duminică, 15 noiembrie 2020

Horoscop saptamana 16-22 Noiembrie 2020

 

Saptamana aceasta aduce doua contexte importante, primul este ingresul Soarelui in zodia Sagetator ce se va remarca prin energie, voie buna si gandire pozitiva, iar cel de-al doilea este intrarea lui Venus in zodia Scorpion care se va face simtita prin relatii mai profunde si preocupare in cea ce priveste capitolul financiar. 

Vom avea mari surprize si pe plan sentimental, dar si in cea ce priveste relatiile cu cei din jurul nostru. 

BERBECII se simt energici, productivi si mult mai motivati sa isi duca planurile la bun sfarsit. Relatia cu partenerii de afaceri va avea de suferit, poate genera neintelegeri. 

Pe plan sentimental, au parte de mici tensiuni si daca pana acum nu erau siguri ca pot incheia o relatie, acum este timpul sa o faca. 

TAURII se simt bine dupa o perioada de neliniste si anxietate, la serviciu este posibil sa aiba parte de certuri sau neintelegeri cu colegii, pot lua decizii majore, pot face schimbari radicale cu efecte asupra stilului de viata. 

In viata de cuplu lucrurile iau o intorsatura nefavorabila, au parte de conflicte cu partenerul de viata. 

GEMENII resimt tensiuni in viata de cuplu si vor pune capat relatiilor care nu sunt serioase, in care partenerii nu sunt la fel de responsabili si asumati ca si ei, este posibil sa apara si infidelitati. 

Nici la birou situatia nu este buna, au parte de discutii aprinse si neintelegeri. Anumite probleme din trecut nu le dau pace. 

RACII s-ar putea să aibă parte de dialoguri tensionate în plan sentimental și să iasă la suprafață fel și fel de nemulțumiri, să se arunce cuvinte dureroase care mai apoi să fie regretate. 

Iubirea va fi un sector mult încercat acum, iar în familie pot resimți limitări din partea partenerului. 

LEII trebuie să fie mai atenți la dialogurile de la locul de muncă pentru că pot da naștere cu ușurință tensiunilor cu colegii, mai ales din cauza faptului că li se pare că nu sunt luați în seamă, că ideile lor sunt ignorate și limitarea comunicării le va creea frustrări. 

Este nevoie de mai multă odihnă și mai multă responsabilitate față de sănătate. 

FECIOARELE  s-ar putea să aibă parte de limitări financiare, de blocaje în obținerea unei sume de bani, de nemulțumiri privind veniturile lor. 

Mulți nativi vor simți că nu-și pot pune creativitatea, talentele în valoare așa cum și-ar dori, se pot simți neapreciați. Atenție și la cheltuieli, la investiții care pot aduce pierderi. 

BALANTELE sunt din nou în centrul evenimentelor emoțional-sentimentale. 

Nativii se pot simți limitați în activități, se simt frustrați în legătură cu un context care vizează  familia sau locuința, un bun de patrimonoi și pot duce mai ușor lucrurile la extrem. Sunt conflictuali și pot da ultimatumuri. 

SCORPIONII  pot fi frământați de trecut, de o poveste de dragoste, de o fostă relație cu care ar dori să ia legătura, însă fie sunt restricționați, limitați de un context, fie nu primesc înapoi răspunsul așteptat. 

Se pot aștepta la răsturnări de situație în dialoguri, la vești șocante. Comunicarea în cuplu poate fi tensionată.  

SAGETATORII au scăpat de frustrările sentimentale care le-au amprentat ultimele două luni din viață și acum pot avea mai mult curaj să ia o decizie sentimentală, să acționeze într-o anume direcție în vederea îmbunătățirii vieții amoroase. 

Va fi o săptămână a frământărilor interioare, în care trecutul poate reînvia, se pot reactiva răni. 

CAPRICORNII au parte de o săptămână dificilă în plan profesional. 

Nativii se pot simți limitați în atingerea obiectivelor, pot simți frustrări legate de carieră și de direcția pe care se află. Va fi nevoie de mai multă diplomație și tact în relațiile cu superiorii, dar și de mai multă responsabilitate față de scopurile lor. 

VARSATORII pot primi vești și informații neașteptate legate de sectorul profesional, iar nativii sunt sfătuiți să nu devină conflictuali cu superiorii, mai ales că Marte a revenit în mers direct în sectorul comunicării și le poate da o doză prea mare de curaj. 

Totodată, este recomandat să fie mai atenți la imaginea lor. 

PESTII pot avea parte de frustrări financiare din cauza unui proiect în care sunt implicați și care nu dă roade sau se pot simți limitați în acțiunile financiare care vizează un proiect. 

Se pot accentua fricile financiare, teama de a pierde ceva și trebuie să fie foarte atenți la acțiunile pe care le întreprind în acest sector de viață. 


Sursa: cancan.ro 

Sursa foto: avantaje.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu