duminică, 29 ianuarie 2023

Horoscop 30 Ianuarie-5 Februarie 2023.

 

Ce zodii au parte de un nou început? Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. 


Berbec

Primești vizita unor persoane care îți sunt dragi sau pleci chiar tu într-o călătorie în care pornești cu partenerul de viață sau cu cineva foarte apropiat. 

Vă bucurați din plin de această experiență și petreceți câteva zile minunate împreună.


Taur

Ai parte de probleme în cuplu sau în familie din cauza stărilor tale de agitație. 

Ești într-o tensiune constantă, ai tendința să răbufnești și să te iei de cei din jurul tău. Încearcă să te calmezi și să comunici clar tot ce ai pe suflet.


Gemeni

Ajungi la vorbele cuiva din trecut și îți dai seama cât de multă dreptate a avut, de fapt, în legătură cu un aspect din viața ta profesională. 

Cu toate că ați rupt legătura între timp, acum ți-ai dori să îi mulțumești pentru sfaturile de atunci.


Rac

Ai parte de un nou început în viața profesională. 

Faci niște sacrificii financiare în carieră, dar apar noi oportunități care îți aduc mai mulți bani în cont pentru un efort mai mic. Acum depinde doar de tine să gestionezi situația.


Leu

Încerci să eviți o discuție neplăcută cu o persoană cu care ai mai avut parte de conflicte în trecut. Cu toate acestea, nu poți evita la nesfârșit contactul cu această persoană. 

Trebuie însă să îți păstrezi calmul și să ignori răutățile.


Fecioară

Îți este dor să petreci mai mult timp cu persoanele care îți sunt dragi, chiar dacă este vorba despre cei din familie sau despre prieteni. 

Cu toate acestea, tehnologia vă ajută să țineți legătura chiar și în aceste condiții.


Balanță

După ce treci prin niște momente mai grele în cuplu, reușești să ajungi la un echilibru și să fii pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită. 

Cei care sunt singuri, simt nevoia să plece într-o călătorie, să descopere locuri noi.


Scorpion

Ești pus/ă pe fapte mari. Primești și o veste bună, legată de carieră, care îți dă curajul să pui în aplicare niște planuri mai vechi. 

Simți că a sosit momentul potrivit ca să fii, în sfârșit, în centrul atenției, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna.


Săgetător

Urmează câteva zile de neliniște, căci primești niște vești care te îngrijorează. 

Cu toate acestea, nu ai motive să te panichezi, căci totul se va rezolva cu bine. Primești sprijinul celor din jurul tău, care îți sunt aproape la greu.


Capricorn

Cineva cunoscut îți face o surpriză costisitoare. 

Fie este un obiect mai scump, de care aveai mare nevoie, fie îți trimite o sumă de bani pe care o folosești ca să faci niște cumpărături urgente. Te bucuri din plin de aceste momente.


Vărsător

Încerci să porți o discuție serioasă cu șefii tăi, în legătură cu o decizie importantă pe care ai luat-o la începutul anului, dar ți se pare că evită să trateze acest subiect într-un mod clar. 

Lasă-ți rușinea deoparte și dă tu dovadă de inițiativă în acest caz.


Pești

Cu toate că îți dorești să faci foarte multe lucruri în zilele care urmează, te lovește o oboseală puternică. 

Posibil să apară și ușoare simptome de răceală. Ai nevoie de mai multă odihnă, nu trebuie să pui atât de multă presiune pe tine săptămâna aceasta. 


Sursa: viva.ro 

Sursa foto: IMPACT.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu