duminică, 27 noiembrie 2022

Horoscop 28 Noiembrie - 4 Decembrie 2022.

 

Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confruntă cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. 


Berbec

Încerci să acorzi mai multă înțelegere celor dragi, partenerului de viață sau persoanelor cu care lucrezi direct, la locul de muncă. 

Ai decis să mai lași și tu de la tine, să faci niște compromisuri uneori, dar fără să renunți la principiile tale.


Taur

Îți era dor să meșterești ceva, să afli lucruri noi sau să te preocupi mai mult în această perioadă de hobby-urile tale. 

Nu ai mai făcut de multă vreme asta, iar acum stai câteva zile doar tu cu gândurile tale și îți analizezi în liniște trăirile.


Gemeni

Urmează câteva zile unice pentru tine! Trăiești totul la o intensitate maximă, ba chiar treci în perioada aceasta prin niște experiențe în premieră. 

Ai grijă totuși să mai cobori dintre nori și să mai revii și cu picioarele pe pământ.


Rac

Treci prin niște încercări în aceste zile, dar ai parte de multă răbdare și dai dovadă de mai multă maturitate decât s-a întâmplat în trecut. 

Simți și niște înțepături din partea unor persoane care te cam invidiază la locul de muncă, dar soluția cea mai bună este să ignori.


Leu

Ai parte de o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. 

Trebuie să îți gestionezi mai bine banii și să faci mai multă economie atunci când este cazul. Încearcă să te gospodărești mai bine pe viitor ca să nu mai ajungi în aceeași situație.


Fecioară

Ești zodia protejată de astre în această săptămână. Te bucuri din plin de protecția divină și toate îți merg așa cum îți doreai. 

Cele mai bune vești vin pe planul personal, mai ales din partea cuiva drag din familie, în legătură cu un eveniment important.


Balanță

Ai parte de multe griji și de stres, din cauza unei persoane care tot trage de timp cu o plată. 

Presiunea devine tot mai mare fiindcă lucrurile nu stau deloc roz pentru tine pe plan financiar. Din fericire, lucrurile se rezolvă într-un final cu succes.


Scorpion

Te distrezi cam mult în aceste zile și îți pare rău că ai făcut asta spre finalul săptămânii, dar mai aveai nevoie și de o astfel de descătușare. 

Stresul acumulat în ultima perioadă începuse să îți creeze probleme, inclusiv cu odihna, așa că îți trebuia o refulare scurtă.


Săgetător

Din păcate, apar niște probleme cu banii în primele zile ale acestui interval. 

Apelezi iar la împrumuturi, dar lucrurile se rezolvă joi sau vineri, când cineva își achită datoria către tine. Spre weekend, încep să se liniștească apele așa cum trebuie și în viața ta.


Capricorn

Simți că doar tu duci în spate responsabilitățile casei, iar cei din jurul tău nu se prea înghesuie să îți dea o mână de ajutor.

 Poate a venit momentul să pui și tu piciorul în prag, să le explici clar cum stau lucrurile și să nu mai accepți atât de ușor o astfel de situație.


Vărsător

Îți iei energia din experiențele frumoase trăite în această perioadă. 

Ai parte de întâlniri cu oameni dragi ție sau cu persoane pe care abia le-ai cunoscut, dar care îți vor împărtăși niște lecții de viață deosebit de utile. Vei primi și niște vești în weekend.


Pești

Ai parte de îndoieli pe plan sentimental, începi să te întrebi dacă ai luat cu adevărat cea mai bună decizie în privința persoanelor cărora le-ai oferit inima ta pe tavă. 

Încearcă să realizezi ce anume ai greșit cu adevărat în trecut ca să te pregătești pentru viitor.


Sursa: viva.ro 

Sursa foto: Spiritualify blogspot.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu