa subconștientului, frământărilor interioare, introspecției și trecutului, îți aduce redirecționarea energiei spre interior, pentru o reechilibrare fizică și psihică. Până pe 11 octombrie, când Marte începe să-ți tranziteze casa personalității, îți dorești să stai mai mult în umbră, să faci planuri, pe care să le lansezi începând cu a doua parte a lunii octombrie.

Bani – Joi și vineri sunt două zile cu activitate financiară. Este posibil să primești niște sume de bani sau să faci socoteli, împreună cu partenerul de cuplu, mai ales dacă intenționați să mai plecați într-un minisejur la finalul lunii.

Muncă– În partea a doua a săptămânii, pe 25 august, se formează un aspect armonios între Marte, guvernatorul tău, și Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa comunicării. Așadar, s-ar putea, unele idei să aducă stabilitate într-un proiect personal, pe care l-ai reluat de curând.


SAGETATOR

 Dragoste– Din 27 august, Marte, guvernatorul casei iubirii și aventurilor romantice, începe să traverseze sectorul prietenilor și vieții sociale. Investești mai mult în ieșiri și petrecerea timpului cu prietenii, iar dacă ești singur, ai putea să-ți găsești jumătatea prin intermediul prietenilor sau ieșind la diverse evenimente.

Bani – Luna traversează, în weekend, casa banilor, așa că urmează două zile cu cheltuieli diverse.

Muncă– Intrarea Soarelui, din 23 august, în zodia fecioară, îți aduce, timp de o lună, preocupări pentru activitatea profesională, care pare să-ți aducă stabilitate financiară. Deși, Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă, tot în 23 august, prin casa carierei și activităților profesionale și invită la o reorganizare profesională, aspectele armonioase pe care le formează Marte și Pluton, vin sa întărească contextul astral și să aducă oportunități de relansare profesională și de proiecte noi pe termen lung.


CAPRICORN

 Dragoste– Axa sentimentală se dinamizează în prima parte a săptămânii, când pot avea loc evenimente și surprize în relația cu partenerul de cuplu sau cu o persoană pe care încerci să o cucerești.

Bani – În planul financiar nu se întrevede activitate în această săptămână, de intrare a unor sume de bani, ci doar trebuie să fii atent cum gestionezi banii pe care îi ai.

Muncă– În săptămâna analizată se anunță o perioadă activă în planul profesional. Pe 23 august, Soarele începe să tranziteze zodia Fecioară, respectiv sectorul asociat perfecționării profesionale și lărgirii orizonturilor. Tot aici va retrograda și Mercur, planeta comunicării, din 23 august până pe 15 septembrie. Mercur va aduce o reevaluare sau o revizuire a planurilor privind direcția în viață. Pe 25 august, aspectul armonios care se formează între Marte și Pluton, din casa personalității tale, te va ajuta să pregătești un plan și o strategie de viitor. În ultima zi a săptămânii, Marte, planeta acțiunii, începe să activeze casa carierei, reputației și imaginii profesionale și până pe 11 octombrie, vei fi determinat să-ți atingi niște obiective profesionale.


VARSATOR

 Dragoste– Planul sentimental rămâne tensionat și în această săptămână și recomandarea astrelor este să încerci să te detașezi de anumite probleme, să cauți soluții și să ai o comunicare deschisă cu partenerul de cuplu.

Bani – Sectorul financiar începe să fie activat din 23 august, de Soarele în tranzit prin zodia Fecioară. Tot pe 23 august, și Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă și până pe 11 octombrie, îți vei reevalua activitatea financiară și vei căuta să achiți niște datorii.

Muncă– Între 27 august și 11 octombrie, Marte, planeta acțiunii, traversează sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale și lărgirii orizontului. Vei fi interesat să investești mai mult în pregătirea ta profesională, să mergi la schimburi de experiență și să participi la workshopuri și seminarii într-un domeniu de interes pentru tine.


PESTI

 Dragoste– Sectorul relațiilor și căsătoriei primește, din 23 august, tranzitul Soarelui prin zodia Fecioară. Tot aici, din 23 august și până pe 15 septembrie, Mercur, planeta comunicării, va intra în mișcare retrogradă și va răscoli relațiile personale și profesionale, cu scopul de a clarifica sau lămuri anumite aspecte.

Bani – În prima parte a săptămânii, ești interesat de administrarea unor sume de bani comune cu partenerul de cuplu. Sectorul intereselor financiare este dinamizat din 27 august până în 11 octombrie de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii. Așadar, urmează o perioadă activă din punct de vedere financiar. Atenție la impulsul de a intra în datorii sau de a risca investind într-un proiect care se poate dovedi neprofitabil.

Muncă– Pe 25 august, se formează un aspect armonios între Marte, din casa parteneriatelor, și Pluton, din casa planurilor de viitor. Aspectul se formează în zodii de pământ și poate aduce stabilitate într-un proiect pe termen lung. 


Sursa: pro tv.ro 

Sursa foto: playtech.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu