joi, 29 iunie 2023

Cele mai așteptate 10 cărți din Iulie 2023

 

În timp ce căldura verii ne cuprinde, lumea literaturii se pregătește să ofere o evadare răcoritoare cu o serie de povești captivante. 

Iulie 2023 promite să fie o lună extraordinară pentru bibliofili, deoarece dezvăluie o mulțime de cărți așteptate cu nerăbdare, care vor transporta cititorii în tărâmuri neexplorate ale imaginației și iluminării.


Forget Me Not by Julie Soto

În această poveste de dragoste picant și emoționant, autoarea Julie Soto duce cititorii într-o călătorie captivantă cu „Forget Me Not”.

Ama Torres, o organizatoare de nunți ambițioasă, se trezește cu o provocare atunci când este forțată să colaboreze cu fostul ei florar morocănos, Elliot, la o nuntă de mare profil. Cu evaluări bune și recenzii decente, această poveste de dragoste contemporană promite o lectură încântătoare.


Immortal Longings by Chloe Gong

„Nemuritoarea dorință” a lui Chloe Gong ne poartă într-o călătorie epică inspirată de „Antony și Cleopatra” de Shakespeare. Amplasată în regatul Talin, unde jocurile mortale determină bogății de neimaginat, Prințesa Calla Tuoleimi se ascunde în umbră, căutând răzbunare pentru masacrul care i-a lăsat morți părinții.

Intră Anton Makusa, un aristocrat exilat, disperat să-și salveze dragostea comatoasă.


The Summer Girl by Elle Kennedy

În The Summer Girl de Elle Kennedy, Cassie Soul se întoarce în Avalon Bay, orașul ei de plajă din copilărie, pentru a se reconecta cu familia și a se bucura de o aventură de vară.

  Ea își pune ochii pe Tate Bartlett, fermecătorul instructor local de navigație. Cu toate acestea, Tate își dă seama că Cassie este diferită de materialul obișnuit de filmare – este frumoasă, amuzantă și cu adevărat cool.


The Librarianist by Patrick DeWitt

Romanul captivant al autorului de bestselleruri Patrick deWitt, îl prezintă pe Bob Comet, un bibliotecar pensionar care trăiește o existență solitară înconjurat de cărți în Portland.

Bob nu știe că propria lui viață conține o narațiune profundă și emoționantă. Când dă peste o femeie în vârstă confuză și o întoarce la centrul pentru bătrâni, dorința lui Bob de a umple golul lăsat de pensionare îl determină să se ofere voluntar acolo.


The Housekeepers by Alex Hay

În noaptea celui mai grozav bal din Londra, un grup de femei îndrăznețe orchestrează o îndrăzneală furt de răzbunare împotriva societății Mayfair în „The Housekeepers” de Alex Hay. Doamna King, o menajeră extraordinară cu un trecut în înșelăciune, conduce opulenta casă Mayfair, ascunzând secrete întunecate între zidurile ei.

  Când este concediată în mod neașteptat, doamna King formează o echipă diversă de femei pentru pedeapsa.


Light Bringer by Pierce Brown

În continuarea Epocii Întunecate, Pierce Brown își continuă serialul cu bestselleruri Red Rising din New York Times cu Light Bringer. Darrow, cunoscut sub numele de Secerătorul, se întoarce ca o figură legendară - un salvator, un lider și un simbol al speranței.

Născut pe Marte, el nu este doar un mit, ci un bărbat cu legături profunde ca soț, tată și prieten. Pe măsură ce lumile se confruntă cu o nouă eră, se îndreaptă către Darrow pentru mântuire.


Thicker Than Water by Megan Collins

Julia și Sienna Larkin, conectate ca cumnate și cele mai bune prietene, se confruntă cu o întorsătură șocantă a evenimentelor în „Thicker Than Water” de Megan Collins.

Când Jason, soțul Juliei și fratele Siennei, devine un suspect de crimă după ce șeful său este ucis cu brutalitate, viețile lor sunt aruncate în dezordine. Accidentul de mașină al lui Jason și coma ulterioară complică și mai mult lucrurile.


Business or Pleasure by Rachel Lynn Solomon

Povestea prezintă, Chandler Cohen, un scriitor-fantomă, se află într-o situație incomodă când participă la o semnare de carte pentru un roman pe care l-a scris, doar pentru ca autorul să nu o recunoască. Căutând mângâiere, ea întâlnește un bărbat fermecător la un bar și zboară scântei.

Cu toate acestea, întâlnirea lor pasională se dovedește a fi jenant de penibil.


The Summer Skies by Jenny Colgan

În romanul încântător al autoarei de bestseller-uri din New York Times, Jenny Colgan, cititorii sunt transportați în peisajele uluitoare din nordul Scoției în „The Summer Skies”.

Faceți cunoștință cu Morag McGinty, un pilot tânăr și hotărât care conduce zborurile esențiale cu puddle jumper care servesc comunitatea rezistentă a insulelor. Din zonele îndepărtate ale Regatului Unit, Morag navighează în serviciul de avion al familiei sale, livrând provizii vitale și conectând insulele împrăștiate.


The Prince & The Apocalypse by Kara McDowell

Cartea îi prezintă pe cititori într-o lume captivantă care se clatină în pragul distrugerii. În această poveste captivantă, un tânăr prinț se trezește confruntat cu o alegere descurajantă în mijlocul apocalipsei iminente.

Pe măsură ce haosul se apropie, prințul trebuie să navigheze în rețele complicate ale politicii și să se confrunte cu dileme personale.


Sursa foto: Gobookmart


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu