duminică, 2 august 2020

Horoscop 3-9 august 2020

Saptamana incepe cu o Luna Plina ce se perfecteaza in Varsator si ne aduce o stare de reflectorizare a propriilor noastre actiuni.  Este probabil ca unele sarcini, proiecte si relatii de orice fel sa fie supuse unei analize si a unor planuri de viitor: le continuam sau le inlocuim.

Vom reevalua planurile din domeniul financiar, sentimental, dar si cel legat de familie. Este posibil sa constientizam o anumita dificultate in a spune exact ceea ce gandim sau ce ne dorim.

BERBEC

Te gandesti sa transformi un hobby sau o idee intr-o afacere profitabila pe termen lung. Esti motivat sa lucrezi mai mult pentru a duce la bun sfarsit proiectele tale. Apeleaza la un prieten daca te simti obosit.

TAUR

Esti plictisit de rutina. Saptamana aceasta vei dori sa faci schimbari majore in toate aspectele importante pentru tine. Iti vei face planuri de vacanta pentru a uita de viata cotidiana.

GEMENI

Te vei focusa asupra studiilor. Esti dornic sa asimilezi multe cunostinte, si vei aloca mai mult timp pasiunilor tale. Va fii o saptamana cu multe reusite.

RAC

Te concentrezi la neajunsurile legate de venituri. Vei aloca mai multa grija economiilor si iti vei recalcula cheltuielile. Este posibil sa consulti un economist pentru a rezolva aceste neajunsuri.

LEU

Vei fi ghidat mai mult de ce iti spune sufletul, decat ce iti spune mintea. Vorbesti deschis despre ce iti doresti si acorzi mai mult timp celor dragi tie. Si persoanei iubite ii vei acorda mai multa atentie.

FECIOARA

Vei sta singur o perioada pentru a reflecta mai mult asupra anumitor ganduri. Vrei sa afli cu ce ai gresit in trecut si bineinteles sa elaborezi noi proiecte sau ideei pe viitor.

BALANTA

Esti foarte creativ/a saptamana aceasta. Vei incerca sa realizezi proiecte noi in domeniul artistic. De asemenea te vei redescoperi mai mult pe tine si vei realiza ce iti doresti tu de fapt pe o perioada de termen lung.

SCORPION

Esti in cadrul familiei. Dar, nu ma refer la clipe de odihna, ci la aplanarea unor situatii tensionate, care nu au primit atentie pana acum. Vorbeste calm si lucrurile se vor aseza de la sine.

SAGETATOR

Vei sti sa discuti mai la obiect, iar asta te ajuta in toate domeniile. Vei fi mai productiv la serviciu, vei sti sa lucrezi cu echipa, dar si sa vorbesti deschis si limpede cu persoana iubita.

CAPRICORN

Emani multa energie saptamana aceasta. Vei fi gata sa realizezi tot ce ti-ai dorit si ii vei convinge si pe ceilalti sa faca la fel. Vei fi apreciat la justa ta valoare.

VARSATOR

Saptamana asta iti vei dori ca toata lumea din jurul tau sa emane bucurie. Trebuie sa fi atent/a si la dorintele tale. Gaseste un echilibru in ceea ce iti propui sa realizezi si odihneste-te mai mult.

PESTI

Vei incerca sa evadezi din cotidian si cauti sa faci ceva ce n-ai mai facut pana acum. Vei gasi curajul sa traiesti/experimentezi mai mult, iar asta te va face sa te redescoperi tu pe tine. Activitatiile in aer liber te vor preocupa mai mult timp de acum incolo.


Sursa foto:  damaideparte.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu