duminică, 16 iulie 2023

Horoscop 17-23 Iulie 2023.

 

Luna Nouă în zodia Rac aduce noi oportunități. Săptămâna aceasta va fi influențată de Luna Nouă care se formează în zodia Rac. Nativii vor fi mai emotivi, dar și mai hotărâți să facă ceea ce își doresc cu adevărat, nu ceea ce așteaptă ceilalți de la ei. 

O decizie pe care au luat-o în urmă cu câteva luni revine în atenție. Vor beneficia de resursele necesare și de susținerea astrelor pentru a porni acea direcție nouă cu multă energie și curaj. Oportunitățile nu vor întârzia să apară. Pe de altă parte, Venus își va începe mersul retrograd prin zodia Leu pe data de 23 iulie.


BERBEC 

Este momentul perfect pentru a te gândi la schimbările care s-au petrecut în viața ta în urmă cu câteva luni. Acum ești pregătit să faci un salt înainte și vei avea parte de toată susținerea astrelor. Chiar dacă ești tentat să acționezi impulsiv, ar fi bine să îți setezi noi intenții și să îți faci un plan bine pus la punct înainte de apăsa pedala de accelerație. 

Acest lucru îți va ușura munca. Totodată, este o perioadă bună pentru a-ți revizui dorințele legate de casă și familie. 


TAUR

Este o săptămână în care s-ar putea să ai în față oportunități uriașe. Ceva ce a început în luna aprilie va fi în plină desfășurare. Alocă timp pentru a te gândi la ceea ce vrei să realizezi și ai încredere că lucrurile vor merge în direcția dorită. S-ar putea să simți o dorință enormă de a te impune în fața celorlalți și de a-ți urma propriul program. 

Chiar dacă ești foarte conștient de sentimentele celor din jur, s-ar putea să nu vrei să faci o pauză pentru a asculta îngrijorările altor persoane chiar acum. Ai însă grijă să nu îi îndepărtezi de lângă tine și pe cei dragi.


GEMENI

Poate fi o săptămână extrem de aglomerată, dar la final s-ar putea să realizezi că a meritat efortul. Deciziile pe care le-ai luat în urmă cu câteva luni vor fi acum în prim-plan. Poți reveni asupra lor dacă este cazul sau poți găsi strategiile perfecte pentru a-ți îndeplini obiectivele.

 S-ar putea să te simți împărțit între a avansa rapid cu ideile tale sau a aștepta să găsești un partener care să împărtășească această călătorie cu tine. Numai tu poți face ambele lucruri în același timp. Te vei bucura de multă energie și determinare. Pe de altă parte, contextul astrologic îți cere să fii chibzuit și să încerci să faci economii. 


RAC

Aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune săptămâni pentru tine din acest an. Te vei bucura de o explozie de energie, creativitate, ingeniozitate. Revine în atenție o decizie pe care ai luat-o în urmă cu câteva luni, Dacă ai pornit într-o direcție nouă, acum vei avea suficiente resurse să înaintezi.

 Provocarea în acest moment este să iei în considerare ce vrei să faci tu și ce îți dorești cel mai mult de la viață. Încearcă să nu te lași influențat de părerile celorlalți și de ce își doresc ei. Contextul astrologic te încurajează să îți faci timp și pentru îngrijirea personală. Poate fi un moment excelent să îți răsfeți corpul cu un masaj. 


LEU

S-ar putea să ai vise interesante pe care merită să le notezi când te trezești. Universul îți poate transmite mesaje importante prin tot felul de semne. Totodată, este posibil ca unele întâmplări să vină cu revelații uimitoare. Schimbările pe care ai început să le faci în urmă cu câteva luni vor fi în plină desfășurare acum. 

Te vei bucura de o forță interioară incredibilă și nu îți vor lipsi resursele necesare pentru a atinge succesul dorit. Atenție însă, pentru că s-ar putea să fii atât de concentrat să îți realizezi planurile, încât să treci pe lângă oamenii care te-ar putea ajuta. 


FECIOARA

Este o perioadă în care sectorul vieții sociale va fi foarte dinamic. Prietenii ar putea să te caute pentru a petrece timp împreună sau poți primi o mulțime de invitații la evenimente. Ai putea merge la o nuntă sau la o petrecere de ziua de naștere, unde să fii înconjurat de oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Ai putea avea parte de multă distracție în această săptămână. 

Va fi favorizat și sectorul financiar. Vor reveni în atenție câteva decizii importante legate de finanțele tale sau de modalitatea în care faci bani. Pot apărea oportunități spectaculoase de a-ți suplimenta veniturile. S-ar putea să nu te simți pregătit să mergi înainte, dar cursa a început deja. 


BALANTA

În această săptămână, nimic nu te poate opri. S-ar putea să reflectezi asupra a ceea ce se întâmplă în lume. Chiar dacă nu obișnuiești să urmărești știrile, în această perioadă îți pot atrage atenția consecințele unor alegeri făcute de lideri din alte țări. Dacă viața ta s-a schimbat mult în ultimele luni, acum totul se va așeza și îți va fi clar care este direcția corectă. Nu vor lipsi nici provocările, dar este important să ai încredere în tine și în alegerile pe care le-ai făcut. 

Prietenii și familia ar putea dori să te întorci la modul în care erau lucrurile înainte. Chiar dacă acest lucru poate genera confuzie în mintea ta, în acest moment trebuie să ai în vedere ce îți dorești tu, nu ce îi face fericiți pe ceilalți. 


 SCORPION

Săptămâna aceasta te-ar putea găsi într-o dispoziție visătoare. Ai putea avea de discuții intense pe teme filozofice, dar ceea ce faci cu adevărat este să-ți descoperi convingerile și modul în care vezi lumea. Dacă în urmă cu câteva luni ai decis să faci unele schimbări în viața ta, acum se pot deschide uși spre evoluție în fața ta. 

Ai parte de tot sprijinul astrelor pentru a înainta cu încredere pe drumul pe care l-ai ales. Acest lucru te poate scoate din zona de confort, dar pe termen lung ar putea fi magnific pentru tine. Ai încredere în puterea ta de adaptare și bucură-te de noi experiențe. 


SAGETATOR

În această perioadă, gândurile tale s-ar putea îndrepta spre o relație din trecut. Poate că acest lucru vine sub forma unui vis sau numele persoanei respective îți apare pur și simplu în minte. Este posibil ca și ea să se gândească la tine. Acum câteva luni ți-ai surprins prietenii și familia cu un anunț important? 

Dacă atunci era doar un concept, acum vei avea șansa să-l transformi în realitate. Detaliile devin clare și te poți apuca de treabă. De exemplu, dacă ai luat decizia de a pleca într-o excursie în jurul lumii, ar putea fi momentul perfect să îți cumperi bilete de avion. Orice ai ales să faci, vei reuși să obții resursele necesare pentru a-ți îndeplini visul. 


CAPRICORN

Cineva din trecut ar putea încerca să reia legătura cu tine. S-ar putea să primești o invitație la o reuniune școlară. De asemenea, un fost coleg sau un fost partener de cuplu ar putea să-ți scrie pentru a stabili o întâlnire. Contextul astrologic îți va aduce în atenție și un eveniment care s-a petrecut în urmă cu câteva luni. Chiar dacă nu ți-a fost ușor, acum s-ar putea să vezi mai clar că lucrurile au fost menite să se întâmple așa. 

Vei avea ocazia să închizi acel capitol și să te bucuri de experiența dobândită. Este momentul să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut de acum înaninte. O nouă oportunitate excepțională este pe cale să apară în viața ta.


VARSATOR

Influențat de acest context astrologic, ai toate șansele să restabilești un obicei mai vechi. Poți reveni la practica meditației zilnice, să reîncepi yoga sau să faci din nou o plimbare dimineața devreme, la răsărit. De asemenea, astrele te susțin să îți consolidezi o hotărâre pe care ai luat-o în urmă cu câteva luni. 

Dacă atunci ai decis să pornești într-o direcție nouă pe plan profesional, acum se pot deschide noi oportunități pentru tine. Ai avut suficient timp să îți faci un plan bine pus la punct, iar ocaziile să le pui în aplicare și să avansezi rapid în carieră nu se vor lăsa așteptate. S-ar putea să întâlnești pe cineva care să te ghideze pe acest drum. 


PESTI

Ai experimentat o schimbare majoră în viața ta acum câteva luni? Acum, când privești înapoi, poți vedea că multe dintre întâmplările prin care ai trecut atunci erau menite să se întâmple. Este dificil, dacă nu chiar imposibil, să te întorci în trecut, dar noi uși se pot deschide în fața ta dacă ești dispus să privești doar înainte. 

Pe de altă parte, s-ar putea să te simți foarte nostalgic în această perioadă. Este posibil să revezi fotografii sau să îți dorești să te întâlnești cu prietenii și familia pentru a depăna amintiri. Ai putea juca un joc cu copiii tăi pe care nu l-ai mai jucat de când erai copil. Îți aduci aminte cu bucurie de întâmplările fericite din trecut.


Sursa foto: Sfatul Parintilor 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu