duminică, 6 noiembrie 2022

Horoscop 7-13 Noiembrie 2022

 

Horoscopul saptamanal va invita sa descoperiti previziuni despre cariera, dragoste si sanatate.


BERBEC 

La inceput de saptamana esti preocupat de domeniul financiar. Iti planifici sa faci economii si sa mai diminuezi din cheltuieli. Nu este exclusa nici varianta de a te imprumuta bani de la prieteni sau familie. 

Zilele ce urmeaza vei avea parte de o reusita pe plan profesional, care iti va garanta castigurile de care ai nevoie. 


TAUR 

Situatiile stresante vor fi in prim planul acestei saptamani, iti doresti sa jungi la un echilibru intre job si timp liber. 

Oboseala iti va da batai de cap, fapt pentru care vei incerca sa rezolvi doar treburile importante, cu termene limita. Poti apela la ajutorul persoanei iubite, care se va bucura sa ti-l acorde. Se anunta schimbari la serviciu sau in relatia cu un prieten.


GEMENI 

Saptamana aceasta schimbarea locului de munca aduce un inceput bun in viata de zi cu zi. Sansele in aceasta cariera sunt considerabile si te vor face sa reflectezi asupra tuturor aspectelor din viata ta. 

Vrei sa te dezvolti si sa evoluezi pe toate planurile, sa depasesti bariere, sa duci noile standarde la un alt nivel. 


RAC 

Ai o intuitie dezvoltata si esti decis sa iti pui la punct toate aspectele din viata ta. 

La inceput de saptamana esti creativ, si asta te va face sa iti faci ordine in anumite lucruri sau in anturajul tau. Dupa o discutie in contradictoriu cu o persoana, este posibil ca aceasta sa isi doreasca sa nu mai aiba de a face cu tine. 


LEU 

Saptamana incepe cu disputa intre tine si un prieten, dar se va aplana pe parcurs. Fii mai diplomat si calm. Te focusezi pe o problema legata de familie, vei primi sfaturi sau ideei cum sa o rezolvi. 

In weekend organizezi o iesire cu prietenii, in zilele ce urmeaza vei avea sansa unei oferte de lucru avantajoasa.


FECIOARA 

Desi esti relaxat la inceput de saptamana, se anunta un weekend cam tensionat. 

Faci o analiza a cheltuielilor si te gandesti serios ca n-ar strica sa faci unele economii. La job primesti proiecte si sarcini importante care iti vor acapara tot timpul. Fii atent la documentele de care esti responsabil, sa nu apara neclaritati. 


BALANTA 

Optimismul tau debordant te va sa treci mai usor prin anumite situatii si probleme. Vei avea parte de romantism, cunosti pe cineva si vei avea senzatia ca este dragostea vietii tale. 

Sectorul financiar este bun in aceasta saptamana, fapt pentru care te pregatesti sa incepi o noua afacere.


SCORPION 

Se pot intampla lucruri importante in viata ta, apar schimbari in bine, rezolvi mai usor anumite sarcini. 

Iti regasesti echilibrul si esti pregatit sa duci relatia cu persoana iubita la nivelul urmator. Vei avea de discutat o problema serioasa cu cineva drag.


SAGETATOR 

Incepi sa iei lucrurile mai usor datorita oboselii si stresului cu care te confrunti. Petreci timp cu cei dragi si n-ar fi exclus sa planificati o excursie impreuna. Accepti o schimbare si vei face lucruri mai diferit. 

Un prieten are nevoie de ajutor din partea ta si nu vei rata ocazia sa il oferi. 


CAPRICORN 

Te preocupa domeniul de lifestyle si vrei sa incerci anumite diete, te vei apuca de sport. 

Ai putea coordona sau lua parte la anumite proiecte sau activitati. Esti mai apropiat de partenerul de viata si planifici sa petreceti mai mult timp sau sa practicati un nou hobby impreuna.


VARSATOR 

Esti agitat si tensionat la inceput de saptamana pentru ca nu ti-au iesit lucrurile asa cum te asteptai. Poti sa iei o pauza, te relaxezi si sa vezi lucrurile cu alti ochi. Concentreaza pe activitatile care iti plac. 

Esti apreciat la locul de munca, iar in timpul liber iti poti gasi un nou hobby.


PESTI 

Profita de energia de care dispui la inceput de saptamana. 

Poti cunoaste pe cineva si s-ar putea sa te indragostesti. Iti va schimba modul in care priveai lucrurile anterior. Ai multumirea ca esti apreciat la locul de munca si nu vei ezita sa iti faci noi planuri de viitor. 



Sursa foto: inov-expert.com 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu