duminică, 25 octombrie 2020

Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 26 octombrie-1 noiembrie 2020.

 

Saptamana asta va trebui sa clarificam atat evenimentele din trecut(neintelegeri sau actiuni pripite), cat si cele prezente. In weekend s-ar putea sa apara evenimente sau situatii la care nu ne-am fi asteptat, dar este probabil sa iasa la iveala si anumite lucruri nespuse sau neloialitati legate de viata sentimentala. 

La sfarsitul lunii Octombrie, o sa ne dorim sa nu depindem de cineva sau sa fim liberi, sa iesim din tipar dincolo de critici si prejudecati. Vor aparea tensiuni sau neintelegeri in unele relatii si se pot termina brusc, iar in cele serioase este probabil sa se treaca la urmatorul nivel. 

BERBECII vor dori sa face in relatiile cu cei care intra in contact, dar si in relatie. Isi vor reevalua relatiile in care se afla, vor comunica mai bine cu partenul/partenera si vor lamuri toate neintelegerile create. Trebuie sa fie atenti si la partea financiara si sa o gestioneze cu grija. Este probabil sa apara venituri din unde se asteptau mai putin. 

TAURII isi vor modifica programul de lucru astfel incat sa nu aiba probleme de sanatate, dar nici sa neglijeze proiectele la birou. Isi vor revelua viata lor personala, dar si cea de cuplu, fiind atenti si la persoana iubita. Anumiti nativi vor termina o perioada de celibatar si isi vor gasi jumatatea.

GEMENII vor comunica despre anumite situatii la serviciu(in legatura cu colegi sau parteneri) si vor verifica felul in care sunt rezolvate sarcinile sau activitatiile primite. Pot aparea mici neintelegeri, dar se vor rezolva. Pe plan sentimental pot sa apara sentimente ciudate, unii nativi se pot gandi la relatii din trecut.

RACII isi incep saptamana acordand o atentie sporita casei si familiei. Vor sa reimprospateze relatiile cu cei apropiati si sa rezolve situatii mai vechi din trecut. Vor dori sa reorganizeze lucrurile ce tin de casa si treburi zilnice. Unii nativi vor primi sprijin din partea prietenilor pentru un proiect, iar altii vor fi uimiti de ce vor primi dintr-un proiect din care fac parte deja. 

LEII isi vor reinoi modul de a comunica cu ceilalti si inteleg, rezolva altfel o sarcina sau situatie. Pot fi creativi la locul de munca, insa va trebui sa acorde atentie la interviuri sau sedinte, sa nu se impuna prea tare. Cu prudenta isi vor face timp si pentru familie sau/si prieteni pe care iau cam neglijat in ultima vreme.

FECIOARELE pot avea beneficii de pe urma unor contracte, care au fost rezolvate sau reanalizate. Unii nativi pot fi creativi in cea ce priveste veniturile si pot transforma un hobby intr-un proiect de pe urma careia va avea de castigat. Din cauza unor situatii neprevazute, unii isi pot schimba sau reanaliza anumite principii sau mentalitati. 

BALANTELE isi vor analiza relatiile, vor discuta anumite chestiuni sau hotarari cu persoana iubita, insa trebuie sa aiba mai multa incredere in ei insisi. Pot avea parte de sfarsitul unor contracte, de aflarea unor castiguri, dar vor fi cheltuite pe aspecte ce priveste casa/apartamentul. Pot sa apara unele infidelitati din partea persoanei iubite. 

SCORPIONII se gandesc la trecut si il clarifica in detaliu. Pot reconsidera anumite situatii, afla ca au dusmani, dar si temeri, vicii care nu le permit sa evolueze. Cu rabdare vor trece peste toate acestea. Vor fi supusi unor evenimente neprevazute si rasturnari de situatie in relatiile cu ceilalti si vor trebui sa termine relatiile toxice sau necompatibile. 

SAGETATORII vor reevalua proiectele/sarcinile in care sunt implicate si persoanele apropiate. Se pot trezi cu diverse lucruri din trecut pe care ei le-au crezut rezolvate. Vor fi preocupati de sa natate saptamana asta si este posibil sa sufere de insomnii, stres, agitatii sau depresie. Datorita sarcinilor pe care le-au rezolvat vor avea anumite castiguri sau beneficii.

CAPRICORNII isi reorganizeaza actiuniile pe plan frofesional. Unii vor dori un alt loc de munca, iar altii isi fac planuri de avansare in cariera sau de rezolvare a unor sarcini primite. Cei apropiati pot sa apara cu ideei in cea ce priveste gasirea jumatatii sau isi pot face dintr-un prieten/ dintr-o prietena, iubit/a. Relatiile nesigure se pot sfarsii. Se clarifica si anumite discutii mai aprinse cu familia.

VARSATORII vor regandi anumite principii sau convingeri pe care le credeau sigure, clare si au impresia ca nu sunt chiar asa. Unii pot incepe sa invete anumite lucruri, iar altii iua in calcul un examen/test sau chiar sa se mute in alta tara. Isi pot redecora domiciluiul pot fi nevoiti sa se mute datorita schimbarii locului de munca. Cariera este de asemenea, nesigura. 

PESTII sunt foarte intuitivi si pot renogia contracte pentru a da inapoi sume imprumutate sau pentru a-si lua un credit. Daca au o relatie secreta sau o aventura este momentul sa o clarifice. Situatiile neprevazute ii vor face pe unii nativi sa studieze pentru obtinerea unor diplome sau titluri. Vor avea ocazia sa negocieze o noua sarcina sau un nou proiect. 


Sursa foto: haihuin2.com 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu