duminică, 17 iulie 2022

Horoscop săptămâna 18-24 iulie 2022.

 

O perioadă în care se anunță schimbări majore pentru unii nativi ai zodiacului. Vezi care sunt principalele aspecte astrale ale săptămânii și care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte!


Berbec

Este o săptămână cu schimbări radicale. Contează să existe un echilibru între domeniul profesional și cel personal, iar schimbările vor fi tolerate altfel. Soarele intră în zona iubirii, astfel că dragostea o să bată la ușă în cazul nativilor Berbec care sunt singuri.


Taur

Taurii simt nevoie să socializeze, dar sunt foarte selectivi în ceea ce privesc persoanele în care au încredere. Vor să facă o reorganizare în planurile lor și se bazează pe sfaturile prietenilor pentru a merge pe calea cea mai bună.


Gemeni

Nativii Gemeni își dau seama de importanța adevărului și decid să nu mai ascundă ceea ce simt. Relația cu partenerul de viață se va îmbunătăți și vor face planuri pentru următoarea perioadă. Se gândesc foarte serios la o vacanță peste hotare.


Rac

O perioadă favorabilă pentru noi începuturi. Racii își dau seama că au depus destul de mult efort în ultima perioadă și au nevoie și de odihnă. În plan sentimental lucrurile încep să se îndrepte, iar partenerul de viață își arată aprecierea din ce în ce mai mult.


Leu

Nativii Leu încearcă să învețe cum să tolereze mai ușor greșelile celor din jur. După o perioadă cu dezamăgiri, își dau seama că puterea de schimbare a situației este tot la ei, astfel că pun la cale un plan. Lucrurile se schimbă spre finalul săptămânii și au parte de surprize.


Fecioară

Începe o perioadă bună din punct de vedere al interacționării cu oameni noi. Nativii Fecioară sunt deschiși pentru noi prietenii și pentru a auzi noi povești de viață. În relația cu partenerul își dau seama împreună că e timpul să treacă la un alt nivel.


Balanță

Balanțele pun preț mai mare pe relația cu partenerul de viață în perioada următoare. Petrec mai mult timp împreună și comunică mai eficient. La locul de muncă le este indicat să evite conflictele pentru a nu le fi afectată starea de spirit.


Scorpion

Simt nevoia să aibă mai multă grijă de sine și să se axeze pe evoluția proprie. Caută soluții pentru a crește din toate punctele de vedere. Este o săptămână cu vibrații bune și cu multe reușite.


Săgetător

Vin vești din partea unei persoane apropiate care le pot influența starea de spirit. Fac planuri pentru perioada din vară care a mai rămas, iar spre finalul săptămânii au parte de surprize și din partea partenerului de viață.


Capricorn

După o perioadă de gândire și analiză asupra relației pe care o au, nativii Capricorn pot decide să pună punct. Își canalizează atenția pe energia lor și caută soluții pentru a avea mult mai mult timp pentru propriile dorințe.


Vărsător

Este o săptămână perfectă pentru a scoate în evidență tot ceea ce pot și știu să facă. Reușite în plan profesional. Situația se schimbă și în plan financiar, iar problemele cu banii încep să fie date uitării.


Pești

O săptămână plină de creativitate. Nativii Pești reușesc să se exprime mai bine și dezvăluie ceea ce i-a măcinat până acum. Înțeleg cum pot face față situațiilor dificile și își pun imaginația la treabă pentru noi planuri atât în plan sentimental, cât și în ceea ce privește jobul. Apare dorința de a începe ceva pe cont propriu.



Sursa: ego.ro 

Sursa foto: catine.ro 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu