marți, 31 martie 2020

Ce spune stilul tau vestimentar despre tine?


Desi stim ca nu aparentele sunt cele care conteaza in caracterizarea unei persoane, stilul vestimentar va transmite întotdeauna foarte multe despre personalitatea noastră si a celor din jur.
Felul în care ne îmbrăcăm ne distinge de ceilalţi. Ne putem folosi de vestimentaţie pentru a exprima anumite stări, emoţii sau trăsături de caracter, fără a fi conştienţi întotdeauna de aceasta. Există 7 stiluri principale de vestimentaţie şi anume: Fashion Addict, Casual-chic, Business, Sexy Diva, Trăznit, Minimalist şi Elegant. Iata cum putem descrie fiecare stil vestimentar si carei personalitati i se potriveste:

1.      Fashion Addict
Eşti atentă în permanenţă la noile tendinţe. Eşti puţin impulsivă şi ţii destul de mult la aspectul tău exterior şi la prima impresie pe care o laşi celor din jur. Îţi doreşti să arăţi că eşti o persoană de succes care reuşeşte în tot ceea ce îşi propune.

2.      Casual-chic
Îţi plac ţinutele confortabile şi nu îţi doreşti să impresionezi neapărat prin vestimentaţie. Ai suficientă încredere în tine încât ştii că poţi atrage atenţia datorită realizărilor tale şi îi inviţi astfel pe ceilalţi să te cunoască mai bine. Personalitatea ta este relaxată şi jovială.

3.      Business
Te preocupă mult realizările profesionale şi cauţi să ai cât mai mult succes pe acest plan. Ca şi stilul tău vestimentar, personalitatea ta este puternică şi încrezătoare. Eşti conştientă de importanţa primei impresii şi îţi doreşti să convingi de profesionalismul tău din primul moment în care păşeşti într-o încăpere. De asemenea eşti calculată şi raţională.

4.      Sexy diva
Personlitatea ta este un extrovertită, sociabilă şi îţi place să îţi faci noi prieteni, iar acest stil vestimentar îţi acentuează trăsăturile. Îţi place să fii în centrul atenţiei mereu, iar ţinutele pe care le porţi te transformă în regina balului de fiecare dată, oriunde ţi-ai face apariţia. Îţi place să flirtezi şi să te bucuri de atenţia primită, fiind conştientă de calităţile tale.

5.      Trăznit
Nu îţi place să ţii cont de anumite tipare, iar acest lucru este valabil atât în ceea ce priveşte vestimentaţia cât şi celelalte activităţi ale tale. Vrei să fii unică, originală şi să te distingi de restul. De asemenea eşti creativă, veselă, zâmbitoare, glumeaţă şi foarte optimistă. Reuşeşti de fiecare dată să vezi partea plină a paharului şi îţi plac mult ţinutele colorate şi mai neobişnuite.

6.      Minimalist
Nu prea îţi plac schimbările, aşa că rămâi la un singur stil, cel care te face să te pierzi în mulţime. Se poate deduce de aici că nu prea îţi place să ţi se acorde multă atenţie şi cu atât mai puţin să fii în centrul atenţiei, ceea ce trădează puţină nesiguranţă. Dar, pe de altă parte, acest stil îţi dezvăluie şi o personalitate conservatoare care are nişte principii bine stabilite şi pe care le respecţi cu consecvenţă. Eşti o bună prietenă şi o persoană de încredere, astfel că cei din jurul tău se pot baza pe tine şi  tu vei face tot posibilul să nu îî dezamăgeşti.

7.      Elegant
Îţi place să îţi pui în evidenţă trăsăturile feminine, iar vestimentaţia este cel mai la îndemână mijloc. Eşti o persoană căreia îi place mereu să arate bine şi să fie aranjată. Apreciezi foarte mult stilul clasic şi eşti o fire conservatoare, romantică, iar ţinutele tale reprezintă o prelungire a personalităţii tale. Nu urmăreşti prea mult tendinţele pentru că iţi place să rămâi adepta unor designeri care iţi satisfac nevoile în materie de ţinute high-class, menite pentru o doamnă rafinată ca tine. Acest lucru poate dezvălui o latură fidelă a ta, atât în viaţa amoroasă cât şi în relaţiile cu prietenii.



Sursa: instilulmeu.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu