duminică, 2 octombrie 2022

Horoscop rune 3-9 octombrie 2022. Zodia care rupe o relație toxică

 

Unele zodii vor realiza că este o perioadă bună pentru decizii radicale, dar benefice, în timp ce alți nativi au de înfruntat probleme financiare. 

Spre deosebire de horoscop, runele nu sunt menite să-ți spună soarta sau ce lună îți va aduce dragoste sau bani. Mai degrabă reprezintă un set specific de energii care se exprimă prin caracterul tău și evenimentele din viața ta.


Berbec

Runa etalată pentru Berbec este Fehu, care reprezintă atașamentul și simțul valorii obținute din cantitatea banilor. 

Ar putea fi dorințele care se împlinesc datorită finanțelor. Când această rună apare în prima zodie din horoscop, visurile sunt aproape de a fi transformate în realitate.


Taur

Runa etalată este Hagalaz, adică Perturbare. Poate că zodia Taur va fi înconjurată de evenimente negative aflate aparent în afara controlului său.

 Această rună indică posibilitatea ca tu să te temi de o zdruncinătură în realitatea, relațiile sau credințele tale. Trebuie să realizezi că nu ești o victimă a circumstanțelor externe.


Gemeni

Runa etalată pentru Gemeni este Jera întoarsă, simbolul răscrucilor de drumuri. Alegerile pe care le faci acum te vor duce spre tărâmuri interesante.

 Analizează foarte bine ce poți face diferit în continuare și ia decizii care te împuternicesc.


Rac

Pentru Rac, runa etalată este Nauthiz (inversată). Potrivit astrologilor, simbolizează prețul plătit pentru a avea. 

Ca să ajungi acolo unde ți-ai propus, trebuie să înduri situații dificile.


Leu

Runa etalată este Othila (inversată), care îți transmite mesajul că refuzi să accepți ceva destul de evident: familia poate fi o sursă de fericire în viața ta. 

Poți fi împlinit și fără să ai toți banii din lume.


Fecioară

Runa etalată pentru Fecioare este Raido (inversată). 

Se anunță o modificare în carieră sau ruperea unei relații toxice, dar eșecul trebuie privit ca o modalitate de a evolua spiritual.


Balanță

Runa etalată este Thurisaz, care simbolizează conflictul. Poate că Balanțele se află într-o situație în care trebuie să arate că sunt puternice. 

Tensiunea poate aduce o transformare sau dezvoltare personală.


Scorpion

Runa etalată este Ansuz (cu față în sus), care sugerează că există o semnificație aparte în preajma ta. 

Este o săptămână bună să pui mâna pe telefon sau să scrii cuiva, mai ales dacă ai tot amânat acest lucru.


Săgetător

Pentru zodia Săgetător, runa etalată este Algiz , adică ți se cere să manifești flexibilitate în relație. 

Dacă nu suporți comportamentul celui de lângă tine și nu te poți adapta la el, dacă simți furie și resentiment, cel mai bine este să te retragi din poveste.


Capricorn

Runa etalată este Eihwaz, reprezentativă pentru Capricorn. Prin intermediul său ai puteri de defensivă și de atac la nevoie. 

Nu trebuie să-ți fie teamă de această rună, pentru că ea semnifică și rezistență, și continuitate. Eihwaz are puteri protectoare magice.


Vărsător

Runa etalată este Fehu: poate atrage atenția cu privire la datoriile pe care le ai. Dacă ai bani de dat cuiva, returnează banii. 

Fehu reprezintă simbolul puterii care vine din succesul în plan financiar.


Pești

Runa etalată pentru Pești este Inguz, care înseamnă unitate, pace, înțelegere și armonie, dar simbolizează și dragostea de netăgăduit între partenerii romantici. 

Această rună este asociată cu întregirea, cu sexualitatea sănătoasă și cu familia puternică.


Sursa: playtech.ro 

Sursa foto: catine.ro 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu