duminică, 28 august 2022

Horoscop săptămânal 29 august-4 septembrie 2022. Fecioarele se vor implica in proiecte importante.

 

Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare.


Berbec

Totul începe prost, dar se termină bine. Cineva îți strică tot cheful de distracție la început de săptămână, dar apoi înțelegi care a fost, de fapt, situația reală.

 Porți o discuție prelungită cu această persoană, vezi care este punctul ei de vedere și vă întâlniți undeva la mijloc.


Taur

Faci o gafă uriașă, care îi rănește pe cei dragi, inclusiv partenerul de viață. 

Nu realizezi de la început cât de mult ai putut să greșești, iar atunci când conștientizezi asta încerci să repari tot. Cu toate acestea, rănile rămân deschise o perioadă lungă de timp.


Gemeni

Vrei să protestezi împotriva unei situații pe care o consideri nedreaptă, dar faci asta într-un mod care îți provoacă și mai multe probleme. 

Asculți sfaturile cuiva care nu îți vrea neapărat binele, așa că nu trebuie să te mai lași atât de ușor de influențat.


Rac

Ai trecut prin niște momente teribile în ultima perioadă și ai suferit enorm. 

Treci printr-o transformare și începi să te gândești dacă ai ales drumul corect, mai ales pe plan sentimental. Reușești spre finalul săptămânii să rezolvi niște probleme din familie.


Leu

Cedezi după o perioadă în care ai fost solicitat/ă la maximum. Îți revii pe la mijlocul săptămânii, reușești să te mai repui pe picioare. 

În weekend, pornești ușor-ușor un proiect nou pe plan profesional, care îți readuce zâmbetul pe buze. Cu siguranță sunt șanse foarte mari să atingi succesul la care visezi.


Fecioară

Te implici într-un proiect deosebit de important, care poate schimba viața în bine pentru mai mulți oameni.

 Te dedici trup și suflet acestuia, dar riști să nu mai lași deloc timp liber pentru viața ta personală. Ai grijă cu acest echilibru ușor de distrus, mai ales în ultimele zile ale săptămânii.


Balanță

Te bucuri inițial de o scurtă vacanță, la care ai visat de multă vreme. 

Cu toate acestea, ziua de miercuri îți aduce și primele semne de boală. O răceală sau o viroză te cam dă peste cap, așa încât este nevoie să o lași mai ușor cu munca. Din fericire, ai norocul să ai niște șefi și niște colegi înțelegători.


 Scorpion

Realizezi că nu poți să faci față tuturor provocărilor, dar trebuie să înțelegi că trăiești o paletă largă de emoții și de sentimente, așa că nu ești un robot. 

Nu mai pune pe umerii tăi atât de multă presiune, căci acest lucru te va obosi și mai tare fizic și psihic, iar rezultatul nu te va mulțumi niciodată.


Săgetător

Te sperie foarte tare o decizie importantă pe care trebuie să o iei zilele acestea. Nu îți este absolut deloc ușor, însă ai de gând să te gândești foarte bine înainte să faci ceva.

 De asta depinde modul în care va evolua viața ta în următoarea perioadă, așa că este important să analizezi toate aspectele.


Capricorn

Pui pe primul plan sănătatea ta în această săptămână. Ai mai multă grijă de sănătatea fizică, dar și de cea psihică.

 Ai trecut prin niște traume care te-au marcat și care și-au lăsat o amprentă adâncă asupra trăirilor tale. Apelezi la ajutorul cuiva drag, care poate analiza în mod obiectiv situația.


Vărsător

Senzualitatea și pasiunea sunt la cote maxime în următoarele zile. Încerci lucruri noi și descoperi că îți place la nebunie să experimentezi. 

Nu te dai înapoi de la nimic și trăiești viața așa cum ai visat de multă vreme, cu o intensitate amețitoare, care te-ar fi speriat cu ceva timp în urmă.


Pești

Nu ai deloc cea mai bună stare în primele zile. Cineva drag te face să suferi și asta îți frânge inima. Cu toate acestea, nu ai de ales și trebuie să mergi mai departe, cu fruntea sus. 

Învață o lecție importantă din această întâmplare: tu meriți ceva mai bun. Așadar, ai grijă să îi reamintești acest lucru acestei persoane.


Sursa: viva.ro 

Sursa foto: smallbliztrends.com 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu