duminică, 21 iulie 2019

HOROSCOP 21-27 IULIE 2019

Săptămâna aceasta au loc nu mai puțin de două evenimente astrale foarte importante. Este vorba despre intrarea Soarelui și a lui Venus
de marți, respectiv duminică în semnul Leului, tranzite care vor coincide cu o perioadă în care ne bucurăm mai mult decât de obicei de aprecierea și admirația celor dragi. Trebuie totuși să nu uităm nici noi de aportul pe care l-au avut ei la succesul nostru.

BERBEC. Săptămâna debutează cu Luna în semnul nașterii tale, motiv pentru care s-ar putea să te bucuri de multă energie și un tonus mental bun la începutul acestei săptămâni. Lipsa unor aspecte care să indice contrariul în zilele următoare denotă faptul că vei reuși să susții această stare de spirit pozitivă pe parcursul întregii săptămânii. Dacă faci și puțină mișcare, te bucuri de bunăstare deplină. Miercuri, Luna ajunge în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu cum că, până joi, te întâlnești cu o serie de oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de înmulțire a unei părți din economiile pe care le-ai realizat în ultima vreme. Se întrevede așadar o perioadă extrem de bună pe plan financiar, de care ar trebui să profiți din timp pentru a-ți spori câștigurile. Cu Soarele și Venus în casa iubirii și a copiilor de marți, respectiv duminică încolo, se poate spune că te așteaptă o săptămână în care partenerul și copiii vor juca un rol important în viața ta. Dacă nu există cineva în viața ta momentan, ai putea cunoaște pe cineva special, iar în cazul în care tu și partenerul vă simțiți pregătiți să întemeiați o familie, acum ar fi momentul s-o faceți.

TAUR. Luni și marți, Luna traversează casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să fii mai reactiv(ă) la stimulii din jurul tău. Până și cel mai mic factor perturbator riscă să te facă că izbucnești într-o criză de nervi în primele două zile ale săptămânii, cu toate că ești o persoană răbdătoare, care arereori se lasă controlată de impulsuri și porniri intempestive. Intrarea Lunii în semnul nașterii tale face ca, până joi, să ai mai multă încredere în tine și în ceea ce poți realiza, pe plan profesional inclusiv. Emani siguranță de sine și acest lucru se vede în felul în care interacționezi cu clienții, colaboratorii și partenerii de afaceri mai vechi sau mai noi. Poți face mari progrese în raport cu ei dacă te menții pe aceeași curbă ascendentă și-n zilele următoare. Soarele pătrunde marți în casa familiei, iar în ultima zi a săptămânii, Venus îi calcă pe urme, fapt pentru care familia se numără printre prioritățile tale de săptămâna aceasta. Pe fondul acestor ingresuri, se evidențiază acele aspecte la care mai trebuie să lucrați și cele pe care le puteți potența pentru a avea parte de o atmosferă armonioasă acasă, în cadrul căreia puteți evolua frumos.

GEMENI. De miercuri până vineri, Luna se află în casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să persiști mai mult în tipare de gândire limitate decât ar fi sănătos pentru tine. Nu-i nimic rău în a nu trece peste anumite lucruri, dar în același timp, nu te închide cu totul la nou. Nu trebuie să fii refractar(ă) la schimbare pentru că poate aduce lucruri bune în viața ta. În jurul zilei de joi, se formează o conjuncție între Mercur retrograd și Venus în casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, ceea ce indică faptul că te-ai putea întâlni cu șanse de câștig demne de lunat în seamnă în cursul sau în preajma zilei acesteia. Gândește-te bine în care dintre ele investești din timpul și energia ta. S-ar putea ca nu toate dintre ele să merită osteneala. Soare intră marți în casa rudelor apropiate, unde este însoțit duminică de Venus, fapt pentru care s-ar putea ca săptămâna aceasta să te apropii mai mult de cei dragi. Observi încă o dată ce influență mare au asupra ta și cât de mult te pot așuta să-ți atingi adevăratul potențial. Caută să menții un contact stabil, atât cu frații și surorile, cât și cu verii, verișoarele sau alte neamuri.

RAC. Sâmbătă și duminică, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce te face foarte activ(ă) pe plan mental, dar nu întotdeauna în bine. S-ar putea să țeși în minte tot felul de scenarii, care mai de care mai îndepărtate de realitate și să-ți pierzi vremea făcându-ți griji pentru tot felul de lucruri trecătoare sau mărunte. Încearcă să nu le dai o atenție prea mare. Cu Soarele și venus în casa banilor și a bunurilor câștigate prin eforturi proprii, se întrevede, de săptămâna aceasta începând, o perioadă extrem de bună în plan financiar. Ți-ai putea înmulți resursele sau reușești să adaugi sume importante la salariu din activități extraprofesionale. Poți reuși să strângi destul de mult săptămânile acestea dacă echilibrezi câștigurile cu cheltuielile. Cu Luna în casa vieții sociale de miercuri până vineri, te bucuri de multă trecere în rândul prietenilor. Cunoști, de asemenea, persoane noi care îți împărtășesc viziunile și idealurile, fapt pentru care s-ar putea să ți se revitalizeze interesul pentru unele planuri mai vechi, pe care nu te-ai mai concentrat de ceva vreme încoace. În consecință, câștigi pe două planuri prin intermediul lor.

LEU. În cursul sau în preajma zilei de joi, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta. Acest lucru se datorează probabil faptului că ești mai sensibil(ă) decât de obiei la anumite vorbi aruncate de ceilalți la nervi sau sub impulsul momentului. Poate că te-ai simți altfel dacă ai lua în calcul și contextul în care au fost spuse. Este foarte posibil chiar să le fi judecat greșit vorbele. Zilele de luni și marți sunt propice interacțiunilor cu instituțiile statului în vederea obținerii unor aprobări sau adeverințe. De miercuri până vineri, caută să te concentrezi mai mult pe carieră, întrucât s-ar putea să primești unele oportunități de afirmare la locul de muncă. Grație intrării Soarelui în semnul nașterii tale, lași o impresie bună și formezi legături în domeniul tău de activitate. Sâmbătă și duminică, Luna se plimbă prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, iar pe fondul intrării lui Venus în semnul nașterii tale, popularitatea ta în rândul prietenilor crește vertiginos. Te bucuri de multă atenție din partea lor și primești accesul în unele cercuri de persoane în care ți-ai dorit de mult să ajungi. Prin intermediul lor, se arată și unele oportunități.

FECIOARA. Intrarea Soarelui și a lui Venus de marți, respectiv duminică în casa subconștientului din horoscopul tău general poate coincide cu o perioadă în care atenția reprezintă un subiect spinos pentru tine. Atunci când o ai, te temi să ieși la rampă, iar atunci când nu primești aprecierea de care ai nevoie, tânjești după ea. Trebuie să te gândești clar ce așteptări ai de la cei din jurul tău. Luni și/ sau marți, te-ai putea întâlni cu unele oportunități de a lega unele relații valoroase pe plan profesional sau poate tu și partenerul de viață și/ sau afaceri investiți o parte din economiile realizate împreună cu scopul de a le înmulți pe termen lung. De miercuri până vineri, poți întâlni oportunități de a călători în interes profesional sau poate că participi la unele cursuri de perfecționare. Primele două zile ale săptămânii pot veni la pachet și cu experiențe intense alături de partener care vă leagă mai mult ca oricând. De asemenea, în cursul sau în jurul zilei de joi, apar oportunități să ieși cu prietenii în locuri noi, care te inspiră sau poate că ai șansa de a cunoaște oameni care aduc o doză de prospețime în viața ta. În ambele cazuri, îți face bine să ieși.

BALANTA. Cu toate că astrele nu exercită o influență directă asupra bunăstării tale fizice sau mentale, trebuie totuși să cultivi un stil de viață și alimentație sănătos. Uneori ai tendința să te dedai răsfățuriloe culinare și să amâni mersul la sală, dar pe termen lung, astfel de sustrageri sau indulgențe ți-ar putea afecta forma fizică. Caută așadar să iei mese frugale și să te odihnești activ. Zilele de luni și marți ar trebui dedicate întâlnirilor cu colaboratori și clienți, cu atât mai mult dacă aveți lucruri importante de discutat sau abia ați pus bazele colaborării voastre. De miercuri până vineri, concentrați-vă pe asepectele financiare, mai ales dacă apar oportunități de investiție. În cursul sau jurul zilei de joi, te bucuri de apariția unor oportunități de afirmare pe plan profesional. Soarele intră marți în casa vieții sociale din horoscopul tău general, iar Venus poposește tot acolo duminică, semn că de săptămâna aceasta începând, prietenii vor juca un rol important în viața ta. Dacă ai nevoie de sfaturi cu privire la implementarea unei idei de afaceri sau dezvoltarea unei inițiative antreprenoriale, s-ar putea ca perspectiva lor asupra situație să-ți ofere o optică nouă.

SCORPION. Luni și marți, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca unele situații încurcate de ordin profesional să-ți producă dureri de cap la propriu. Pentru a le rezolva eficient, ai nevoie însă de o minte limpede. Caută să te detașezi puțin pentru a putea să gândești clar. În caz contrar, se prea poate ca lucrurile să nu ia cea mai bună turnură. Aceeași casă mai simbolizează însă și munca, iar cum Soarele intră marți în casa carierei din horoscopul tău general, putem deduce că te bucuri de un început de săptămână destul de reușit pe acest plan. Este drept că te-ai putea întâlni cu unele provocări pe parcurs, dar încearcă să nu pierzi controlul. Rămâi stăpân(ă) pe propria persoană și nicio piedică nu va fi prea greu de depășit. De marți până vineri, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, prilej numai bun să petreci mai mult din timpul liber pe care-l ai la dispoziție împreună cu persoana iubită. În cazul în care sunteți deja în concediu, acesta ar fi un moment bun să plecați într-o mini-excursie doar voi doi. Vă va prinde bine să mai uitați de grijile de acasă și de rutina instalată în gospodărie.

SAGETATOR. De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să fii mai atent(ă) la orice schimbare survenită la nivelul organismului tău la mijlocul acestei săptămâni. O senzație prelungită de oboseală sau tendința de a mânca mai mult decât de obicei pot constitui semnale că se întâmplă ceva și trebuie să afli ce anume are loc. Cu toate că ar putea apărea unele presiuni pe parte de sănătate, te bucuri însă de mult randament la serviciu. În plus ai parte și de o atmosferă de lucru liniștită, care îți permită să faci față oricăror provocări experimentate pe acest plan. Ai grijă totuși să nu te extenuezi. E drept că nu te mai oprești când te animă ceva, dar spre bine productivității tale, trebuie să iei o pauză din când în când. Soarele pătrunde marți în casa călătoriilor din horoscopul tău general și nu durează mult până când i se alătură și Venus, la finele săptămânii. Nativii(ele) acestui semn care pleacă de azi începând în vacanță se bucură de auspiciile bune ale astrelor. Tot ceea ce-și propun să viziteze și să facă vacanța aceasta vor reuși să realizeze pe fondul acestor două planete în casa potrivită.

CAPRICORN. Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii mai predispus(ă) decât de obicei la mici accidentări, mai ales în regiunea membrelor superioare. Ai grijă așadar când mânuiești obiecte ascuțite în bucătărie și nu face mai multe activități cu grad ridicat de risc în același timp. Caută să nu te joci cu focul acum. O zi bună să te întâlnești cu potențiali colaboratori și clienți este cea de joi, atunci când Venus și Mercur retrograd se întâlnesc în casa relațiilor din horoscopul tău general. Tot atunci puteți să începeți să discutați și despre aspectul financiar, întrucât marți intră Soarele în casa aferentă câștigurilor pe care le veți realiza împreună. Dacă vp jucați cărțile bine, veți ajunge departe. Unele chestiuni de familie ți-ar putea atrage atenția în direcția acestui sector de viață luni și marți, atunci când Luna traversează casa corespunzătoare din horoscopul tău general. De miercuri până vineri, când ea se mută în sectorul iubirii, te bucuri de mai multă atenție din partea partenerului și reușești să petreci mai mult timp alături de copii. Asigură-te că este de calitate.

VARSATOR. În cursul sau în jurul zilei de joi, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta. Ceva din felul în care evoluează lucrurile la serviciu pune presiune pe starea ta de bine și îți lasă serios amprenta asupra ei. Sau poate doar treci tu printr-o perioadă nu prea fastă pe acest plan, ceea ce te face să-ți vină greu să te concentrezi la serviciu. Oricare ar fi situația, nu uita să iei pauze în mod regulat. Cu Soarele de marți începând în casa parteneriatelor, colaborărilor și a clienților, ți se oferă șansa să strălucești în raport cu cei cu care derulezi afaceri. Te remarci mai cu seamă prin profesionalism și prin capacitatea ta de a coagula oameni care gândesc ca tine în jurul unei idei pe care împreună o puteți deszvolta într-un business de succes. Ești pe val și trebuie să profiți. Același ingres, dublat de cel al lui Venus de duminică, atrage atenția și asupra relației de cuplu care poate înregistra progrese notabile în următoarea perioadă. Te înțelegi bine cu partenerul, aveți multe lucruri în comun și felul în care vă armonizați diferențele vă face unul dintre cele mai invidiate cupluri din grupul vostru de prieteni. Sunteți pe calea cea bună și țineți-o tot așa.

PESTI. Soarele poposește marți, iar Venus duminică în casa sănătăii din horoscopul tău general. Pe de-o parte, ele îți aduc un plus de energie și bună dispoziție, dar nativii(ele) acestui semn care suferă de afecțiuni cardiovasculare ar trebui să fie ceva mai atenți(te) decât de obicei în următoarea perioadă. Stresul, entuziasmul prea puternic sau doar temperaturile de afară le pot da bătăi de cap. Luni și marți, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că începutul de săptămână vine la pachet cu oportunități de a-ți rotunji veniturile și/ sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai făcut până acum. Pe fondul intrării Soarelui în Leu, te bucuri, de asemenea, de un randament crescut, de care ar fi păcat să nu profiți săptămâna aceasta. De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să organizezi o activitate care te auce mai aproape de acei membri ai familiei pe care nu i-ai mai văzut de o bună bucată de vreme încoace. În cursul zilei de joi, nu ar strica să petreci mai multă vreme cu partenerul și/ sau copiii, făcând ceva care v-ar face tuturora plăcere.


sursa: astrodex.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu