luni, 10 februarie 2020

Ideei de cadouri si surprize pentru Ziua Indragostitilor


Dacă te afli în căutarea celor mai inspirate cadouri de Valentine's Day
pentru iubit, dar nu te-ai hotărât încă ce să alegi, te ajutăm noi cu o serie de sugestii și surprize romantice care, cu siguranță, îl vor impresiona pe iubitul sau pe soțul tău de Ziua Îndrăgostiților.

Biletele la concert sau la meci pot fi o idee originală pentru un cadou de Valentine’s Day Un cadou de care vă puteți bucura împreună. Poți cumpăra, de exemplu, bilete la un festival unde puteți asculta amândoi artiștii preferați sau poți opta pentru un bilet la meci al echipei sale preferate de fotbal, dacă iubitul tău este microbist.

Ceas – mereu un cadou inspirat pentru iubit de Valentine’s Day Ceasul este unul dintre accesoriile care nu se va demoda niciodată – fie că ne referim la un model care se încadrează în rândul ultimelor tendințe din modă sau chiar un smartwatch, te asigurăm că iubitul tău va fi încântat de un asemenea cadou de Valentine’s Day.

O boxă portabilă poate fi un cadou practic de Valentine’s Day pentru el Te-ai gândit să păstrezi romantismul pentru momentul întâlnirii și să îi oferi un cadou practic? Ce-ai spune de o boxă portabilă cu Bluetooth cu ajutorul căreia poate asculta piesele preferate din playlist oriunde s-ar afla?

O excursie surpriză, unul dintre cele mai frumoase cadouri de Valentine’s Day pentru el Fie că ați avut amândoi o perioadă aglomerată la birou și nu ați reușit să petreceți destul timp împreună în ultima vreme, fie că îți dorești o mică escapadă în care să vă relaxați, o vacanță în doi este întotdeauna binevenită.

O cursă cu o mașină de raliu în dar de Ziua Îndrăgostiților Gândește-te la hobby-urile iubitului tău și transformă-le într-o experiență de neuitat de Valentine’s Day. Spre exemplu, dacă este pasionat de mașini și îi place să fie la curent cu cele mai noi inovații în domeniul auto, surprinde-l cu o cursă într-o mașină de raliu.

Un cadou personalizat este mereu potrivit de Valentine’s Day Dacă știi că iubitul tău apreciază surprizele mici, dar personalizate, înseamnă că va adora o pereche de butoni pe care îi poți grava cu inițialele lui sau o husă pentru telefon modificată pentru a fi pe placul său.

Geanta sport, cadoul ideal de Valentine’s Day dacă el este o persoană activă Dacă jumătatea ta este o persoană activă, pasionată de sport, oferă-i un cadou de Valentine’s day util, precum o geantă sport sau o pereche de mănuși pentru sală.

Cărțile, cadouri de Valentine’s Day ideale dacă el își petrece o parte din timpul liber cufundat în lectură Dacă îi cunoști gusturile partenerului tău în materie de lectură, o carte deosebită va fi cel mai la îndemână și de efect cadou de Valentine’s Day la care poți apela în 2018.

Cravata, cadoul de Valentine’s Day pentru el care nu se demodează niciodată Cravata nu trebuie să fie neapărat un accesoriu pretențios. Dacă iubitul sau soțul tău este mai degrabă adeptul unui stil casual, îi poți dărui o cravată cu un imprimeu colorat sau cu un mesaj amuzant.

Știm că deja ești în căutarea cadoului perfect, așa că ne-am gândit să îți venim în ajutor cu 10 idei de cadouri pentru ea.

Parfumul ei preferat
Surprinde-o cu parfumul său preferat sau cu o esență nouă! Dacă nu știi sigur ce parfum i s-ar potrivi, personalul Spehora te va ajuta să găsești parfumul care i se potrivește cel mai bine luând în calcul mai multe variabile precum vârstă, pasiuni, flori și esențe preferate, etc

O manichiură cadou
Surprinde-o cu o manichiură cadou sau orice serviciu de răsfăț într-un salon de înfrumusețare! Echipa Maviov te așteaptă la Felicia cu servicii de tuns, vopsit, coafat, manichiură și pedichiură, pentru o experiență totală de relaxare.

Căști fashion
Dacă este pasionată de muzică și atentă la detalii și trendurile fashion, cu siguranță o vei încânta cu o pereche de căști precum cele de la Gadget Shop!

Un tablou cu inimă
Alege o decorațiune care să îi amintească mereu cât de mult o iubești! Alege un tablou cu inimă sau vizitează magazinul Frarom Shop pentru a găsi mai multe variante de cadouri de Valentine’s Day.

Lenjerie sexy
Vizitează magazinul Jolidon pentru a găsi un cadou sexy pentru iubita ta!

Un ceainic cu inimioare
Dacă este o fire romantică și mai ales dacă este iubitoare de ceai, te sfătuim să faci o vizită magazinului CTS Corner unde vei găsi foarte multe modele de ceainice și căni extrem de colorate, feminine și deosebite!

Un ceas
Dacă iubita ta este mereu în pas cu moda și preocupată de ultimele tendințe, cu siguranță o vei face foarte fericită dacă îi vei dărui un nou ceas!

Cadouri personalizate pentru Valentine’s Day
Surprinde-o cu un mesaj care are o anumită semnificație pentru voi, o anumită dată sau fotografie, pe care să le imprimi pe tricouri, perne, căni, brelocuri…

Produse de relaxare pentru baie
Dacă prietena ta iubește să facă băi lungi și relaxante, cu siguranță o vei face foarte fericită dacă îi vei dărui un set complet de relaxare pentru baie.

Inel de logodnă
Te-ai gândit să faci marele pas să o ceri în căsătorie? Asigurate ca ai găsit inelul perfect!
Va doresc O zi de Valentine's Day fericita!


sursa:  libertatea.ro
              felicia-iasi.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu