duminică, 23 octombrie 2022

Horoscop 24-30 Octombrie 2022

 

Horoscopul saptamanal va invita sa descoperiti previziuni despre cariera, dragoste si sanatate.


BERBEC 

Incepi saptamana cu ideei noi legate de domeniul financiar si viata personala. Vei pune la incercare toleranta si limitele unor oameni, incercand sa te faci auzit la locul de munca. 

La sfarsitul saptamanii iti propui sa iti analizezi starea ta de bine. 


TAUR 

Te gandesti mai detaliat la viata personala si relatiile tale, dar si la modul cum interactionezi sau comunici cu unele persoane. 

Chiar daca esti mai tolerant, vei analiza mai profund diferentele de opinie dintre tine si un partener de afaceri.


GEMENI 

Saptamana aceasta sanatatea, job-ul, sarcinile la birou si rutina zilnica vor fi in prim plan. Ai nevoie de creativitate si ideei eficiente pentru a gasi solutii optime si a fi productiv. 

Unele colaborari sau parteneriate iti pot depasi asteptarile.


RAC 

Treci printr-o perioada de schimbare in domeniul relational sau creativ. 

Simti nevoia de a aprofunda pasiunea, relatiile personale si afectivitatea, vrei sa efectuezi unele schimbari in acest sector. In familie, pot aparea chestiuni mai fragile din trecut si agrava unele discutii. 


LEU 

La inceputul saptamanii te pregatesti de schimbari deloc de neglijat in ceea ce priveste familia, locuinta si siguranta ta financiara. Daca esti inventiv si ai suficienta rabdare iti poti decora chiar tu locuinta, personalizand-o dupa bunul plac. 

Iti vei gasi echilibrul emotional, pe care il cautai de multa vreme. 


FECIOARA 

Discutii interesante, schimbare si creativitate, cursuri de formare, dezvoltare personala sunt cele care iti vor defini aceasta saptamana. 

Felul tau de a discuta se va duce la un alt nivel, spre profunzime, relatiile cu prietenii si familia devin tot mai bune. Glasul tau este tot mai convingator, fa-l sa lucreze in favoarea ta.


BALANTA 

Reflectezi asupra domeniului financiar si iei in calcul o evaluare mai pragmatica si hotarata asupra bunurilor si castigurilor tale. Sansele reale de reusita in acest sector pot aparea spre sfarsitul saptamanii si iti va spori increderea in fortele proprii. 

Vei transforma un hobby in job sau afacere. 


SCORPION 

Valorifici tot mai mult increderea in tine prin proiecte si ideei noi. 

Este un timp de reflectie interioara si schimbare in toate domeniile si te vei axa mai profund pe imaginea ta. Weekend-ul te surprinde reflectand asupra intereselor si pasiunilor tale.


SAGETATOR 

O sa incepi o perioada de introspectie si schimbare a unor probleme interioare si afective din trecut, vrei sa faci pace cu trecutul. Ai nevoie de vindecare, un timp vei tinde sa te izolezi si sa reflectezi asupra lor. 

Este o perioada buna pentru a-ti recapata echilibrul interior. 


CAPRICORN 

Afaceri cu persoane interesante, colaborari in echipa sau o organizatie de care aparti, sunt in prim plan la inceput de saptamana. 

Poti produce unele schimbari in bine pe plan local sau comunitar. Prietenii au avut un loc special intotdeauna pentru tine. Ar fi bine sa verifici efectul unor colaborari asupra familiei tale. 


VARSATOR 

Evaluezi cu atentie sarcinile si proiectele tale pe termen lung, faci schimbari in ceea ce priveste imaginea ta si cum esti privit in societate. Spre finalul saptamanii se arata un succes in cariera. 

Ai incredere in tine si nu-i lasa pe altii sa te influenteze in mod negativ. 


PESTI 

Incepi o perioada interesanta cu oportunitati de a-ti duce la un nivel mai avansat potentialul intelectual. 

Poti sa te inscri la un curs de formare profesionala, sa descoperi lucruri noi, sa fi creativ sau sa avansezi pe plan social, pleci in vacanta sau sa fi amator de yoga, care sa te dezvolte personal. Te simti inspirat si dai dovada si de pragmatism.



Sursa foto: kfetele.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu