duminică, 14 august 2022

Horoscop săptămânal 15 - 21 august 2022. Fecioarele se simt melancolice si ancorate in trecut.

 

Weekendul ajunge la final, ceea ce înseamnă că ne pregătim pentru noi provocări și noi surprize din partea astrelor. 

Astrele îți dezvăluie previziunile pentru perioada 15 -21 august și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. 


Berbec

S-ar putea să descoperi că lăcomia ta chiar funcționează pentru tine, în această săptămână.

În general, nu ești un bătrân, dar ești autoprotejat când vine vorba de bani, iar acțiunile tale vor ajunge să te lase să păstrezi mai mult decât credeai. 

O să faceți o întoarcere bună săptămâna aceasta, urmărind atât cheltuielile, cât și câștigurile. 


Taur

Astrologii spun că taurii au noroc la bani și obțin rezultate foarte rapide. 

Stelele mai arată că banii nu vin extrem de ușor, dar trebuie să muncească sau să iasă din zona de confort ca norocul să-i însoțească.

Astfel, nativii Taur depun efort ca să demonstreze că merită un loc mai bun într-un anumit domeniu sau companie. Finalul săptămânii arată că munca zodiei nu este în zadar și sunt câțiva oameni care apreciază efortul lor. 


Gemeni

Săptămâna aceasta, nativii Gemeni se vor simți îndreptățiti în ceva la care au lucrat. Rareori ai acel sentiment de realizare totală, în principal pentru că nimeni nu apare să te felicite pentru eforturile depuse. 

Ești obișnuit cu acest tip de muncă singuratică, dar se pare că cineva în poziție de autoritate a observat în sfârșit eforturile tale uimitoare în această săptămână. 

Vei fi recompensat pentru munca ta si te vei bucura de senzatia de a fi remarcat.


Rac

Așteptați-vă că această săptămână va fi atât socială, cât și plină de distracție, deși este posibil să întâlniți un vechi prieten cu care nu mai doriți să aveți nimic de-a face. 

Te vei afla într-o situație inconfortabilă, deși nu va dura foarte mult. Cu toate acestea, odată ce această întâlnire întâmplătoare se termină, îți va lăsa un gust neplăcut și s-ar putea să ajungi să petreci mult prea mult timp asupra efectului acestei persoane asupra ta. 


Leu

Este posibil să ți se ofere ocazia de a prelua anumite responsabilități, de a avea mai multa putere de decizie, de a conduce, de a-ți folosi capacitățile de lider, iar astrele te îndeamnă săptămâna aceasa să accepți și să ai mai multă încredere în propriile forțe. 

Ești deosebit de interesat de mistere și de găsit soluții, în special dacă nu sunt probleme care îți aparțin. De asemenea, este o ocazie bună și de a petrece mai mult timp cu copiii, cu persoanele mai tinere ca tine.


Fecioară

Nu mai ai timp când vine vorba de ceva care a fost important în viața ta. Săptămâna aceasta te va face să reflectezi la cât timp ai pierdut, iar acest lucru s-ar putea să te reducă. 

Te simți sentimental și melancolic  și s-ar putea să ai chiar câteva regrete la care să te gândești. 

Capul tău nu este în momentul de acum, de fapt, îți petreci cea mai mare parte a săptămânii gândindu-te la trecut și la cum ai fi putut schimba lucrurile dacă ai încerca.


Balanță

Oportunitățile curg în calea ta și sunt atât de multe dintre ele care vin spre tine încât s-ar putea să fii confuz cu privire la ce să faci cu ele. 

Te vei simți puțin paranoic în a lua o decizie greșită, deoarece nu ești pe deplin sigur dacă vreuna dintre aceste oportunități „mare” este atât de grozavă pe cât par să promită. Îndoiala vine în mare măsură la mijlocul săptămânii și, dacă nu te miști curând, vei ajunge să arunci în aer toate oportunitățile. Presiunea este crescută. Mișcă-te cu înțelepciune.


Scorpion

Ceea ce sunteți pe cale să experimentați în această săptămână este asemănător cu fericirea conjugală care a devenit plictisitoare. 

Toate lucrurile merg bine în relația ta; atât de bine, de fapt, încât începi să te întrebi dacă ceva se va schimba vreodată. În timp ce „a merge bine” este bine pentru cineva, ai nevoie de puțin conflict pentru a face lucrurile să pară interesante. 

Și totuși, nu apare niciun conflict, totul este un sentiment atât de bun și fericit încât crezi că ai putea muri de plictiseală.


Săgetător

Bateriile tale nu par a fi încărcate pentru a face față sarcinilor pe care le ai de rezolvat în prima parte a săptămânii.

 Cu toate acestea, pe la mijlocul acesteia o să vă reveniți și o să vă bucurați de roadele muncii voastre, deoarece cu siguranță ați depus eforturi pentru a crea o astfel de abundență. 

Lucrurile nu stau întotdeauna așa pentru tine, dar se pare că ai învățat câteva lecții importante de viață în ultimele luni, iar acum te poți considera înțelept când vine vorba de finanțe.


Capricon

O oportunitate financiară devine clară. Ambiția și energia ta se aliniază în perioada 15 -21 august. 

S-ar putea să găsești câteva investiții interesante pentru a-ți diversifica portofoliul. Este posibil să pui în comun resursele cu membrii familiei sau să obții un împrumut de la o bancă. S-ar putea să te plimbi prin amintiri, gândindu-te la zilele de școală din trecutul tău.


Vărsător

Totul este trudă și lucrează pentru tine săptămâna aceasta, ceea ce este cu siguranță un lucru cu care nu ești obișnuit. Deși s-ar putea să fii genial și talentat în anumite departamente, munca nu a fost niciodată treaba ta. 

Ai tendința de a te supăra pentru orice te pune în situația de a fi un lucrător, deoarece găsești toată chestia asta sub tine. Săptămâna aceasta vă va confrunta cu privilegiul și vă va pune la cale, indiferent dacă vă place sau nu. 

Viața este muncă, indiferent dacă crezi că ești scutit de ea sau nu.


Pești

Aceasta este săptămâna în care anumite lucruri din viața voastră pur și simplu se destramă. 

Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Și fix așa te simți și tu. Echilibrul interior este ceva ce doar tu reușești să "reconstruiești". 

Este posibil ca în raport cu mai multe proiecte de la birou să revizuiești planul inițial. Unele modificări par să fie esențiale pentru ca termenele limită să nu fie depășite. 



Sursa: radioimpuls.ro 

Sursa foto: life.ro 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu