duminică, 31 iulie 2022

Horoscop săptămânal 1-7 august 2022

 

Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. 


Berbec

Simți că nu mai ai destul timp pentru cei dragi și pentru lucrurile care îți plac cu adevărat. Ai fost atât de concentrat cu munca, încât nici măcar nu ai observat că nu ai mai vorbit de multă vreme cu cei din familie. 

Ar cam trebui să rezolvi această problemă curând, altfel vei ajunge să regreți.


Taur

Tragi din greu alături de niște parteneri de încredere pentru un proiect important, dar banii cam întârzie să apară. 

Cu toate acestea, alegi să îți păstrezi optimismul și să aștepți cu răbdare rezultatele. Lucrurile merg cam prost și pe plan sentimental, dar lucrurile se rezolvă spre finalul săptămânii.


Gemeni

Vrei să te distrezi și să te simți bine în propria ta piele, dar parcă te limitează spusele celor din jurul tău. Renunți la limite și îți dai voie perioada aceasta să faci exact ceea ce simți. Ai totuși mai multă grijă pe plan sentimental. 

S-ar putea să te atragă o persoană care este fructul interzis pentru tine.


Rac

Ești genul de persoană care preferă faptele, în locul unor vorbe frumos meșteșugite. 

Tocmai de aceea, săptămâna aceasta refuzi imediat o propunere pe care o primești, dar despre care realizezi abia apoi că este doar o capcană, un test bine pregătit de niște foști rivali de la un loc de muncă anterior.


Leu

Este o perioadă de car aveai foarte multă nevoie, una plină de odihnă și de relaxare. Îți reîncarci bateriile, apoi o pornești de la capăt cu forțe proaspete. 

Le vei demonstra tuturor de ce ești în stare și le vei câștiga respectul pe plan profesional.


Fecioară

Te bucuri de câteva zile alături de prieteni și de familie, lași deoparte tot ceea ce este legat de muncă sau de alt treburi legate de cariera ta. 

Încerci să te consulți cu cei dragi în legătură cu o decizie foarte importantă din viața ta.


Balanță

Ești pus pe gânduri de cineva care încearcă să te convingă să faci un pas important pe plan sentimental. 

Nu știi sigur dacă ar fi o alegere potrivită, ținând cont de anumite aspecte din trecutul tău. Cea mai bună variantă până la urmă este să îți asculți inima.


Scorpion

Reușești să ajuți pe cineva cu o problemă importantă, iar acest lucru te mulțumește. Simți că îți descoperi adevăratul sens în viață atunci când ajuți alte persoane. 

Poate așa îți arată astrele și Universul care este calea pe care ar trebui să mergi.


Săgetător

Ai mare noroc la bani în această perioadă. Simți că ai tras lozul câștigător și toate îți merg perfect în carieră. 

Însă, ai parte de niște suferințe ascunse pe plan personal, pe care nu le dezvălui nimănui. Doar după ce vei găsi persoana potrivită cu care să comunici vei putea să mergi mai departe.


Capricorn

Așteptai cu nerăbdare rezultatul unor controale sau a unor analize medicale, iar săptămâna aceasta afli, în sfârșit, rezultatele. 

Din fericire, veștile sunt extrem de bune. În curând, începi un proiect de afacere care îți va schimba total viața în lunile următoare.


Vărsător

Te saturi de drumuri în aceste zile, însă nu prea ai de ales. Apar și multe neclarități legate de niște acte importante, dar ai parte de ajutorul cuiva care se pricepe mult mai bine decât tine. 

Pui la punct ultimele lucruri necesare înainte de o călătorie mai lungă.


Pești

Visezi cu ochii larg deschiși la o vacanță, iar această dorință ți se îndeplinește aproape de ziua de miercuri. 

Spre sfârșitul săptămânii te bucuri de momente frumoase cu partenerul de viață. Cei care sunt singuri merg la cumpărături și se distrează pe cinste, fără să le mai pese de bani. 


Sursa: viva.ro 

Sursa foto: doctorulzilei.ro 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu