duminică, 31 mai 2020

Horoscop săptămâna 1-7 iunie 2020

Cel mai potent eveniment astral al acestei săptămâni este Luna Plină din semnul Săgetătorului, fenomen care se perfectează vineri. Asociat cu călătoriile, studiile și instituțiile oficiale
, acest semn, dar mai ales Luna Plină care îl activează, ne vorbește despre schimbări de substanță asociate cu aceste sectoare. Întreprindem călătorii, dăm examene și rezolvăm probleme birocratice în condiții cu totul noi.

BERBEC
Sănătate
Luna Plină de vineri se perfectează pe axa cunoașterii din horoscopul tău general, semn că acest eveniment astral îți aduce o sumedenie de revelații care vor avea un efect important asupra modului în care vezi în viitor anumite lucruri și chiar viața în general. Starea de urgență și-a lăsat amprenta asupra filozofiei de viață, iar acest lucru ți-a schimbat destul de mult prioritățile.

Bani și carieră
Același eveniment astral mai aduce și apogeul unor eforturi intelectuale sau demersuri birocratice pe care le-ai întreprins în ultima perioadă. Este greu de spus dacă rezultatul va fi cel pe care îl aștepți, dar cert este că lucrurilese clarifică mult. Pe de altă parte, dacă intenționezi să călătorești în preajma acestui eveniment cosmic, îți recomandăm multă atenție și respectarea mijloacelor de protecție.

Familie și cuplu
Tot Luna Plină este și cea care scoate la iveală diferențe destul de mari de viziune între tine și cei dragi. Perioada tulbure prin care am trecut cu toții v-a influențat în moduri diferite, semn că poate unele viziuni și principii comune altădată nu mai coincid acum. Iată un prilej important să vezi ce aveți încă în comun și care sunt concluziile asemănătoare la care v-a adus starea de urgență.


TAUR
Sănătate
Lunea aceasta, Luna se deplasează încă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar acest lucru se vede din faptul că nu ești foarte energic(ă) la începutul acestei săptămâni. În plus, s-ar putea să nu răspunzi prea bine nici la stres, deși ești genul de persoană care face bine față presiunii. De marți încolo, lucrurile reintră însă într-o oarecare normalitate, deci nu-ți face griji.

Bani și carieră
Luna Nouă de vinerea aceasta se suprapune peste casele finanțelor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că a doua parte a acestei săptămâni aduce rezultatele politicilor financiare pe care le-ai implementat în această perioadă. Indiferent dacă ai fost risipitor(oare) sau te-ai concentrat pe economisit, cert este nu te ocolesc urmările lor. Vezi ce poți corija din comportamentul tău de consum.

Familie și cuplu
Luna se mișcă marți și miercuri prin casa cuplului din horoscopul tău general, semn că viața sentimentală ar trebui să constituie o prioritate pentru tine în prima parte a acestei săptămâni. Dacă partenerul se confruntă cu unele greutăți, indiferent de natura lor, încearcă să îi vorbești și să afli dacă îl poți ajuta într-un fel sau altul. Nu-i va fi ușor să se destănuie, dar va reuși într-un final.


GEMENI
Sănătate
Cu toate că Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal semnului nașterii tale, îi simți cu toate acestea efectul revitalizator. Așa se face că te surprinde weekendul plin(ă) de energie și gata să profiți la maximum de tot timpul liber pe care îl ai la dispoziție. Dar fă-ți totuși și timp de odihnă, astfel încât să nu te surprindă lunea viitoare complet epuizat(ă).

Bani și carieră
Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa parteneriatelor, semn că accentul cade zilele acestea pe modul în care te raportezi la cei cu care lucrezi – asociați, clienți, colaboratori. Ascultă-le activ propunerile, discutați și încurajează cultivarea unui climat de lucru în care se împart în mod egal atât responsabilitățile, cât și drepturile. Atfel, apar lupte pentru putere.

Familie și cuplu
Tot acest eveniment astral este și cel care îți atrage atenția asupra relației de cuplu. A doua parte a acestei săptămâni ar trebui să fie despre armonizarea diferențelor dintre tine și partener. Ultimele zile au scos la iveală desctul de multe zone în care viziunile voastre nu se intersectează și poate ar fi cazul să discutați mai pe larg pe seama lor. V-ar putea ajuta mult în viitor.


RAC
Sănătate
Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, dar s-ar putea să îi simți efectul încă de miercuri sau chiar marți. Mai exact, rolul acela este acela de a-ți aduce aminte să reluarea activității trebuie să vină treptat. Obosești mai ușor, mai ales dacă nu ai făcut prea multă mișcare în ultima perioadă, iar riscul de a te suprasolicita este destul de mare.

Bani și carieră
Casa în care își face simțită influența Luna plină de vinerea aceasta mai este asociată și cu munca, ceea ce denotă că a doua parte a săptămânii nu va fi deloc una ușor de gestionat în plan profesional. Ba chiar s-ar putea să ai un program solicitant și aglomerat, fapt care te pune în pericolul de a comite unele erori profesionale care nu îți stau deloc în caracter.

Familie și cuplu
Sâmbătă și duminică, Luna se deplasează prin casa cuplului din horoscopul tău general, semn că acest sfârșit de săptămână ar trebui să fie despre tine și persoana iubită, dar mai ales despre el/ea. De când s-au mai relaxat măsurile, ați fost preocupați de tot felul de lucruri, iar asta și-a pus amprenta asupra timpului de calitate petrecut împreună. Revanșează-te deci față de cel drag în weekend.


LEU
Sănătate
Vineri și sâmbătă, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că segmentele de corp vizate sunt articulațiile și încheieturile. Mai exact, astrele te atenționează că trebuie să faci mai multă mișcare sau să fii mai atent(ă) cu efortul depus, mai ales în cazul în care nu ai prea făcut exerciții în ultima perioadă. Este important ca tranziția să fie una progresivă.

Bani și carieră
Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, zilele de vineri și sâmbătă (dacă lucrează și în weekend sau se ocupă de alte treburi extraprofesionale) ar putea fi deosebit de aglomerate și solicitante. Poate că nu este vorba neapărat de un volum mai mare de muncă ori excepțional în termeni de dificultate, dar cert este că îl percepi ca fiind mai dificil decât în mod obișnuit.

Familie și cuplu
Luna Plină de vinerea aceasta se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semn că atitudinea de care ai dat dovadă pe acest plan în ultimele săptămâni își va arăta roadele sau colții – după caz – în a doua parte a acestei săptămâni. În orice caz, cert este că se impun unele schimbări în atitudinea ta față de ei. Încearcă să vezi care ar fi acestea.


FECIOARA
Sănătate
Astrele nu se antagonizează pe sau din perimetrul caselor sănătății din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că nivelul tău de energie în această săptămână este unul obișnuit, care nu îți oferă mari provocări în a susține activități solicitante. Dar în același timp, nici nu îți oferă privilegiul de a-ți umple agenda de săptămâna aceasta cu un volum mai mare de muncă.

Bani și carieră
Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal sectorului carierei, dar asta nu denotă că nu îi vei simți influența și pe acest plan. Ba chiar s-ar putea crea o tensiune între cele două domenii de viață, mai ales de miercuri încolo. Străduiește-te să păstrezi un echilibru între ele, să nu îți neglijezi serviciu în favoarea casei sau viceversa.

Familie și cuplu
Cu Luna Plină perfectată în casa familiei, atmosfera din acest sector de viață ar putea fi deosebit de contrastantă în acest sfârșit de săptămână. Mai exact, te bucuri de armonie în anumite circumstanțe în care altfel ar fi fost tensiune și invers. Este clar că se întâmplă ceva, că în subteranul relației voastre zac lucruri care nu au fost discutate și rezolvate la timp.


BALANTA
Sănătate
În prima zi a acestei săptămâni, Luna se află încă în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că ești într-o formă bună și privești cu entuziasm la perspectivele acestei săptămâni. Dar pe de altă parte, s-ar putea să nu poți susține același ritm în zilele care urmează, mai ales dacă pleci de la premisa că poți da dovadă de același nivel de productivitate până către weekend.

Bani și carieră
Luna Plină de vinerea aceasta creează o punte de legătură între casele comunicării, ale studiului și deplasărilor din horoscopul tău general, ceea ce poate produce unele dereglări la nivelul felului în care se transmite informația între tine și cei cu care colaborezi, apar schimbări bruște cu privire la unele călătorii sau unele examene nu decurg așa cum te-ai așteptat.

Familie și cuplu
Unele probleme de comunicare generate de acest eveniment astral s-ar putea manifesta și în planul familial, acolo unde lucrurile nu merg tocmai bine. Ceva din informație se pierde pe parcurs pentru că nu reușiți să vă ascultați unii pe ceilalți, că există tendința de a se răstălmăci vorbele unora voluntar sau involuntar. Încearcă să vezi ce produce aceste neînțelegeri.


SCORPION
Sănătate
În prima zi a acestei săptămâni, s-ar putea să fii încă în refacere după cele de dinainte, dar de marți încolo, când Luna revine în semnul nașterii tale, simți că bateriile tale s-au umplut la maximum și că poți în sfârșit să te ocupi de toate sarcinile de pe agenda de activități. Dar ține cont că trebuie să te țină energia, deci caută să nu ți-o dispersezi aiurea fără să realizezi ceva notabil.

Bani și carieră
Luna Plină de vinerea aceasta interconectează casele finanțelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că sectorul banilor ar trebui să fie unul din prioritățile tale în această săptămână, dar mai ales în a doua sa jumătate. Pe de-o parte, s-ar putea să apară unele oportunități, dar ține cont de faptul că și plățile pe care le vei face vor fi la un nivel cel puțin similar. Încearcă să nu te hazardezi.

Familie și cuplu
Zilele de miercuri și sâmbătă nu se anunță a fi cele mai armonioase pe plan sentimental. Tronează o tensiune destul de mare între tine și partenerul de viață și s-ar putea să nu îți dai seama ce anume mai exact v-a adus în această situație. Nu poți îmbunătăți situația dacă nu faci ceva în acest sens. Vorbește despre ceea ce simți și invită-l pe celălalt la un dialog.


SAGETATOR
Sănătate
Luna Plină de vinerea aceasta se manifestă plenar în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că, în a doua parte a acestei săptămâni, primești o infuzie binemeritată de energie. În felul acesta, ai putea să îți programezi și pe joi și/sau vineri unele activități care poate altfel le-ai fi programat pe săptămâna viitoare. Dar ai grijă să nu te suprasoliciți, uitând să te odihnești atunci când este cazul.

Bani și carieră
Tot Luna Plină este și cea care îți dă mai multă încredere în tine și în ceea ce poți realiza pe plan profesional, dar mai ales în cadrul activităților pe care le derulezi cu ceilalți. Dar pe de altă parte, s-ar putea să îți exacerbeze unele tendințe de a-ți impune autoritatea, fapt care poate crea unele probleme cu privire la modul în care gestionezi interacțiunile cu anumite persoane.

Familie și cuplu
Același eveniment astral îți conferă mai ult șarm și carismă, iar acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra felului în care te înțelegi cu familia, dar mai ales cu partenerului. S-ar putea însă ca și momentele de tensiune să fie mai intense, semn că trebuie să dai dovadă de o atitudine conciliantă. În caz contrar, nu te vei putea bucura de efectele benefice ale acestei Luni Pline.


CAPRICORN
Sănătate
Luna Plină de vinerea aceasta se formează plenar în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că unele temeri și frustrări ar putea deveni mai evidente în a doua jumătate a acestei săptămâni. Faptul că apar la suprafață ar trebui să îți dea de gândit și să te încurajeze să te implici activ în gestionarea lor. În caz contrar, te vei lovi mai des de ele.

Bani și carieră
Același fenomen de Lună Plină își face simțită influența și în plan profesional, unde poate crea o atmosferă tensionată în a doua parte a săptămânii. Așadar, nu te culca pe-o ureche, de miercuri începând, că volumul de muncă ți se va ușura, iar interacțiunile cu colegii de muncă se vor îmbunătăți pe fundalul apropierii weekend-ului. S-ar putea să te streseze destul de tare unele sarcini restante.

Familie și cuplu
Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, semn că ar trebui să te preocupi mai intens de relațiile cu prietenii la mijloacul acestei săptămâni. Fie că ai tu nevoie să te vezi scurt cu ei, să te mai detensionezi la o poveste ori au ei nevoia de a discuta cu tine pentru a se destresa, cert este că îți face bine să menții un contact stabil cu anturajul tău.


VARSATOR
Sănătate
Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că weekend-ul acesta te-ar putea surprinde într-o dispoziție meditativă. Probabil că nu ai terminat de rumegat toate schimbările emoționale prin care ai trecut în această perioadă tulbure pe care o trăim cu toții, iar Luna vine în ajutorul tău, facilitându-ți procesele de introspecție.

Bani și carieră
Zilele de marți și miercuri par a fi cele mai intense la serviciu de săptămâna aceasta. În plus, pare că și responsabilitățile tale sunt mai mari, ceea ce ar putea să îți producă o senzație de presiune și mai mare decât de obicei. În orice caz, nu este vorba de niște provocări insurmontabile. Până la urmă, dacă dai dovadă de profesionalism, toate lucrurile se vor așeza în favoarea ta.

Familie și cuplu
Luna Plină de vinerea aceasta se manifestă plenar în casa vieții sociale din horoscopul tău general, ceea ce ajută la revitalizarea acestui sector după o perioadă destul de complicată din acest punct de vedere. Cu toate acestea, recomandăm să îți iei unele măsuri de precauție. Păstrează distanța recomandată de autorități și bucură-te precaut de revederea cu prietenii.


PESTI
Sănătate
Astrele nu pun presiuni pe tine în această săptămână. Te bucuri de un nivel de energie optim, care te ajută să îți duci la bun sfârșit toate activitățile programate pe zilele care urmează. Dar cu toate acestea, s-ar putea să ai nevoie de un plus de motivație pentru a avea grijă de tine. Fă-ți timp în program pentru mișcare sau orice alt timp de preocupări care te ajută să te destresezi.

Bani și carieră
Luna Plină de vinerea aceasta anunță o săptămână destul de ocupată, în care va trebui să te miști prin oraș pentru a rezolva tot felul de treburi. Sau poate că ești legat(ă) tot timpul de telefon sau laptop, în încercarea de a face față tuturor e-mail-urilor și telefoanelor pe care le primești în această perioadă. Trebuie să te organizezi foarte bine pentru a nu pierde nimic din vedere.

Familie și cuplu
Același eveniment astral ar putea avea însă și efectul de a tensiona comunicarea între tine și cei din jur, dar mai ales în raport cu rudele. Un aport considerabil la această situație aduc și diferențele de mentalitate, care par mai evidente și contrastante pe fundalul acestei Luni Pline. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce vă aduce aproape și nu pe ceea ce vă diferențiază.



Sursa: astrodex.ro
             ea.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu