duminică, 2 februarie 2020

Afla ce iti rezerva astrele in FEBRUARIE 2020


BERBEC
DRAGOSTE. Tranzitele lunii februarie 2020 nu prevestesc schimbări majore în viața amoroasă a Berbecilor. Dorința de afirmare socio-profesională se amplifică după 16 februarie
, odată cu intrarea lui Marte (guvernatorul Berbecului) în casa X, așa că rămâne foarte puțin timp pentru a începe relații amoroase sau pentru un parteneriat amoros existent. Din fericire, Venus, planeta care guvernează parteneriatele Berbecului, inclusiv căsătoria, își începe tranzitul chiar prin Berbec la 7 februarie. Ea te poate susține în exprimarea afecțiunii și îți conferă un farmec aparte, irezistibil. Prin urmare, este posibil ca iubirea să vină spre tine fără să o cauți, sau persoana iubită să te învăluie cu atenție și grijă. În acest context, eastrolog.ro îți recomandă să găsești timp, cât de puțin, pentru a-i arăta perechii tale ce simți pentru ea. Găsește-ți vreme de joacă, de flirt, măcar când te întorci acasă de la muncă. În caz contrar, persoana iubită va începe să își exprime nemulțumirile și frustrările și ar putea să îți facă reproșuri, mai ales după 13 februarie. La 19 februarie 2020 Soarele, guvernatorul iubirii Berbecilor, intră în casa XII, ceea ce predispune la interiorizare, la introspecție, la vise romantice utopice, dar și la relații secrete. Unii Berbeci ar putea considera că relațiile amoroase presupun cam prea multe sacrificii din partea lor.
CARIERA. Prin muncă susținută, perseverență, implicare, corectitudine și viziune, începi să te bucuri de rezultate, de o creștere a veniturilor și a beneficiilor socio-profesionale. Ascensiunea socială și succesul profesional sunt bine susținute de astre, mai ales după 16 februarie, când Marte (guvernatorul Berbecului) intră în casa X a Berbecului, unde se găsesc deja Jupiter, Saturn, Pluton și Nodul Sud. Ambițiile cresc, ca și spiritul de inițiativă, puterea de a construi, de a pune în practică idei, de a prelua conducerea. Capacitatea de a-ți asuma angajamente și de a-ți demonstra implicarea pentru binele firmei pentru care lucrezi te poate duce departe. Dacă ai propria afacere, cresc șansele de a semna contracte noi, profitabile. În ceea ce privește semnarea contractelor, eastrolog.ro te sfătuiește să fii atent și prudent și să încerci să nu depășești data de 16. Începând din 17 februarie 2020 nu este recomandat să negociezi sau să semnezi documente importante, din cauză că începe să retrogradeze Mercur, planeta care îți guvernează atât casa muncii, cât și casa comunicării, a tranzacțiilor comerciale și a documentelor. Retrogradarea lui Mercur are loc în casa XII a Berbecului (pe care o tranzitează din 3 februarie) și poate să genereze diverse confuzii și neînțelegeri în legătură cu documentele care îți parvin. Berbecii care sunt în căutarea unui loc de muncă ar face bine să finalizeze demersurile și eventualele negocieri până la 15 februarie, cel târziu. După această dată, sunt mai favorizați cei care doresc să revină la un fost loc de muncă sau care și-au propus să renegocieze un contract de muncă, de afaceri ori de colaborare deja existent.
SANATATE. Mercur îți gunernează casa VI (sănătatea), iar în februarie 2020 tranzitează casa XII a Berbecului, unde și retrogradează. Acest context sugerează că este cazul să îți regândești programul de muncă în așa fel încât să ai timp și de odihnă, de recentrare și reconectare cu tine. Ai nevoie de perioade de liniște și de solitudine, pentru a-ți recâștiga claritatea mentală și echilibrul interior. Întoarcerea spre viața spirituală și practicarea unor metode de relaxare și de meditație sunt necesare în această perioadă atât de agitată și de solicitantă. Dacă suferi de afecțiuni vechi, acestea se pot croniciza dacă nu le acorzi atenția cuvenită. Prin urmare, în cazul în care te deranjează persistent anumite simptome, eastrolog.ro îți sugerează să optezi pentru efectuarea unor investigații mai amănunțite, chiar dacă asta preupune o spitalizare de câteva zile.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în februarie 2020:
Caută să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională! De asemenea, se recomandă atenție la modul în care înțelegi să îți manifești autoritatea, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

TAUR
DRAGOSTE. Mercur, planeta care guvernează casa iubirii Taurului, intră la 3 februarie în casa XI (prietenii și grupurile sociale), unde și retrogradează începând cu 17 februarie. Acest context sugerează că ar fi bine să îți revizuiești viața afectivă, relațiile amoroase și activitatea romantică din ultima vreme. Mulți Tauri nu se pot decide dacă doresc ca o anumită relație să rămână în sfera platonică sau să îi dea un alt curs; sau, poate, au dificultăți în a înțelege ceea ce simt cei din jur. După 17 februarie există riscul să interpretezi eronat mesajele pe care ți le transmite un prieten sau o prietenă, și să te repezi cu inima înainte și cu speranța că nutrește pentru tine sentimente romantice. Dar poate fi vorba și de situația inversă. Prin urmare, eastrolog.ro îți sugerează să profiți de tranzitul lui Mercur și de retrogradarea sa pentru a discuta deschis, pentru a încerca să lămurești pe cât posibil ce simți tu și ce simt persoanele care te interesează la nivel amoros sau despre care crezi că ar avea interese în ceea ce te privește. Dacă ești deja parte a unui parteneriat mai vechi, ai tendința te aștepți ca acesta să se alinieze unor idealuri atât de înalte încât sunt probabil imposibile. Din altă perspectivă, tranzitele lunii februarie 2020 te ajută să ajungi la o viziune comună cu perechea de viață și să puteți contura împreună o strategie pe termen lung.
CARIERA. Ca să poți fructifica energia astrală a lunii februarie 2020 este nevoie să te miști, să dai dovadă de inițiativă și să nu te temi să îți pui în practică cele mai îndrăznețe vise profesionale. Tranzitul Soarelui prin casa X (cariera, reputația socio-profesională, ambițiile) prevestește sprijin din partea familiei și susținere pentru dezvoltarea ta profesională, dacă ești la început de drum, sau pentru consolidarea și dezvoltarea unei afaceri deja existente. Mercur, planeta care guvernează și banii munciți ai Taurilor, își începe la 3 februarie tranzitul prin casa prietenilor, a grupurilor socio-profesionale și a beneficiilor rezultate din exercitarea profesiei. Tot aici și retrogradează, începând din 17 februarie. Prin urmare, eastrolog.ro te sfătuiește ca în prima jumătate a lunii să decizi în ce proiecte comune vrei să te implici, pentru că a doua jumătate este mai favorabilă evaluării proiectelor începute cu ceva vreme în urmă. Câștigurile financiare din colaborările cu prietenii, din proiecte de grup, din activități online sau bine promovate online nu lipsesc, dar pot veni mai încet decât de obicei, cu întârzieri notabile. Având în vedere contextul astral din a doua jumătate a lunii, este recomandabil să eviți tranzacțiile online sau, dacă nu ai încotro, să fii foarte atent pe ce butoane apeși, de pe ce site-uri cumperi și cine are acces la datele tale personale. Aspectul armonios care se formează între Jupiter și Neptun în februarie 2020 prevestește câștiguri providențiale, prime, bonusuri etc.
SANATATE. Venus, guvernatoarea Taurului, dar și a casei sănătății acestuia, își începe tranzitul prin casa XII la 17 februarie. Prin urmare, este cazul să te odihnești și să îți rezervi timp pentru activități care să te relaxeze, să te liniștească. Anumite chestiuni ce țin de planul profesional ori de un parteneriat ar putea să te frământe până la obsesie, așa că este imperios necesar să găsești o cale de a te detașa de ele. De asemenea, ar fi indicat să nu ignori frustrările acumulate și emoțiile negative, ci să încerci să te eliberezi de acestea făcând mai multă mișcare și/sau apelând la ședințe de masaj, de reflexoterapie etc.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în februarie 2020:
Privește cu optimism înainte! Dacă îți alegi cu grijă aliații și cauzele în care te implici, poți obține beneficii la care nici nu visezi.

GEMENI
DRAGOSTE. Până la 16 februarie Marte îți energizează casa relațiilor, a parteneriatelor și a căsniciei, apoi se mută în casa intimității și a erotismului. Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că mulți Gemeni trăiesc și acționează sub imperiul pasiunilor și al dorințelor arzătoare, care îi consumă și le alterează uzul rațiunii, cam ca în reclama aceea cu „hormonul bate neuronul”. Nu-i rău să te lași purtat de aceste dorințe, atât timp cât nu ajungi în situații riscante ori compromițătoare. Gemenii care fac parte deja din relații cu vechime pot să beneficieze de acest impuls planetar și să își direcționeze interesul spre perechea de viață, pentru redescoperirea erotismului în cuplu și recâștigarea sau reconstruirea sentimentului de unitate, de contopire emoțională și încredere reciprocă. Perechea de viață – sau relația amoroasă – ar putea avea un efect puternic transformator asupra Gemenilor, ceea ce nu e neapărat ușor de dus pentru acești nativi amatori de relații sentimentale simple, vesele, poate chiar superficiale. Dacă ești celibatar, în căutarea iubirii, te avantajează ieșirile împreună cu prietenii și participarea la proiecte comune sau chiar la proiecte umanitare ori la acțiuni sociale. Ai putea întâlni persoane deosebit de interesante, care să te stimuleze atât la nivel fizic, cât și intelectual.

CARIERA. Mercur, planeta care guvernează Gemenii, își începe la 3 februarie 2020 tranzitul prin casa X a Gemenilor (cariera, reputația socio-profesională, ambițiile). Aici are loc momentul de Lună Nouă de la 9 februarie, și tot aici intră Soarele la 19 februarie. Prin urmare, se poate spune că te bucuri de o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional și financiar. Se conturează noi posibilități de câștig, proiecte noi la conducerea cărora ai putea fi numit după 9 februarie, afaceri noi, contracte noi. De asemenea, s-ar putea ivi ocazia să dai un suflu nou unei afaceri mai vechi și să constați că, făcând uz de talentul de negociator, poți să îți sporești veniturile, mai ales pe termen lung. În acest context, eastrolog.ro te sfătuiește să ții cont de faptul că Mercur retrogradează începând cu 17 februarie, astfel încât ițele profesionale se pot încurca. De exemplu, lansarea unui proiect gândit cu ceva vreme în urmă se împotmolește pe neașteptate, se izbește de tot felul de discuții și de speculații. Este indicat să fii foarte atent cum te exprimi în fața șefilor, ca să nu provoci conflicte sau neînțelegeri. Altfel, riști să-ți creezi singur probleme. Ai putea folosi constructiv retrogradarea lui Mercur pentru a-ți analiza situația profesională, pentru a retrimite CV-ul unor firme care nu ți-au răspuns în trecut, dar care acum ar putea fi interesate de competențele tale. Dacă ai o afacere proprie, nu ar fi rău să reanalizezi portofoliul de clienți sau să te gândești la noi strategii de promovare, la o altă imagine de produs etc. În plan financiar, se recomandă atenție la predispoziția de a-ți supraestima forțele. Este vremea să te bazezi mai puțin pe ceilalți și să-ți faci ordine în buget.
SANATATE. În această perioadă, schimbarea radicală a stilului de viață ar fi o idee foarte bună. Nu ai nevoie să te confrunți cu probleme grave de sănătate pentru a decide să mănânci mai sănătos, să faci mai multă mișcare și să renunți la excese ori la eventuale dependențe. Tranzitele lunii februarie 2020 te încurajează să apelezi la sprijin de specialitate dacă nu te descurci de unul singur, dar și să optezi pentru o cură de detoxifiere. La nivel psihic, presiunea poate fi la fel de mare ca luna trecută, provocând schimbări profunde, frământări și transformări interioare care te poartă spre sănătate fizică, emoțională și spirituală.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în februarie 2020:
Se recomandă multă atenție în relațiile de familie, mai ales după 17 februarie, când Mercur începe să retrogradeze. Este posibil ca familia să condiționeze ajutorul pe care ți-l oferă, sau să îl reevalueze.

RAC
DRAGOSTE. Viața amoroasă a Racilor nu are cum să se liniștească brusc, iar dilemele și frământările lor se pot prelungi mult timp de-acum încolo. Totuși, în februarie 2020 Racii primesc sprijin din partea prietenilor sau pot cere sprijinul unui grup, dacă anumite aspecte relaționale par să fie de nedepășit sau de nesuportat. Este important să înțelegi că parteneriatele tale – căsătoria sau o eventuală relație amoroasă serioasă și stabilă – pot trece prin schimbări inevitabile, care te vor purta spre mai bine, nu spre mai rău. Eastrolog.ro îți recomandă să cauți să ajungi la un numitor comun cu partenerul de viață și să revendici mai multă libertate pentru proiectele tale personale, sau să încerci să fii mai puțin dependent de perechea de viață. Începând cu 16 februarie, tranzitul lui Marte prin casa VII (parteneriatele și căsnicia) aduce mai multă căldură în interacțiunile cu ceilalți și îți stimulează romantismul și pasiunile. Sunt, însă, de evitat gesturile melodramatice, exagerările și pretențiile excesive față de perechea de viață. Cei mai mulți Raci celibatari visează în această perioadă la întemeierea unei relații solide, pe termen lung, și caută o relație în care să se simtă protejați de autoritatea perechii. Ideal ar fi să nu lași impresia că ești genul de persoană dependentă, pentru că altfel riști să atragi în viața ta oameni care să te constrângă, într-o etapă de viață în care este nevoie să fii mai independent, mai pe picioarele tale, mai conștient că nimeni nu e jumătatea nimănui, ci că ești un întreg care ar trebui să intre în relație cu alt întreg.
CARIERA. Luna Plină de la 9 februarie 2020 are loc pe axa caselor financiare ale Racului, astfel încât se pot ridica mai acut chestiuni ce țin de securitatea și stabilitatea financiară, dar și de bunuri, proprietăți ori bugete comune. Este momentul cel mai bun să îți analizezi dependențele financiare față de alții și să încerci să cauți metode de eliberare, de (re)cucerire a independenței din acest punct de vedere. Pe de altă parte, devine mai evident faptul că nu poți merge mai departe fără să stabilești un echilibru între ce oferi și ce primești, între contribuțiile ce revin fiecăruia, fie că e vorba despre bugetul unei firme ori despre bugetul unei familii sau al unui cuplu. Soarele, guvernatorul casei II a Racului (banii munciți), tranzitează până la 19 februarie casa opusă, casa VIII (banii perechii de viață, dar și taxele, impozitele, datoriile, finanțările și moștenirile). Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă ca până la 19 februarie să faci un efort pentru a ajunge la zi cu plățile, pentru a scăpa de o parte din datorii și pentru a stabili o strategie financiară pe termen lung. Marte, guvernatorul carierei Racilor, tranzitează până la 16 februarie casa muncii, apoi intră în casa parteneriatelor. E lesne de dedus de aici că în carieră te avantajează asocierile, parteneriatele și colaborările. În plus, Venus, guvernatoarea casei XI a Racului (prietenii și grupurile socio-profesionale, dar și tehnologia), tranzitează casa X a Racului începând din 7 februarie. De aceea, se poate ca și prietenii să pună umărul la propășirea ta profesională și te avantajează colaborările cu marile companii și promovarea mai susținută în mediul online.
SANATATE. Perioada care urmează te poate ajuta să îți liniștești sufletul și să îți revizuiești obiectivele pe termen lung, mai ales dacă ai ieșit recent dintr-o relație amoroasă sau dacă ai pierdut pe cineva drag. În ciuda zbuciumului relațional, n-ar strica să faci un efort să îți definești cât mai clar clar dorințele, pentru a le putea pune apoi în echilibru cu ale celorlalți. Eastrolog.ro te sfătuiește să nu pleci de la premisa că fericirea și echilibrul tău interior depind de ceea ce au să îți ofere ceilalți. Caută o abordare mai curajoasă și mai sănătoasă, mai individualistă! Astfel vei putea să te detașezi de eventualele dependențe emoționale și de furtunile interioare care riscă să îți afecteze și eficiența profesională.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în februarie 2020:
Evită revenirea la vechi tipare amoroase ori afective și profită de tranzitele acestei perioade pentru a te elibera de ele!

 LEU
DRAGOSTE. Până la 16 februarie 2020 eastrolog.ro te sfătuiește să profiți de ultimele zile ale tranzitului lui Marte prin casa iubirii, a flirturilor și a aventurilor sentimentale. Dacă mai sunt lucruri de spus, spune-le, dacă dorești să abordezi o persoană care îți place, nu mai amâna! Un alt tranzit care te avantajează este cel al Soarelui (guvernatorul Leului) prin casa VII (parteneriatele și căsătoria) până la 19 februarie. Multe se pot îmbunătăți în viața de cuplu dacă știi să îți dovedești loialitatea și să oferi cu generozitate afecțiune și atenție. Arată-i perechii tale ce mult ții la părerile sale, arată-i că îți pasă de nevoile sale, de căsnicie, de cuplu. La 19 februarie 2020 Soarele își începe tranzitul prin casa intimității, astfel că s-ar putea să simți acut nevoia de profunzime în relațiile amoroase. Aspectul armonios care se formează între Soare și Uranus (guvernatorul casei VII) în perioada 21-23 februarie indică o foarte bună înțelegere cu perechea de viață și posibilitatea unor împăcări ori a unor acorduri în cuplurile în care au existat neînțelegeri. Mercur, guvernatorul casei prietenilor și a grupurilor sociale, îți tranzitează casa VIII (intimitatea) începând cu 3 februarie și retrogradează din 17 februarie. Prin urmare, nu este exclus ca la începutul lunii să te arunci într-o poveste pasională cu o persoană pe care o considerai prietenă, iar după data de 17 ori tu, ori această persoană, să aveți regrete sau să vă treziți într-o situație complicată și neclară.
CARIERA. Situația financiară se poate complica în luna februarie, din cauză că Mercur, guvernatorul banilor munciți ai Leilor, începe să retrogradeze la 17 februarie 2020 în casa VIII (resursele comune, taxele, impozitele, finanțările și moștenirile). Prin urmare, dacă ai de negociat sau de semnat contracte – de muncă, de colaborare, de servicii, de afaceri în general – eastrolog.ro îți sugerează să încerci să rezolvi totul în prima jumătate a lunii. După 17 februarie este posibil să intri într-o etapă de îndoieli legate de parteneriatul încheiat ori de investiția pe care ai facut-o sau la care te-ai angajat. Se poate ca aspectele pe care la începutul lunii le vedeai ca avantajoase pentru cariera ori afacerea ta, să nu ți se mai pară acum atât de roz. Pe de altă parte, retrogradarea lui Mercur este un context foarte bun pentru reevaluări, pentru revizuirea calculelor și pentru renegocieri. Prin urmare, nu este cazul să îți faci griji sau să te enervezi, ci să te apuci să analizezi situația cu calm, cât se poate de sistematic, dar și intuitiv. Pe tot parcursul retrogradării lui Mercur, nu este indicat să te apuci de afaceri noi, să semnezi contracte care te angajează financiar ori să faci credite. Energia Lunii Noi de la 23 februarie 2020 se revarsă tot în casa VIII a Leului și îndeamnă la reevaluarea situației financiare, la conturarea unor planuri pentru viitor și a unei strategii de consolidare a datoriilor existente ori de recuperare a banilor pe care ți-i datorează ceilalți. Fă-ți un plan de economii, optează pentru o asigurare mai bună etc. În plan profesional, casa VI (munca) este activată de Jupiter, Saturn, Pluton și Nodul Sud, iar de la 16 februarie și de planeta Marte, care îți trezește cheful de muncă, astfel încât pornești la drum cu o viziune proaspătă asupra a ceea ce dorești să realizezi. Pune-ți în practică visele cele mai îndrăznețe!
SANATATE. Casa VIII a Leului este foarte activă în februarie 2020, stimulată de Neptun, de Venus (până la 7 februarie), de Mercur (începând din 3 februarie) și de Soare (din 19 februarie). Aceste influențe te sprijină într-un proces de transformare interioară, periodic și necesar, de curățire morală, spirituală și materială. Este o perioadă în care ai posibilitatea să faci schimbări radicale în viața ta, să îți schimbi stilul de viață. Fă-ți un bilanț al obiceiurilor nesănătoase – atât la nivel fizic, cât și emoțional – și începe să iei măsuri pentru a scăpa de ele. Începând din 16 februarie, eastrolog.ro îți recomandă să profiți de tranzitul lui Marte prin casa sănătății pentru a-ți reface tonusul fizic și pentru a-ți recâștiga vigoarea făcând mai multă mișcare.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în februarie 2020:
Profită de oportunitățile de a învăța lucruri noi sau de șansele de a călători, adesea în interes de afaceri!

 FECIOARA
DRAGOSTE. Luna februarie 2020 este o perioadă numai bună să te ocupi de relațiile tale, de viața sentimentală, de căsnicie (dacă ești căsătorit/căsătorită). Casa V a Fecioaei (iubirea) este dinamizată de Marte, care se alătură la 16 februarie celebrului trio Jupiter-Saturn-Pluton. În plus, casa VII (parteneriatele și căsătoria) primește influența lui Neptun, a lui Venus (până la 7 februarie), a lui Mercur (de la 3 februarie) și a Soarelui (de la 19 februarie) și găzduiește Luna Nouă din data de 23. Acest context astral este tot ceea ce îți poți dori dacă speri să începi o relație nouă sau să îmbunătățești ori să pui pe baze noi o relație existentă. Indiferent dacă ești căsătorit, celibatar, într-o relație sau cu un statut amoros complicat, în această perioadă îți regăsești pofta de joacă, de flirt și dorința de a seduce, de a-ți pune la încercare capacitatea de a atrage persoanele care te fascinează. În plus, cele mai multe Fecioare sunt dispuse să depună efort în relațiile deja întemeiate, pentru a le readuce pe calea cea bună sau pentru a le consolida. Acest lucru presupune mai multe activități în comun cu perechea de viață și trasarea unor proiecte comune pe termen lung, care să fortifice relația. Ar fi totuși de ținut cont de faptul că Mercur, guvernatorul Fecioarei, retrogradează în casa VII începând cu 17 februarie. Prin urmare, recomandarea eastrolog.ro pentru luna februarie 2020 – mai ales dupa data de 17 – este să eviți deciziile legate de căsătorie, de divorț sau de începere a unei relații amoroase noi. În schimb, poți să profiți de acest tranzit pentru a analiza cu grijă ce persoane merită să facă parte din viața ta și pentru a renegocia regulile după care funcționează căsnicia sau relația ta amoroasă.
CARIERA. Casa VII a Fecioarei este foarte bine activată în februarie 2020, ceea ce constituie o veste bună pentru parteneriatele de afaceri și pentru asocierile și colaborările profesionale. Prin urmare, luna februarie ar putea să fie mai bogată în propuneri noi de colaborare și în oportunități de a încheia contracte sau asocieri noi. Totuși, eastrolog.ro te sfătuiește să nu te grăbești să iei decizii, având în vedere că Mercur – planeta care îți guvernează și zodia, și casa carierei – retrogradează începând din 17 februarie. Prin urmare, este de preferat să analizezi pe îndelete toate propunerile și oportunitățile. De asemenea, este vremea să reanalizezi colaborările și contractele existente, să cântărești cu grijă dacă acestea te avantajează și dacă nu cumva ai devenit calul de povară, cel veșnic pus la toate, cel pe care se lasă mereu tot greul. Venus, guvernatoarea banilor munciți ai Fecioarelor, intră la 7 februarie în casa VIII (resursele comune, taxele, impozitele, creditele, dar și finanțările și moștenirile). Prin urmare, este o perioadă bună pentru descâlcirea situației financiare, pentru refacerea unor calcule și pentru a te strădui să mai reduci din datoriile existente. Ai face bine să nu cheltui pe credit, pentru că riști să ajungi să te învârți într-un cerc vicios. De asemenea, ar fi înțelept să reduci pe cât posibil bugetul alocat pentru „nimicuri”. În luna februarie, multe Fecioare ar putea să beneficieze de sprijin financiar din partea perechii de viață sau să primească o sumă de bani, un premiu, un beneficiu neașteptat. Eastrolog.ro îți recomandă să fii cumpătat și să nu te repezi să cheltui banii, mai ales după 22 februarie.
SANATATE. Nu stai deloc rău cu sănătatea în februarie 2020, iar după data de 19 este recomandat să ceri sfatul unor specialiști dacă dorești să îți clarifici anumite probleme de sănătate mai vechi. Caută cu grijă o clinică bună, un medic bun, sau vezi de te programează din timp dacă apelezi la sistemul public de sănătate, unde timpii de așteptare pentru anumite investigații medicale sunt mai mari. În rest, pentru menținerea unui tonus psihic bun, găsește-ți timp pentru activități care să te bucure, care să te relaxeze, dar care să nu te coste prea mult, în cazul în care ai deja datorii sau dificultăți materiale.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în februarie 2020:
Discută deschis cu persoana iubită despre nemulțumirile fiecăruia și căutați împreună calea de mijloc! Profită de momentul de Lună Nouă pentru a-ți relansa relația amoroasă!

BALANTA
DRAGOSTE. Venus, planeta care guvernează Balanța, își începe la 7 februarie 2020 tranzitul prin casa VII a Balanței (relațiile, parteneriatele, căsătoria), ceea ce înseamnă că viața relațională și căsnicia devin centrul universului tău, mai mult ca oricând. Eventualele probleme din căsnicie se pot rezolva acum mult mai repede și mai ușor, așa că eastrolog.ro îți sugerează să nu mai stai pe gânduri și să nu le mai ascunzi sub preș. Acolo unde nu sunt probleme, romantismul e mai dulce decât a fost vreodată, dar ai grijă să nu te așterni ca o cârpă la picioarele persoanei iubite. Nu strică să-ți faci cunoscute nevoile și dorințele. Pe la mijlocul lunii februarie, relațiile amoroase ar putea deveni pentru multe Balanțe o sursă de neliniște, astfel încât se recomandă prudență și atenție la predispoziția de a deveni prea dependent de persoana iubită. De asemenea, este posibil ca o situație din trecut să revină în actualitate, într-un mod incomod sau neplăcut, obligându-le pe unele Balanțe să ia anumite decizii dificile, pe care le-au tot evitat în ultima vreme. Dacă ești celibatar, ai face bine să profiți de prezența Soarelui în casa iubirii, a romantismului și a aventurilor amoroase și să ieși în lume, să încerci să cunoști oameni noi, să mergi la o cafea cu colegii, să ieși cu prietenii. Nu este exclus să fii surprins de avansurile unei persoane din anturaj, pe care o considerai amic/amică. Dacă ești într-o relație, exprimă ceea ce simți față de persoana iubită și nu ezita să ceri, la rândul tău, mai multă atenție, mai multă afecțiune. Toate Balanțele, indiferent de statutul lor relațional, pot profita de tranzitul planetei Venus prin casa VII pentru a decide ce își doresc de la o relație sentimentală și pentru a face schimbări în propriul comportament.
CARIERA. Casa VI a Balanței (munca) este activată de planeta Mercur de la 3 februarie și de Soare de la 19 februarie; tot aici are loc și momentul de Lună Nouă din data de 23. De aceea, Balanțele au parte de o perioadă fastă din punct de vedere profesional, mai ales dacă sunt în căutarea unui loc de muncă sau dacă doresc să schimbe locul actual de muncă. Luna Nouă favorizează intrarea într-o nouă etapă profesională sau relansarea unei afaceri deja existente ori a unei ocupații deja în desfășurare. Eastrolog.ro recomandă prudență după data de 17 februarie, când Mercur începe să retrogradeze și poate să provoace neînțelegeri și dificultăți de comunicare. În perioada retrogradării lui Mercur pot fi favorizate Balanțele care doresc să revină la un fost loc de muncă și/sau angajatorii care doresc să reangajeze pe cineva. Dacă te interesează munca în străinătate, în această perioadă ar fi bine să nu te grăbești, ci să cercetezi cu atenție ofertele și să te asiguri că ai toate documentele necesare unei angajări în afara granițelor țării. În plan financiar nu se prevăd schimbări majore. E posibil să ai nevoie de ajutorul familiei sau să fii pus în situația de a susține financiar pe cineva din familie, de a înapoia o datorie ori de a depinde de banii perechii de viață.
SANATATE. Casa VI nu este doar casa muncii, ci și a sănătății. Prin urmare, tranzitele din casa VI și Luna Nouă de la 23 februarie te pot ajuta să trăiești mai sănătos, să faci o schimbare importantă în stilul de viață sau să-ți schimbi perspectiva asupra a ceea ce înseamnă să fii sănătos. După 17 februarie 2020 n-ar strica să-ți revizuiești anumite convingeri mai vechi legate de sănătate și să acorzi mai multă atenție și sufletului tău, nu doar fizicului. Eastrolog.ro îți sugerează să-ți reorganizezi activitatea sau programul de lucru și să-ți revizuiești prioritățile. Dacă dorești să faci schimbări în regimul alimentar, ar fi indicat să ceri sfatul unui specialist.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în februarie 2020:
Nu te lăsa sufocat de trecut și de problemele de familie! Privește înainte, pe termen lung, și încearcă să gândești liber, mai puțin influențat de convingerile părinților!

 SCORPION
DRAGOSTE. Viața amoroasă a Scorpionilor se anunță intensă în luna februarie 2020, iar după data de 17 ar putea exista și momente de confuzie, din cauza retrogradării lui Mercur prin casa V (iubirea, flirturile, aventurile amoroase). Dacă ai un mesaj de transmis persoanei iubite sau dacă dorești să abordezi o persoană care îți place ori să faci o declarație de dragoste cuiva, eastrolog.ro îți recomandă să profiți de tranzitele favorabile ale primei săptămâni din februarie. După aceea, lucrurile tind să se complice și să se tensioneze. În această perioadă ai face bine să reziști tentației de a te arunca orbește în relații amoroase la locul de muncă și să nu te lași influențat de prejudecățile dictate de mediul în care muncești și trăiești, prejudecăți ce îți pot afecta alegerile sentimentale. S-ar putea să te învârți în aceleași cercuri, cu aceiași oameni și aceleași obiceiuri, ceea ce nu ți-a creat decât deziluzii. Este vremea să-ți lărgești orizontul și să cauți altceva decât de obicei, dacă îți dorești o relație de lungă durată. De asemenea, ar putea apărea o tendință de a transforma sexualitatea într-un fel de sport, de a te lăsa purtat de aventuri pe care le-ai vrea de-o noapte, dar care riscă să se complice și să îți facă mult rău. Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă precauție și cumpătare. Dacă ești deja căsătorit, în februarie 2020 perechea de viață ar putea încerca să stabilească responsabilități noi sau să îți repartizeze sarcini noi, ceea ce ajunge să te irite, spre finele lunii. Ori, pur și simplu, se amestecă prea mult în treburile tale, cu bunele intenții de a te ajuta. Încearcă să nu îți pierzi cumpătul!
CARIERA. Din punct de vedere profesional ești într-o perioadă mai creativă, în care ai posibilitatea să înveți lucruri noi și să dobândești competențe noi. Până la 16 februarie, Marte, guvernatorul casei muncii și a sănătății Scorpionului, îți tranzitează casa banilor munciți, a resurselor și a valorilor personale, prevestind câștiguri din munca pe care o depui. După 16 februarie, Marte se mută în casa comunicării și a învățării Scorpionului, marcând începutul unei perioade foarte bune pentru negocieri, pentru schimburi de idei, pentru a căpăta deprinderi practice, pentru a face un curs de calificare în vederea obținerii unui loc de muncă. După 19 februarie este posibil să se ivească oportunitatea unei asocieri sau să constați că un parteneriat existent se dovedește deosebit de profitabil pentru tine. De asemenea, o persoană din familie ar putea să îți devină partener de afaceri sau consilier de nădejde. Mercur, planeta care guvernează casa VIII a Scorpionului (resursele comune, taxele, impozitele, creditele, finanțările și moștenirile), tranzitează de la 3 februarie casa distracțiilor, a iubirii, dar și a speculațiilor financiare, iar la 17 februarie începe să retrogradeze. Acest context astral te ajută să îți analizezi creditele și investițiilor comune și să îți planifici judicios plățile, mai ales dacă ai datorii. Eastrolog.ro te sfătuiește să fii prudent cu cheltuielile pe distracții sau, enentual, pe mofturile copiilor ori ale persoanei iubite. Dacă ești într-un proces de partaj sau de stabilire a unei pensii alimentare, te poți aștepta la complicații, confuzii, situații alunecoase.
SANATATE. O problemă mai veche de sănătate se poate reactiva după 20 februarie dar, pentru că stai foarte bine la nivel psihic, poți găsi ușor resursele necesare pentru a depăși cu bine această situație. Ar fi momentul potrivit să investești în sănătatea ta și să apelezi la specialiști recunoscuți, la alții decât până acum. Este nevoie de o nouă abordare, de o viziune nouă, holistică, asupra problemelor tale.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în februarie 2020:
Inspirația și creativitatea te pot duce departe și te pot ajuta să interacționezi mai ușor cu copiii (dacă ai), așa că n-ar strica să-ți faci mai mult timp pentru ei. S-ar putea ivi ocazia să reiei legătura cu o persoană dragă cu care, poate, în trecut, ai fi vrut să ai o relație sentimentală, dar nu s-a concretizat nimic. Nu lăsa șansa să-ți scape printre degete! 

 SAGETATOR
DRAGOSTE. Săgetătorii care își caută perechea sunt foarte avantajați în luna februarie 2020 de tranzitul planetei Venus prin casa V (iubirea, romantismul, aventurile sentimentale) începând cu data de 7. Este posibil să te atragă o persoană din anturaj sau să îți facă ochi dulci cineva de la locul de muncă, ori să constați că o relație de prietenie evoluează spre ceva mai mult, mai pasional. Eastrolog.ro îți semnalează că nu pare să fie ceva de durată, așa că ar fi bine să te gândești temeinic dacă merită să strici o prietenie frumoasă pentru o aventură de-o noapte, două. Dacă ești căsătorit sau într-o relație mai veche, stabilă, în care există și angajamente asumate, se poate să simți nevoia de reconectare cu persoana iubită. Mercur, planeta care guvernează relațiile și căsnicia Săgetătorilor, își începe la 3 februarie tranzitul prin casa IV (familia, căminul, spațiul de locuit), unde și retrogradează începând cu data de 17. Prin urmare, în a doua jumătate a lunii este recomandat să meditezi la modul în care funcționează familia întemeiată de tine și la modul în care înțelegi rolul căsniciei în viața ta. Ai posibilitatea să îți revizuiești, împreună cu perechea de viață, planurile legate de renovarea locuinței sau de mutarea într-un spațiu mai potrivit, mai confortabil. În această perioadă, unii Săgetători ar putea simți nevoia de a reveni asupra deciziei de a se căsători ori de a divorța, sau ar putea avea ezitări în legătură cu o relație nouă care pare să conducă spre angajamente și responsabilități. Eastrolog.ro îți recomandă să nu te grăbești să iei o decizie, ci să reiei anumite discuții cu persoana iubită și să încerci să înțelegi ce îți dorești cu adevărat.
CARIERA. Mercur, planeta care guvernează casa carierei, a ambițiilor și a reputației socio-profesionale a Săgetătorului, retrogradează începând din 17 februarie. Prin urmare, multe proiecte profesionale intră în revizie sau se împotmolesc în obstacole, și ești nevoit să îți pui problema eficienței unor colaborări, parteneriate ori asocieri. Dacă ai o afacere proprie, verifică dacă stă pe baze solide și dacă nu cumva te-ai aventurat prea departe, prea repede. Eastrolog.ro îți sugerează să te oprești puțin și să te ocupi de anumite amănunte pe care le-ai neglijat. Este vremea să consolidezi ceea ce ai construit până acum și să pui la punct strategii noi pe termen lung. În perioada de retrogradare a planetei Mercur este recomandat să nu te grăbești să semnezi contracte ori să-ți asumi cine știe ce responsabilități parteneriale. Nu este momentul să finalizezi negocieri sau să tragi concluziile unor discuții. Din punct de vedere financiar, nu stai deloc rău. Marte îți dinamizează casa banilor munciți începând de la 16 februarie și se întrevăd și ceva câștiguri speculative. Pe de altă parte, aceeași energie marțiană le poate trezi unora dintre Săgetători pofta de cheltuieli peste măsură, pe mofturi, pe distracții sau pentru a impresiona o persoană care îi atrage. Luna Nouă de la 23 februarie 2020 te-ar putea inspira spre o investiție imobiliară sau te-ar putea ajuta să găsești o sursă nouă de finanțare ori de creditare pentru proiectele tale.
SANATATE. Familia îți poate fi un sprijin important din punct de vedere emoțional, așa că nu ezita să te adresezi celor dragi. De asemenea, o împăcare cu părinții ți-ar putea aduce alinare sufletească, un sentiment de pace și de liniște, mai multă încredere în viitor. Altfel, sănătatea nu îți ridică mari probleme decât dacă te lași pradă exceselor, gesturilor necugetate, riscurilor nemăsurate și unui stil de viață dezordonat și prea intens.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în februarie 2020:
În plan financiar asumă-ți doar riscuri foarte bine calculate și ferește-te de jocuri de noroc!

CAPRICORN
DRAGOSTE. Viața amoroasă a Capricornilor se anunță mai liniștită în luna februarie 2020, fără evenimente care să îi dea peste cap. Venus, planeta care guvernează casa iubirii Capricornului, tranzitează de la 7 februarie casa IV (familia, căminul, bazele emoționale). De aceea, se poate spune că iubirea este cel mai bun pansament sufletesc pentru Capricorni și le aduce un sentiment plăcut de stabilitate și securitate emoțională. După 24 februarie 2020, în cuplurile mai vechi este posibil să existe tensiuni din cauză că o chestiune din trecut redevine de actualitate. În ultimele zile ale lunii ar putea să apară conflicte generate de gelozie sau de rivalități amoroase, ori din cauza influenței nefaste a unui amic care fie încearcă să te întoarcă împotriva persoanei iubite, fie îi face curte. În cupluri nu e mare vânzoleală, dimpotrivă. Momentul de Lună Nouă de la 23 februarie vine cu vești bune, cu schimburi foarte rodnice de idei și cu soluții pentru o mai bună gestionare a bugetului comun sau pentru achiziționarea unui credit. Dacă în ultima vreme au existat probleme de comunicare în cuplu, energia Lunii Noi te ajută să găsești căi noi de dialog și să reînnozi o conversație cu o persoană care te interesează. Eastrolog.ro recomandă prudență după 17 februarie, când Mercur începe să retrogradeze prin casa comunicării Capricornului și poate să genereze neînțelegeri.
CARIERA. Mercur, guvernatorul casei muncii și a sănătății Capricornului, începe să retrogradeze la 17 februarie 2020 în casa comunicării și a învățării. Prin urmare, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, eastrolog.ro îți sugerează să retrimiți CV-ul unor firme care te-au respins până acum, sau să apelezi la un fost angajator. Nu este exclus să ai surpriza ca un fost angajator să te contacteze el și să te întrebe dacă nu cumva ai dori să revii la fostul loc de muncă. În luna februarie 2020 – și mai ales după data de 17 – nu te avantajează să semnezi contracte noi de muncă. Dacă ești angajat, ai putea să profiți de perioada de retrogradare a lui Mercur pentru a-ți renegocia contractul de muncă. La 16 februarie, Marte își începe tranzitul prin zodia Capricornului și îți pune la dispoziție foarte multă energie ce îți trezește curajul de a acționa, de a te pune în valoare, de a concretiza un proiect mai vechi. Din punct de vedere financiar nu ai de ce te plânge. Soarele îți energizează casa banilor până la 19 februarie și încurajează economisirea. Unii Capricorni se pot bucura de câștiguri pasive ori de un bonus, dar cei mai mulți ar face bine să își revizuiască obiceiurile financiare.
SANATATE. În ceea ce privește sănătatea nu ai de ce te plânge în luna februarie. Cu Marte în Capricorn, te bucuri de rezistență și putere de muncă și ai o excelentă capacitate de recuperare. Dacă te știi cu probleme medicale mai vechi, caută informații, apelează la specialiști, refă analize, dar până la 17 februarie. Începând cu această dată, Mercur, guvernatorul casei sănătății Capricornului, retrogradează, astfel încât pot apărea erori de diagnosticare ori în ceea ce privește rezultatele analizelor medicale. Dacă simți nevoia de solitudine, caută un colțișor din casă în care să te poți retrage în liniște, din când în când.

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în februarie 2020:
Găsește timp și pentru familie! Preia inițiativa și organizează o întâlnire cu părinții sau cu oamenii de suflet pe care îi consideri o a doua familie.
 
 VARSATOR
DRAGOSTE. Soarele, guvernatorul casei relațiilor Vărsătorului, se află chiar în Vărsător până la 19 februarie 2020, ceea ce sugerează că ai mult farmec personal și o strălucire aparte, cu care te faci ușor remarcat. Prin urmare, dacă ești celibatar, poți scăpa foarte repede de acest statut, pentru că beneficiezi de toată atenția sexului opus. Mercur, guvernatorul casei V a Vărsătorului (iubirea și aventurile sentimentale), retrogradează începând cu data de 19 și poate să genereze confuzii, ezitări, amânări și probleme de comunicare cu persoana iubită. Nu e cea mai bună perioadă pentru a aborda o persoană care te atrage, însă ai putea încerca să reiei o relație amoroasă care s-a încheiat în trecut dar care îți mai bântuie încă gândurile și sufletul. Dacă unii Vărsători nu-și găsesc cuvintele, alții ar putea avea tendința să facă exces de cuvinte și de promisiuni, ceea ce riscă să conducă la încurcături mari pe viitor. De asemenea, banii ar putea deveni un subiect sensibil în cuplu, așa că eastrolog.ro te afătuiește să fii răbdător și deschis spre dialog cu persoana iubită. După 19 februarie puteți găsi împreună soluții care să vă mulțumească pe amândoi.
CARIERA. În plan profesional nu ai parte de mari schimbări sau de evenimente marcante. Până la 16 februarie, ar fi bine să păstrezi legătura cu prietenii, cu apropiații sau cu un grup socio-profesional care îți poate fi de mare ajutor. După 16 februarie este recomandabil să faci un bilanț al activității tale de până acum și să îți acorzi o perioadă de gândire în ceea ce privește direcția profesională pe care dorești să o urmezi pe termen lung. Din punct de vedere financiar, oportunitățile se anunță promițătoare. Dacă îți folosești intuiția și flerul, poți ieși în avantaj. Unii Vărsători pot găsi soluții deosebite pentru situații complicate, cum ar fi un partaj sau o ieșire din asociere, din indiviziune ori dintr-o investiție comună. Mercur, planeta care guvernează casa VIII a Vărsătorului (resursele comune, taxele, impozitele, datoriile, creditele, dar și finanțările și moștenirile), retrogradează începând din 17 februarie în casa banilor obținuți prin muncă. Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că este momentul să îți reanalizezi obiceiurile financiare și să-ți revizuiești lista de cheltuieli cu adevărat prioritare. Luna Nouă de la 23 februarie 2020 îți activează casa banilor munciți, a valorilor și a resurselor financiare, astfel că găsești cu ușurință metode noi de câștig, poate chiar surse noi de venit ori un loc de muncă mult mai profitabil pentru tine. Nu este exclus să se ivească ocazia unui nou parteneriat, care se dovedește de bun augur pentru dezvoltarea ta profesională și financiară.
SANATATE. Tinzi să fii introvertit, dar nu-ți strică. E bine să fii mai discret în legătură cu ceea ce dorești să faci în viitor și să încerci să-ți faci ordine în gânduri, în idei, poate chiar în informațiile pe care contezi. Starea de sănătate este mulțumitoare și beneficiezi de energia și inspirația necesare pentru a-ți contura mai bine obiectivele pe termen mediu și lung, astfel încât să te simți mai împlinit la nivel sufletesc. După 16 februarie sunt favorizate cursurile legate de spiritualitate și de înțelegerea funcționării subconștientului.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în februarie 2020:
Îți poți impune punctul de vedere și fără să intri în conflict cu cei din jur. La finele lunii, ai grijă să nu te cerți cu șeful!

 PESTI 
DRAGOSTE. Mercur, guvernatorul relațiilor și al căsătoriei Peștilor, retrogradează începând din 17 februarie, chiar în zodia Peștilor. Prin urmare, multe aspecte ale vieții tale relaționale și afective intră în reevaluare și eastrolog.ro te sfătuiește să nu te grăbești să iei decizii definitive sau care să îți schimbe radical viața. S-ar putea, de asemenea, să constați că perechea de viață e nehotărâtă sau readuce în discuție anumite aspecte legate de viața de familie, pe care le considerai lămurite și închise. E important să încerci să te decizi ce îți dorești de la o relație pe termen lung, dar să nu iei acum o decize în ceea ce privește căsătoria sau divorțul, după caz. Soarele își începe tranzitul prin Pești la 19 februarie, iar Luna Nouă de la 23 februarie are loc tot în Pești. Acest context astral ne spune că ultima decadă a lunii este favorabilă definirii propriilor nevoi afective și unei atitudini centrate pe propriile dorințe și împlinirea acestora. Unii Pești visează la o relație amoroasă nouă și doresc ceva cu totul nou în plan sentimental, în timp ce alții ar putea decide să pună pe baze noi o relație mai veche.
CARIERA. Casa carierei, a ambițiilor și a reputației socio-profesionale este animată în continuare de prezența planetei Marte, până la 16 februarie. Ai suficient timp la dispoziție să dai dovadă de mai multă inițiativă și chiar să investești cu cap în dezvoltarea carierei tale. După data de 16, poți câștiga cu ușurință din colaborări cu prietenii și din diverse proiecte comune. A venit vremea să nu mai stai în umbra altora, ci să cauți să îți pui în valoare propria creativitate și propriul talent, să investești în proiecte individuale și să îți faci mai multă publicitate. În această perioadă convingi cu multă ușurință, ești mai îndrăzneț în exprimare și atragi fără probleme sprijin, finanțări, sponsorizări. Poate ar fi bine să prezinți ideile tale unui grup sau mai multora. Eastrolog.ro recomandă prudență în plan financiar, mai ales dacă ai datorii, în intervalele 13-14 și 22-24 februarie. De asemenea, e bine ca după 17 februarie, odată cu retrogradarea lui Mercur, să faci o analiză atentă a parteneriatelor de afaceri, a colaborărilor și a asocierilor în care ești implicat. Se poate să constați că te caută un fost asociat sau colaborator pentru a relua o afacere sau pentru a pune bazele uneia noi. După 24 februarie este posibil să ai parte de o întâlnire deosebită, care te determină să îți schimbi direcția profesională, sau să găsești inspirația pentru a pune bazele unei afaceri proprii la care visai de multă vreme.
SANATATE. În primele două decade din februarie 2020 s-ar putea să fii mai introvertit, mai preocupat de trecut sau, poate, de o afecțiune mai veche, dar nu se întrevăd probleme speciale de sănătate. Contextul astral al lunii februarie te invită să îți concentrezi energia spre țeluri noi și spre reînnoire personală și profesională, mai ales după Luna Nouă de la 23 februarie. Energia acestei lunații te sprijină în schimbarea stilului de viață, în eficientizarea programului și în alegerea unui regim de viață mai sănătos.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în februarie 2020:
În ceea ce privește calculele financiare, stabilirea bugetului și dezvoltarea profesională, încearcă să privești lucrurile pe termen lung!


Sursa: eAstrolog.ro 
  Foto: stiridinbucovina.ro 
              cancan.ro 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu