duminică, 1 noiembrie 2020

Horoscop 2-8 Noiembrie 2020

 

BERBEC 

Veti simti nevia de a trece la fapte in ceea ce priveste viata de cuplu si timpul liber. 

Sunteti interesati de mai multe optiuni cu privire la rutina zilnica si programul incarcat de munca, astfel incat sa puteti gasi un echilibru intre cele doua. La birou dati dovada de creativitate si sunteti mult mai activi. 

TAUR 

Momente tensionate se anunta la capitolul familie, incercati sa rezolvati problemele cu calm. Va trebui sa gasiti echilibrul intre rutina zilnica si activitatile de relaxare, faceti o plimbare in parc pentru a va face ordine in ganduri. 

Cautati sa evitati stresul, pentru a nu da curs unor probleme medicale mai vechi. 

GEMENI 

O situatie deloc placuta va va preocupa saptamana aceasta, va trebui sa faceti mai multe deplasari pentru eliberarea sau obtinerea unor acte si documente, necesare unui drum in strainatate. 

Luati-le pe rand fara sa va stresati si nu uitati ca avansarea la locul de munca depinde de ele. Apoi va puteti bucura de o iesire cu prietenii.

RAC 

Incepeti sa va ascundeti de responsabilitati si va este foarte dificil sa comunicati cu anumite persoane. Incercati sa fiti mai asumati si nu uitati ca unii oameni sunt destinati in viata voastra cu un scop, nu intamplator. 

Discutiile cu cei apropiati s-ar putea sa va faca mai bine decat v-ati imaginat si asa veti fi mult mai detensionati. 

LEU 

Dupa atatea sarcini, contracte si proiecte rezolvate la serviciu, a venit vremea sa relaxati, sa petreceti mai mult timp cu familia sau de ce nu sa iesiti la o plimbare cu prietenii sau cu persoana iubita. 

Nu va veti neglija insa, nici pasiunile sau starea de sanatate. La serviciu, va sustineti colegii si in proiectele care nu ies asa cum ar trebui.  

FECIOARA 

Veti fi privilegiati saptamana aceasta si veti primi exact ce va doriti legat de domeniul financiar, dar si cel moral, veti fi sustinuti de prieteni si colegi. Aratati sustinerea si suportul fata de familie si nu va veti neglija sanatatea. 

Aveti o oarecare constrangere si nu va puteti deschide inima pe deplin, dar cautati sa nu va invinovatiti. 

BALANTA 

Investiti resurse materiale si timp in dezvoltarea personala, veti invata lucruri despre voi si va aflati noi pasiuni sau aptitudini. 

Cu toate acestea veti descoperi ca ati cheltuit prea mult cu acestea si veti dori sa gasiti metoda cea mai eficienta de a va pune in valoare cunostintele. Veti cauta parteneri noi de afaceri, dar si un alt mod de va rotunji veniturile, faceti noi strategii. 

SCORPION 

Incercati sa amanati discutiile aprinse pe tema unor contracte sau legate de domeniul financiar. Incercati sa fiti mai calmi pentru ca riscati sa va distantati de persoane care tin la voi. 

Reorganizati-va si schimbati tactica acolo unde credeti ca este nevoie, alocati mai mult timp persoanei iubite sau prietenilor, organizati-va bugetul si cheltuielile aferente. 

SAGETATOR 

Nu sunteti in apele voastre deoarece v-ati asumat multe sarcini si activitati de rezolvat si va e dificil sa tineti pasul cu toate. 

Traversati stari de reevaluare sufleteasca, multumire si asumare. Dupa ce v-ati rezolvat problemele, cautati sa va relaxati, sa iesiti cu prietenii sau sa va petreceti timp pretios cu persoana iubita. 

CAPRICORN 

Doriti sa va reevaluati rutina zilnica, intrucat simtiti nevoia de rezultate consistente in ceea ce priveste efortul depus in ultima perioada. Reganditi proiecte sau contracte si nu numai, reanalizati implicarea voastra in mai multe domenii si aspecte. 

Nu neglijati insa, nici starea de sanatate personala sau a celor din familie. 

VARSATOR 

Veti avea parte de discutii in contradictoriu cu persoana iubita, dar tot ea/el va ajuta cu solutii in ceea ce priveste cariera sau inscrierea la anumite cursuri. 

Doriti sa ascutati mai mult sfaturile si incurajarile venite din partea celor dragi. Va veti schimba atitudinea fata de partenerii de investitii, dar veti analiza mai atent si contractele pe care doriti sa le semnati cu acestia. 

PESTI 

Sunteti tensionati si irascibili cu cei din jur, aveti parte de certuri si conversatii nu tocmai placute. Ele pot fi pe domeniul financiar, sunteti acuzati de cheltuieli exagerate. Fiti calmi si asumati pentru a evita un eventual conflict. 

La serviciu situatia este asemanatoare, cautati sa evitati certurile cu unii colegi. Fiti cu bagare de seama si la capitolul sanatate. 


Sursa foto: ce-spun-astrele.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu