duminică, 30 octombrie 2022

Horoscop 31 Octombrie – 6 Noiembrie 2022

 

Horoscopul saptamanal va invita sa descoperiti previziuni despre cariera, dragoste si sanatate.


BERBEC 

Pasiunea si dorintele se amplifica, la nivel fizic, dar si financiar, esti pregatit sa depasesti orice obstacol pentru a le duce la bun sfarsit. 

Reflectezi asupra gandurilor si actiunilor tale, si vei analiza mai profund ce oameni, activitati sau lucruri, iti dau mai multa forta si incredere in tine. 


TAUR 

Contractele, nu conteaza din ce domeniu, vor fi preocuparea ta, la inceputul acestei saptamani. Esti atent la nevoile celorlalti si te implici in tot ce tine de mentinerea unor relatii serioase, dar esti hotarat si sa-ti impui propriile limite. 

Weekend-ul se anunta cu situatii mai accentuate, in ciuda efortului tau de a restabili unele lucruri. 


GEMENI 

Iti doresti sa fii mai productiv si eficient la locul de munca, cat si acasa. 

Socializarea la serviciu este mai intensa si esti determinat sa creezi relatii mai stabile cu acestia. Pot aparea mici tensiuni pe fondul unor diferente de opinii sau atunci cand cineva iti cere sa faci mai mult decat poti duce. 


RAC 

Carisma si farmecul tau ii poate da gata pe cei din jur, saptamana aceasta. Esti hotarat sa-ti pui in valoare talentul pe plan finaciar, poate fi o prezentare sau un proiect, dar si afectiv, vrei sa imbunatatesti relatia cu partenerul de viata. 

Devi mai realist in acest timp, chiar daca munca sau eforturile tale nu sunt apreciate. 


LEU 

Bunastarea celor dragi, dar si a familiei tale si a locuintei este in centrul atentiei, la inceputul acestei saptamani. 

Nostalgia, te-ar putea cuprinde putin, te simti mai apropiat de originile tale. Poti redecora casa sau apartamentul. Esti preocupat de interesele tale, in ciuda unor tensiuni create intre tine si cineva drag.


FECIOARA 

Esti foarte sociabil, saptamana aceasta si vei lua parte la diferite negocieri sau schimburi de ideei, face to face sau in mediul online. Te simti inspirat si iti analizezi cu atentie mesajele pe care le transmiti. 

Poti descoperi si socializa cu persoane care au opinii diferite de ale tale, la inceputul saptamanii, dar nu vor reprezenta o problema pentru tine, vei fi de neoprit. 


BALANTA 

Iti doresti sa te implici mai profund in anumite activitati, lucruri sau persoane care iti fac placere sau te binedispun. 

Vei constientiza ca meriti mai mult, si vei fi preocupat de sectorul financiar. Esti nevoit sa gasesti o cale de mijloc, in urma unor diferente de opinii intre tine si partenerul de viata.


SCORPION 

Te concentrezi asupra imaginii tale in societate, si doresti sa schimbi sau sa analizezi modul in care interactionezi cu ceilalti. Apar probleme sau diferente de opinii intre tine si cineva drag. 

Va trebui sa ajungeti la un compromis. Spre sfarsitul saptamanii apar alte probleme, tot de natura sociala. 


SAGETATOR 

Esti determinat sa te izolezi pentru a reflecta la anumite lucruri sau aspecte ce tin de latura sentimentala sau relatii neterminate. 

Discutia cu o persoana in contradictoriu, te poate face sa fii si mai nostalgic. Dar spre sfarsitul saptamanii gasesti o rezolvare pentru toate. 


CAPRICORN 

Iti doresti sa socializezi sau sa interactionezi cu cei din jur, mai mult ca de obicei. 

Redefinesti proiecte, actiuni si planuri de viitor. Cauti sa fi mai precaut si hotarat in ceea ce priveste delimitarea planului relational de cel financiar. Poti avea castig de cauza prin felul tau inspirat de a pune problema. 


VARSATOR 

Pot sa apara probleme de natura relationala sau profesionala. Esti nemultumit si iti faci vocea auzita in ceea ce priveste anumite reguli sau politica interna la serviciu. 

Discuta calm sau diplomat, si vei vedea ameliorarea acestor situatii tensionate. In plus, vei fi apreciat pentru toleranta, care te caracterizeaza. 


PESTI 

Daca reusesti sa depasesti anumite limite, vei fi apreciat si recompensat la locul de munca. 

Te simti introvertit, sensibil si retras, la inceputul acestei saptamani. Nu te poti detasa de unele ganduri sau amintiri. Vei cauta sa nu exagerezi in anumite situatii. Spre sfarsitul saptamanii iti recapeti energia si increderea in tine, intuitia de care dai dovada te va juta sa realizezi tot ce iti propui. 



Sursa foto: familist.ro 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu