duminică, 19 februarie 2023

Horoscop săptămâna 20-26 Februarie 2023.

 

Săptămâna vine cu noi energii și schimbări importante pentru unele zodii. Venus, planeta iubirii, se află în zodia Pești și formează sextil cu Pluto, aflată în Capricorn. 

Soarele a intrat și el în Pești, iar acest context astrologic va aduce lucruri nebănuite pentru acești nativi. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte, în săptămâna 20-26 februarie? 


Berbec/Ascendent Berbec

Ești într-o formă de zile mari pe parcursul acestei săptămâni. Energia de care dai dovată te va ajuta să îndeplinești mai multe sarcini și să îți faci timp și pentru tine. 

Pe plan personal, poți avea parte de unele discuții care te vor afecta mai mult decât ar fi cazul. Încearcă să stabilești niște limite și să nu iei totul atât de personal. Emoțiile negative te pot împiedica să faci lucrurile pe care ți le dorești.


Taur/Ascendent Taur

Săptămâna începe cu unele tensiuni în familie. Sunt discuții pe care le-ai amânat cât ai putut, însă acum ies la suprafață lucrurile pe care le-ai negat multă vreme. 

Ai tendița de a te pune pe locul al doilea, pentru a-i face pe alții fericiți. Pe plan financiar, evită să iei decizii importante sau să faci cheltuieli mari. Așteaptă până când bugetul se va stabiliza și lucrurile vor intra pe făgașul normal.


Gemeni/Ascendent Gemeni

Este o perioadă în care îți dedici mai mult timp ție, iar acest lucru te face să înflorești. Te simți bine în pielea ta și te bucuri de toate lucrurile bune care ți se întâmplă. Faptul că nu mai pui presiune pe tine și că faci lucrurile în ritmul tău te ajută să te simți mult mai bine. 

Dă-ți voie să fii cel mai important om din viața ta și să nu îi mai pui pe alții pe primul loc.


Rac/Ascendent Rac

Apar multe oportunități pentru tine săptămâna aceasta, însă cu greu te vei lăsa convins să le dai curs. 

Te atrag lucrurile complexe și greu de pus în practică și simți nevoia să ieși din zona de confort. Ai nevoie de o provocare pentru a scăpa de rutină, iar aceasta nu va întârzia să apară. Pe plan personal, se anunță o surpriză plăcută în a doua parte a săptămânii.


Leu/Ascendent Leu

Ți-ai propus ca săptămâna aceasta să finalizezi toate sarcinile și proiectele restante. Din acest motiv, ai tendința să muncești mult și să stai peste program. 

Încrederea în forțele proprii și puterea de adaptare te ajută să depășești orice obstacol. Pe plan personal, ai parte de o revelație care te ajută să dai un nou sens relației în care ești implicat.


Fecioară/Ascendent Fecioară

Traversezi o perioadă mai dificilă, în care nu știi în cine să mai ai încredere. Sprijinul și sfaturile persoanelor apropiate te pot ajuta să iei decizia cea mai bună.

 Pe plan profesional, ai tendința de a fi superficial, iar acest lucru s-ar putea să te tragă în jos. Ai nevoie de un factor care să te motiveze să depășești aparențele și să îți recapeți motivația.


Balanță/Ascendent Balanță

Ești imun la acțiunile și cuvintele celor din jur, iar acest lucru te ferește de decepții. Pe plan personal, simți nevoia de o schimbare, însă nu știi exact de unde să pornești. 

Nu este suficient să proiectezi în minte planuri, trebuie să iei atitudine dacă vrei cu adevărat ceva. Pe plan profesional, este o perioadă liniștită, de care ar trebui să profiți din plin.


Scorpion/Ascendent Scorpion

Ideile preconcepute te pot împiedica să evoluezi. Încearcă să vezi dincolo de aparențe și să îți păstrezi mintea deschisă. Nu mai amâna lucrurile pe care trebuie să le faci și încearcă să iei decizii raționale. 

Emoțiile te pot face să fii destul de reticent în anumite privințe, dar este momentul să lași teama la o parte și să acționezi în direcția potrivită.


Săgetător/Ascendent Săgetător

Este o perioadă excelentă pe plan personal și ar trebui să profiți din plin de ea. Persoana iubită îți aduce multă bucurie, iar energie cu care te încarci acasă te va ajuta să dai randament și pe plan profesional. 

Este posibil să trebuiască să faci unele compromisuri, pentru a obține ce îți dorești. Lasă puțin de la tine, fără să îți încalci principiile, și totul va fi bine.


Capricorn/Ascendent Capricorn

Începutul de săptămână reprezintă un moment bun pentru a lucra la unele relații. Îți dai seama cine este alături de tine cu adevărat, în momentele în care ai nevoie de ajutor. Prietenii adevărați se vor dovedi a fi foarte prețioși în situații critice. 

Pe plan prsonal, poți avea unele divergențe cu partenerul, însă totul se rezolvă cu ajutorul comunicării.


Vărsător/Ascendent Vărsător

Săptămâna debutează cu o serie de surprize pentru tine. Contextul astrologic actual te provoacă să iei unele decizii nu tocmai înțelepte. 

La locul de muncă traversezi o perioadă în care dai dovadă de lipsă de motivație, iar acest lucru va fi remarcat de către superiori. Încearcă să îți recapeți încrederea în tine și să nu te mai lași descurajat de micile eșecuri.


Pești/Ascendent Pești

Luna plină este în avantajul tău, iar efectele se vor vedea atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. 

Ai parte de multe avantaje pe plan profesional, iar acest lucru te motivează. Pe plan personal, treci printr-o stare incertă, care te influențează în luarea deciziilor. Încearcă să dai dovadă de mai multă răbdare și să nu strici legăturile cu oamenii importanți din viața ta. 


Sursa: ego.ro 

Sursa foto: ce spun astrele 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu