duminică, 9 ianuarie 2022

Horoscop săptămânal, 10 - 16 ianuarie 2022.

 

Pe data de 10 ianuarie, Marte intră în careu cu planeta Neptun până la data de 12 ianuarie, ceea ce aduce zile pline de confuzie pentru anumite zodii. De asemenea, și planeta Mercur urmează să intre în careu cu Uranus, fapt care ne îndeamnă să fim atenți la comunicare, drumuri, vreme și condus între zilele de 13- 17 ianuarie.


Berbec

Berbecii au parte de o săptămână tumultoasă din pricina că au multe planuri de revizuit în legătură cu persoanele din jur. Aceștia se simt copleșiți, astfel că, pot deveni neglijenți cu propria persoană. Acestor nativi li se recomandă atenție sporită la modul în care comunică și conduc. Totodată, încercați să renunțați la stres. Zilele frumoase sunt pe drum!


Taur

Nativii din zodia Taur se bucură de o săptămână frumoasă, astfel că, oprtunitățile legate de muncă se țin lanț zile la rând. Încercați să vă gândiți la o idee nouă sau să reanalizați toate propunerile profesionale pentru a alege ceea ce este mai bun pentru viitorul vostru. Săptămâna aceasta nu sunt recomandate investițiile mari.


Gemeni

Săptămâna 10- 16 ianuarie pentru Gemeni va fi una plină de confuzii și de nesiguranță. Nu este o perioadă prea bună pentru călătorii, în acest caz fiind recomandat statul acasă alături de cei dragi pentru a vă pune gândurile în ordine. Fiți atenți la acte, documente și discuții oficiale la job și nu vă aruncați cu capul înainte. Confuzia în alegeri vă va însoți pe toată durata săptămânii.


Rac

Racii sunt într-o continuă alegătură săptămâna aceasta pe plan profesional. Aceștia vor avea multe drumuri de făcut pentru demararea unor proiecte sau pentru rezolvarea unor sarcini date de superiori. Recomandat este să nu vă impuneți prea mult și să acordați atenție sănătății.


Leu

Nativii din zodia Leu au foarte multă muncă. Atenție însă la contracte și la documentele importante. În ceea ce privește planul amoros, reanalizați anumite decizii și lăsați încăpățânarea. Nu vă ajută la nimic să țineți morțiș că aveți dreptate. Focusați-vă pe rezolvarea problemelor, nu pe amplificarea lor.


Fecioară

Săptămâna aceasta pentru Fecioare va fi în general bună, însă lipsa de timp pentru terminarea sarcinilor la serviciu vă poate pune bețe în roate. Cu toate acestea, sunteți foarte active la locul de muncă și nu cedați presiunii. Este recomandat să mențineți un echilibru, nu este datoria voastră să rezolvați toate lucururile.


Balanță

Balanțele au parte de o săptămână liniștită, în care se gândesc la gestionarea anumitor stări pentru a putea îmbunătăți relațiile cu cei din jur. Încercați să nu puneți presiune pe voi, important este că vă doriți o schimbare. Acordați mai multă atenție copiilor și laturii voastre creative. Investițiile nu sunt recomandate în aceste zile.


 Scorpion

Nativii din zodia Scorpion au o conexiune foarte puternică cu familia în săptămâna 10- 16 ianuarie. Susținerea părinților și a rudelor îi ajută să se repoziționeze și să privească lucrurile dintr-o perspectivă mai bună. Astfel, Scorpionii își vor petrece o bună parte din zile vizitându-și familia. De asemenea, persoanele aflate sub semnul acestei zodii fac redecorări interioare, dar și alte schimbări în casă.


 Săgetător

Săgetătorii au parte de o săptămână aglomerată. Aceștia vor avea multe drumuri de făcut, atât în scop profesional, cât și personal. Atenție la acte și la modul în care comunicați cu cei din jur, astfel că, confuziile se pot crea de la cea mai mică vorbă. Săptămâna aceasta este recomandat să nu vă hazardiți în planuri nerealiste.


 Capricorn

Nativii din zodia Capricorn au multe cheltuieli și investiții săptămâna aceasta, însă fiți foarte atenți pe ce dați banii. Pe plan personal încercați să nu fiți foarte orgolioși și să faceți un pas spre acceptarea altor păreri. Capricornii creativi aflați în căutarea unui job se pot axa pe talente proprii pentru a face bani.


Vărsător

Vărsătorii au parte de o reinventare în săptămâna aceasta. În acest fel, aceștia se vor reanaliza în contextul cu ceilalți și vor lua anumite măsuri pentru o viață mai bună. Nativilor din această zodie li se recomandă să fie atenți atât la viața personală, cât și la viața profesională. Nu vă neglijați sarcinile la serviciu.


 Pești

Săptămâna 10- 16 ianuarie pentru Pești va fi una destinată refacerii, atât din punct de vedere sufletește, cât și din punct de vedere al epuizării fizice. Persoanele din această zodie au nevoie de odihnă și de timp cu ele însele. Eliminați ce este toxic pentru voi și nu credeți tot ce auziți.


Sursa: wowbiz.ro 

Sursa foto: kfetele.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu