duminică, 5 iulie 2020

Horoscop 6-12 iulie 2020 Aflati ce va rezerva astrele saptamana aceasta.

Saptamana 6-12 iulie debuteaza cu schimbari importante in ceea ce priveste atat comunicarea, relatiile familiale, cat si unele investitii, contracte sau negocieri, operatiuni financiare.
Va fi nevoie sa fim precauti la modul in care ne adresam celor din jurul nostru, la ratiune dar si, la felul in care ne gestionam veniturile.
Vom reflecta asupra unor evenimente din viata de zi cu zi, dar si asupra unor angajamente in domeniul profesional. Nu este recomandat sa facem cumparaturi in exces sau sa calatorim in perioada aceasta.

Berbec
Vei reusi sa te focusezi fara probleme pe diverse activitati pe care le ai de rezolvat si o sa finalizezi la timp tot ce ti-ai planuit sa faci.
Vei avea parte de o perioada foarte activa din punct de vedere profesional.

Taur
Cariera va fi in prim plan pentru tine, saptamana aceasta. Vei face progrese uimitoare in domeniul pe care ti l-ai propus, deci va trebui sa lucrezi mult mai mult decat o faceai pana acum.
Ar fi  bine sa nu te extenuezi.

Gemeni
Intimitatea joaca un rol cheie pentru tine in perioada asta.
Vei sta mai mult timp in compania persoanei iubite si vei invata sa iti deschizi sufletul mai usor dar si, sa vorbesti despre ce te framanta. Doar asa veti afla mai multe lucruri unul despre celalalt.

Rac
Vorbesti mult mai eficient si, mai mult vei invata sa lucrezi in echipa. Vei reusi sa iti faci ordine in ganduri si o sa te intereseze mai mult ca pana acum opinia celorlalti.
Te vei pune in locul lor atunci cand vei mai incerca sa-i judeci.

Leu
Latura romantica este atu-ul tau, deci vei sta mai mult timp in compania persoanei iubite, relatia voastra va devenii mai intensa ca pana acum. Iti vei face timp si pentru hobbiurile tale.

Fecioara
Esti visator/visatoare perioada asta. Contemplezi la toate aspiratiile si idealurile pe care le-ai avut pana acum, dar la care ai renuntat prea repede.
Vei hotari ca acum este momentul sa realizezi tot ce ti-ai planificat.

Balanta
Vei fi interesat/a de latura spiritualitatii in aceasta perioada.
Vei simti nevoia de singuratate si iti vei dori sa privesti in interiorul tau pentru a intelege anumite lucruri sau situatii. La sfarsitul saptamanii o sa iti faci ordine in ganduri si planuri de viitor.

Scorpion
Esti preocupat de comunicarea cu persoanele deosebite din jurul tau. Emani energie buna si vei face tot posibilul sa evadezi din domeniul banalului si al rutinei.
Vei desfasura activitati pe care nu le-ai mai facut pana acum care te vor ajuta sa te dezvolti mai mult personal. 

Sagetator
Esti energic si vei face multe activitati productive. O sa lucrezi la un proiect mai vechi si ii vei convinge si pe altii sa faca acelasi lucru.

Capricorn
Este probabil sa te certi cu cineva drag tie, la inceputul acestei perioade.
Va fii nevoie sa fii mai putin orgolios/orgolioasa daca vrei ca, cearta sa nu excaladeze intr-un conflict. La sfarsitul saptamanii, te va preocupa starea ta de bine, de odihna.

Varsator
Nu vei putea sa te controlezi in felul in care ti-ai dori si este probabil sa ai parte de conflicte diverse. Incearca sa fii mai calm/a si mai relaxat/a.
Ar fi bine sa vorbesti cu un prieten despre problemele tale.

Pesti
In aceasta perioada esti foarte creativ/a.
Iti vei face timp pentru hobbiurile tale artistice. Te vei exprima mult mai bine si usor prin aceste mijloace, si iti vei gasi si, motivatia de care aveai nevoie petrecand mai multa vreme sa le exersezi.

sursa foto:  zf.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu