duminică, 29 martie 2020

HOROSCOP 30 MARTIE-5 APRILIE 2020


Pe lângă evenimente astrale deja interpretate în comentariul general ce însoțește horoscopul lunilor martie și aprilie, este important să ne uităm și la semnele pe care le traversează Luna în această săptămână.
Zodia în care stă cel mai puțin Luna zilele acestea este cea a Gemenilor, zodie de Aer așadar, una care ne îndeamnă spre rațiune. Se recomandă deci să compensăm printr-o viziune realistă și orientat către informații oficiale, verificabile.

BERBEC

Sănătate
Sâmbătă și duminică, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn că sistemul tău imunitar ar putea să nu funcționeze la parametrii obișnuiți atunci. De dorit ar fi așadar să asculți de sfatul specialiștilor și să nu ieși din casă în acest sfârșit de săptămână. Dedică mai mult timp odihnei sau activităților alături de cei cu care împarți spațiul de locuit.

Bani și carieră
Luni ajunge Marte în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, iar Venus intră vineri în casa comunicării. Aceste două planete fac echipă bună împreună și se asigură că poți jongla cu mai multe sarcini profesionale în această perioadă, dar și că te descurci în diverse contexte care presupun interacțiuni sociale la locul de muncă. Deși circumstanțele nu-s favorabile, te descurci cu brio.

Familie și cuplu
Cu toate că este cum este contextul în această perioadă, ingresul lui Marte de luni în casa care este asociată și cu prietenii îți semnalează faptul că nu trebuie să îi neglijezi în aceste săptămâni. Poate vă va fi greu să ieșiți sau nu prea aveți unde, dar sunt atât de mult metode prin care puteți să vă petreceți timpul împreună. Explorați-le pe toate și cu siguranță vă veți distra pe cinste.

TAUR

Sănătate
În cursul sau în preajma zilei de marți, vei simți influența conjuncției dintre Marte și Jupiter în casa filozofiei tale de viață. Pe fundalul astral creat de acest aspect, s-ar putea să nu fii într-o formă prea bună. Acest lucru s-ar putea datora evenimentelor cu impact emoțional puternic prin care treci în această perioadă. Încearcă să nu te panichezi fără rost și să îți strici dispoziția.

Bani și carieră
Marte popsește lunea aceasta în casa carierei, iar Venus ajunge vineri în casa banilor, ceea ce denotă că în plan profesional ești asertiv(ă) și vrei să te impui în această perioadă, iar din punct de vedere financiar culegi roadele faptului că ești bine înfipt(ă) și adaptat(ă) la circumstanțele actuale. Reperezi la timp și acționezi hotărât în direcția oportunităților financiare întâmpinate.

Familie și cuplu
Joi și vineri, Luna se plimbă prin casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să asculți de sfatul specialiștilor și să te bucuri de mai mult timp cu cei dragi. Dar cum acel sector simbolizează, întâi de toate, familia de origine, se recomandă să nu iei contactul cu ei decât dacă este absolut necesar. Se încadrează în grupul de risc și le-ai face mai mult bine dacă i-ai suna.

GEMENI

Sănătate
Marte poposește lunea aceasta în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să fie o veste bună pentru tine în această perioadă. Ce-i drept, aest sector mai patronează și călătoriile la distanțe mari, dar ferește-te de ele în aceste săptămâni. Mai bine bucură-te de lucrurile mărunte și de dispoziția ta optimistă. Privește cu multă încredere către viitor.

Bani și carieră
Profită de energia acestei planete și pentru a lucra mai mult la bagajul de cunoștințe și la experiența pe care le aduci în mediul profesional. Ar fi o idee bună, de exemplu, să citești mai mult în aceste zile, să faci simulări de diverse situații profesionale sau să participi la un curs online. Vei vedea ce bine îți va prinde că ai utilizat cu folos timpul liber de care ai dispus acum.

Familie și cuplu
Venus ajunge vinerea aceasta în semnul nașterii tale, ceea ce te face și mai carismatic(ă) și mai șarmant(ă). Sau mai bine spus, te ajută să îți descoperi potențialul în acest sens. Pe un fundal ca acesta, partenerul descoperă noi fațete ale tale și cu siguranță nu vă veți plictisi unul de altul în această perioadă. În plus, dispoziția jucăușă te ajută să te înțelegi mai bine cu cei mici.

RAC

Sănătate
Venus ajunge vinerea aceasta în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face să îți fugă mintea la un fost partener sau la o mai veche poveste de iubire. Gândește-te că s-ar putea ca acest fapt să se datoreze timpului mai mult pe care îl ai la dispoziție acum sau faptului că se induce panică din toate părțile. Ce-i trecut, e bun trecut, nu uita deloc asta.

Bani și carieră
Marte poposește luni în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu partenerul de viață, ceea ce ți-ar putea imprima unele obiceiuri de consum haotice și o pornire către cheltuieli care nu îți sunt neapărat familiare. Consultă-te cu cel drag înainte să faci achiziții. El te va ajuta să te temperezi dacă este cazul și să găsești cele mai bune oferte disponibile.

Familie și cuplu
În cursul sau în preajma zilei de marți, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener, semn că au existat reproșuri și nemulțumiri care mocneau de mai multă vreme și despre care nu ați discutat pe îndelete până acum. Nu ajută nici faptul că te gândești, din pricina lui Venus, mai des la foste relații și faci comparație sau duci paralele la alte perioade din legătura cu actualul partener.

LEU

Sănătate
În zilele de marți și miercuri, Luna traversează casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede că la mijlocul acestei săptămâni nivelul tău de sensibilitate va fi mai ridicat decât de obicei. În consecință, există posibilitatea să te lezezi foarte ușor ori să interpretezi greșit anumite vorbe sau gesturi. Încearcă să le treci prin filtrul rațiunii înainte.

Bani și carieră
Marte ajunge luni în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar Venus își face apariția vineri în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor. Chiar dacă această perioadă pe care o trăim nu este una favorabilă întâlnirilor de afaceri, poți lega relații cu potențial lucrativ foarte mare prin alte mijloace. Trebuie doar să fii deschis(ă) la alte metode de a conlucra cu ceilalți.

Familie și cuplu
În plan social și sentimental, aceleași planete te fac extrem de activ(ă), deși s-ar putea să nu te vezi prea mult cu prietenii. În raport cu partener, te bucuri de timp de calitate, ceea ce (re)pune pe o pistă bună relația voastră. Acum este momentul să vă (re)descoperiți și să aduceți din nou spontaneitatea în cuplu. În felul acesta, veți reuși să ajungeți la un nivel superior pe acest plan.

FECIOARA

Sănătate
În intervalul cuprins între zilele de joi și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general. Acest tranzit, care coincide cu majoritatea zilelor de weekend, ar putea face destul de dificil(ă) pentru tine procesarea lor. Mai exact, s-ar putea să îți lipsească viața socială, cu toate că ești genul de persoană care nu tolerează tocmai greu această perioadă.

Bani și carieră
Marte ajunge lunea aceasta în casa muncii din astrograma ta solară, iar vineri își face apariția în sectorul profesional Venus. Cele două planete își dau mâna și îți conferă săptămâna aceasta mult spor și randament în tot ceea ce decizi să întreprinzi pe plan profesional. În plus, faptul că te deschid la nou te ajută să descoperi mijloace prin care poți să îți faci treaba la standardele obișnuite.

Familie și cuplu
În cursul sau în jurul zilei de marți, există riscul să stai pe un butoi cu pulbere pe plan sentimental. Mocnesc motive de supărare între tine și partener și/sau copii, iar faptul că ai evitat să le pui pe tapet atunci când ar fi trebuit a condus la exacerbarea problemelor deja existente. Nu este timpul pierdut încă, deci caută să profiți de timpul mai mult pe care îl petreci cu ei acum.

BALANTA

Sănătate
Venus ajunge vinerea aceasta în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce te poate ajuta să traversezi mai ușor această perioadă învolburată. Profiți de timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a citi, de plăcere dar și din domeniul tău de activitate, explorezi cursuri virtuale și faci călătorii digitale pe tărâmuri și în muzee care îți hrănesc spiritul și intelectul.

Bani și carieră
În zilele de marți și miercuri, Luna traversează casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, prilej numai bun să te concentrezi asupra lor în prima parte a acestei săptămâni. Vezi cum anume au fost afectate de contextul actual și încearcă să găsești cele mai bune metode prin care să gestionezi eventualele pierderi sau posibilii pași înapoi care au avut loc din motive obiective.

Familie și cuplu
Marte poposește luni în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, readucând pasiunea în viața ta intimă și încurajându-te să explorezi mai mult preocupările copiilor. Așadar, săptămâna aceasta este una în care ar trebui să dedici mai mult din timpul tău celor dragi. Dacă nu ai încă pe cineva, dar simți că se înfiripă ceva, vezi cumva dacă nu este vorba doar de ceva trecător.

SCORPION

Sănătate
Venus ajunge lunea aceasta într-una dintrele cele mai importante case asociate vieții de cuplu, iar rolul ei este acela de a te ajuta să îți ajustezi atitudinea în raport cu persoana iubită, dar mai ales în legătură cu complexitășile vieții de cuplu. Vezi dacă nu cumva ai tendința să iei anumite lucruri prea personal. Încearcă să rămâi cerebrală și să vezi și de echilibrul tău emoțional.

Bani și carieră
Tot Venus este cea care atrage atenția asupra finanțelor și/sau a bunurilor pe care le deții și/sau le-ai câștigat prin intermediul relației cu partenerul de viață și/sau de afaceri. Ea îndeamnă la mai multă comunicare și cooperare pe tema finanțelor la comun sau a elementelor de patrimoniu care vă vizează pe toți. S-ar putea ca împreună să valorificați/suplimentați o parte din aceste resurse.

Familie și cuplu
Marte tranzitează de lunea aceasta încolo casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face atmosfera dintre tine și cei dragi ceva mai dinamică. Ține însă cont că nu este nevoie de mult pentru ca lucrurile să vireze într-o direcție conflictuală. Așadar, folosește energia voastră colectivă pentru a avea parte de unele realizări notabile pe plan gospodăresc, de exemplu.

SAGETATOR

Sănătate
Astrele nu îți atrag atenția săptămâna aceasta asupra acestui sector de viață, dar acest lucru nu ar trebui să te facă să crezi că poți fi neglijent(ă) în această perioadă cu ritualul tău de îngrijire. După cum bine știi, trăim niște vremuri în care este foarte important să îți iei măsuri de precauție pentru a-ți proteja ție sănătatea și pentru a avea grijă de bunăstarea celor din jurul tău.

Bani și carieră
Marte ajunge lunea aceasta în casa comunicării din horoscopul tău general, iar de vineri încolo, Venus se mișcă prin cea a parteneriatelor. Așadar, accentul cade puternic pe conlucrarea cu ceilalți în această perioadă. Se recomandă totuși să iei în calcul metode mai noi de a colabora cu ceilalți care nu implică neapărat să vă vedeți prea des. În felul acesta, veți fi în siguranță.

Familie și cuplu
Cu Venus într-o casă relațională, te bucuri de momente speciale alături de persoana iubită în perioada care urmează. Ce-i drept, nici nu poți face mare lucru în zilele acestea, dar cel puțin astrele te sprijină din acest punct de vedere și te ajută să te alegi cu lecții de viață în doi foarte importante de pe urma timpului suplimentar pe care ajungeți să îl petreceți unul cu celălalt.

CAPRICORN

Sănătate
Cu Venus în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, este de înțeles dacă săptămâna aceasta dedici mai mult timp informării cu privire la cele mai bune măsuri de prevenție împotriva amenințărilor care pândesc la orice colț în această perioadă. Important este să îți iei datele de la surse de încredere, oficiale, astfel încât să nu te alegi cu și să nu semeni panică la rândul tău.

Bani și carieră
Dar casa în care ajunge Venus în această vineri mai este asociată și muncii, iar luni poposește și Marte în casa banilor, semn că nu te lași din punct de vedere profesional. Dai dovadă de un randament destul de ridicat și urmărești orice posibilitate de a câștiga în plus ori de a-ți valorifica economiile. Acest lucru te ajută să îți faci provizii financiare și mai mari care îți oferă senzația de stabilitate.

Familie și cuplu
Nu ești cea mai extrovertită persoană din lume, dar la începutul și la finele acestei săptămâni s-ar putea să duci dorul vieții sociale așa cum era înainte să apară actualele circumstanțe la nivel național. Important este să nu ții cu dinții de ceea ce a fost, ci să te adaptezi vremurilor pe care le trăim. Viața ta socială nu trebuie să înceteze, ci trebuie să o conduci către un alt nivel.

VARSATOR

Sănătate
Marte ajunge lunea aceasta în semnul nașterii tale, oferindu-ți mai multă energie și un tonus mental de invidiat. Totuși, nu ar fi cazul să îți supralicitezi forțele. Trebuie să fii mai atent(ă) cum îți dozezi energia, astfel încât să nu o irosești pe activități care nu îți vor aduce nici beneficii materiale, dar nici satisfacții sufletești. Dă dovadă de moderație și echilibru în toate.

Bani și carieră
Același Marte te ajută să dai dovadă de mai multă asertivitate în plan profesional, dar mai ales în raport cu persoanele cu care colaborezi sau cu care ești în competiție. Vremurile pe care le trăim acum te provoacă să găsești alte metode de a te promova și de a-ți arăta atuurile în plan profesional. Trebuie să ții pasul cu vremurile și să te adaptezi din mers la ele.

Familie și cuplu
Cu Marte în zodia în care te-ai născut și cu Venus în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, ar fi indicat să dai dovadă de spontaneitate și să îți fructifici latura ludică. Pentru că dispui de mai mult timp cu partenerul de viață și cu cei mici, caută să faci acum toate acele activități pe care ai fost nevoită să le amâni o perioadă din lipsă de timp suficient cu ei.

PESTI

Sănătate
Marte poposește lunea aceasta în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar putea (re)veni în actualitate situații și evenimente ori chiar persoane care nu te-au făcut să te simți bine în trecut. Renasc așadar temeri și frustrări care devin, pe fundalul acestui tranzit, mai puternice ca oricând. Încearcă să lupți contra lor pentru a le învinge.

Bani și carieră
La începutul și la finalul acestei săptămâni ar putea apărea unele schimbări în raport cu proiectele de grup și planurile de viitor în care ești implicat(ă) și/sau pe care le derulezi în această perioadă. Ești nevoit(ă) poate să le pui în așteptare, să renunți la unele obiective sau să le ajustezi drastic pentru a minimiza șansa de eșec sau cheltuielile pe care le solicită.

Familie și cuplu
Cu Marte prezent de luni în casa subconștientului și Venus în sectorul familiei de vineri încolo, este foarte important să nu te lași pradă nostalgiei și să vezi cum gestionezi timpul cu apropiații. Pe fondul circumstanțelor actuale, stai mai mult timp alături de ei, iar acest lucru înseamnă și că vorbiți mai mult, dar și că cresc șansele conflictelor. Ai mare grijă să nu cultivi al doilea scenariu.


Sursa: astrodex.ro 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu