duminică, 19 aprilie 2020

Afla ce iti rezerva astrele saptamana viitoare 20-26 Aprilie 2020


Elementul astral de saptamana viitoare este Luna noua in semnul Taurului, eveniment care ne aminteste nu doar de intentia de cumpatare, dar si de nevoia de a pastra
in siguranta domenii din viata noastra de zi cu zi, care erau mai putin supuse schimbarilor care nu tin de puterea noastra. Pluto retrograd de duminica, intareste ideea de cunoatere a domeniilor cheie din viata noastra nesecurizate la aceste schimbari.

BERBEC. Saptamana viitoare vei primi vesti bune despre castiguri financiare, reusind astfel sa mai scazi din disconfortul pe care l-ai avut in ultima vreme. Odata ce ai scapat de acest disconfort, te focusezi pe sarcini sau proiecte ce tin de linistea ta sufleteasca.

TAUR. Este vremea sa cauti mai mult pacea interioara. Iti vei face timp atat pentru pasiunile tale, cat si pentru dezvoltarea personala. Asa iti vei petrece o vreme tu cu tine, stand si analizand fiecare sector al vietii, reusind la sfarsitul saptamanii sa iti raspunzi la unele intrebari legate de echilibrul tau sufletesc.

GEMENI. Iei decizia de a analiza mai mult lucrurile care te fac fericit/a. Incepi sa iti faci mai mult timp pentru pasiunile tale, dar si sa rezolvi proiecte sau activitati care te pot promova din punct de vedere al carierei tale. Deasemenea, esti fericit/a de fiecare clipa de liniste care te face sa te reinventezi.

RAC. E timpul sa te gandesti la vechi prieteni, pe care nu i-ai mai contactat de multa vreme. Desi nu puteti sa va vedeti fata in fata, chiar si online sau telefonic puteti discuta si rememora amintiri sau momente dragi petrecuta impreuna.

LEU. Saptamana viitoare te focusezi pe tot ce tine de planul profesional. Cauti sa gasesti ideei sau proiecte pentru a putea fi promovat, chiar daca mediul de lucru nu mai este acelasi ca inainte. Spre sfarsitul saptamanii afli o veste buna.

FECIOARA. Este probabil sa apara in viata ta o sansa in ceea ce priveste cariera sau profesia. Intr-o alta ordine de ideei, s-ar putea sa iti ia mult timp pana iei o decizie-analizand toate aspecte si sansa ar putea sa dispara. Sfatuieste-te cu un prieten de incredere.

BALANTA. Latura romantica isi pune amprenta asupra ta, saptamana viitoare. Iti faci timp mai mult sa stai cu persoana iubita si asa ajungeti sa va cunoasteti si mai bine. Pentru a fi de nedespartit, veti analiza multe aspecte, va veti face multe planuri de viitor amandoi.

SCORPION. Vei ajunge sa apreciezi mai mult munca in echipa. Asa vei reusi sa rezolvi la timp, toate sarcinile si proiectele de birou cu ajutorul colegilor de munca. Esti bine inetentionat/a si hotarat/a in tot ceea ce iti propui sa realizezi.

SAGETATOR. Cauti sa intelegi cu adevarat ce vrei de la viitor, pentru a incepe sa iti focusezi toate intentiile spre acele lucruri. Ar fi bine sa ceri si parerea unui prieten apropiat. Spre sfarsitul saptamanii, vei decide un plan de actiune.

CAPRICORN. Vei avea ocazia sa vorbesti cu toti cei dragi ai tai si sa realizezi importanta lucrurilor mici, pe care nu le luai in seama altadata. Vei ajunge sa privesti aspectele vietii intr-un alt mod, complet diferit.

VARSATOR. Te afli in compania unei persoane importante pentru tine, si veti avea conversatii interesante care te vor face sa privesti viata, mult mai optimist. Ai multa energie pozitiva si iti vei duce la capat tot ce ti-ai dorit sau decis sa faci.

PESTI. Curiozitatea te defineste, saptamana viitoare. In acest fel, vei vrea sa inveti sau sa intelegi mai multe lucruri despre pasiunile sau domeniile care te interesau de multa vreme, dar nu ai avut timp pentru ele. Iti vei gasi atitudinea de care ai nevoie, pentru a-ti onora toate sarcinile si responsabilitatile.



Sursa foto: avantaje.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu