duminică, 8 noiembrie 2020

Horoscop 9-15 Noiembrie 2020

 

BERBEC 

Nu este cazul sa aveti o dispozitie mai putin favorabila la inceput de saptamana, chiar daca este din cauza unor persoane apropiate. Cei care nu va apreciaza ssau nu va inteleg eforturile nu merita atentia voastra. 

La serviciu se anunta zile incarcate, anumite sarcini sau proiecte sunt aproape gata de rezolvat, dar va lipseste creativitatea. 


TAUR 

In zilele urmatoare veti fi entuziasmati sa faceti unele schimbari in viata voastra. 

In anumite situatii sau incertitudini, veti realiza ca nu mai aveti nevoie de parerea sau sfaturile celorlalti. Pe plan emotional, veti fi linistiti si veti dori sa faceti tot ce este posibil pentru a pastra pacea in jurul vostru. 


GEMENI 

Saptamana urmatoare este plina de liniste sufleteasca, calm, melancolie si reevaluare, familia si prietenii vor fi cei carora le veti oferi toata atentia voastra. Acum realizati cel mai profund ca ei sunt cele mai importante aspecte din viata voastra. 

Nu permiteti micilor griji in care va avantati sa va influenteze viata, aveti mai multa grija de voi. 


RAC 

Saptamana asta este decizionala pentru voi.

 Aveti parte de schimbari la serviciu, partenerul/ partenera de viata se implica mai mult in relatia voastra, iar prietenii va vor oferi sprijinul neconditionat. Ii veti ierta mai usor pe cei din jur, chiar si pe cei care v-au ranit. 


LEU 

Acordati-va timp pentru un proces de dezvoltare personala. Felul in care v-ati simtit in ultimul timp, va ajuta sa faceti mai usor schimbari in anumite domenii. 

Desi sunteti constienti ca tot ce se intampla are un scop, sunteti nerabdatori sa descoperiti mai rapid anumite lucruri. 


FECIOARA 

In zilele ce urmeaza este probabil sa aveti parte de o schimbare a modului in care analizati lucrurile. 

Indiferent de ce urmeaza, sunteti nerabdatori si doriti sa va grabiti cand faceti un lucru, uitand de riscurile aferente. Veti avea parte de anumite surprize in anumite capitole din viata cotidiana, chiar daca aveti impresia ca nu va mai poate surprinde nimic. 


BALANTA 

Va fi important pentru confortul vostru emotional, sa faceti lucrurile la care va ganditi intr-un mod cat mai original. In zilele ce urmeaza este posibil sa aveti parte de anumite riscuri si av enturi. 

La birou, sunteti prea grabiti in a lua initiativa si este posibil sa realizati sarcinile intr-un mod haotic. 


SCORPION 

Veti avea impresia ca totul este mai greu de realizat. 

Stresul este cel care nu va da pace intreaga saptamana, el fiind cauza situatiilor sau lucrurilor mai dificil de rezolvat. Veti fi influentati sa adoptati decizii radicale sau veti fi nevoiti sa renuntati la anumite lucruri pe plan sentimental, pentru a fa gasi mai usor echilibrul emotional. 


SAGETATOR 

Sunteti marcati de anumite situatii care nu va dau pace in ultima perioada. Exista posibilitatea unor schimbari pe plan financiar. Veti fi suparati din pricina acestui aspect, dar partea buna este ca nu va tine mult. 

Veti reusi sa rezolvati problema foarte rapid. 


CAPRICORN 

Nu de putine ori ne lasam purtati de val pentru ca ce ce simtim ne ofera stabilitate, pace si echilibru. 

Zilele ce urmeaza veti dori sa aflati si sa invatati foarte multe lucruri noi. Veti citi carti despre tot ce tine de corpul si caracterul uman, pentru a va raspunde la nenumarate intrebari. 


VARSATOR 

Modul radical in care luati decizii va ajuta sa dati la o parte din viata voastra persoane sau lucruri care nu va sustin sa evoluati. Pe plan sentimental, puneti suflet in fiecare relatie pe care o aveti. 

Aceste gesturi pot fi catalogate ca fiind romantice, avand in vedere modul cum le realizati si sentimentele pe care le exprimati. 


PESTI 

Aceasta perioada este prielnica pentru toate deciziile si schimbarile pe care doriti sa le realizati. 

Deoarece va simtiti obositi, veti avea nevoie de multe activitati sa va relaxati. Programul zilnic este solicitant, dar aceste sarcini nu va afecteaza echilibrul personal. 


Sursa foto: ce-spun-astrele.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu