duminică, 16 iunie 2019

HOROSCOP 17-23 IUNIE 2019

Evenimentul astral care se remarcă săptămâna aceasta este Luna Plină din semnul Săgetătorului care se perfectează luni și ne provoacă să regândim, în zilele care urmează, multe viziuni și opinii personale.
De asemenea, ne-ar putea face să intrăm în dezbateri mai mult decât de obicei și să ne apărăm punctele de vedere cu mai multă vehemență. Trebuie ținut cont că nu întotdeauna acesta este un lucru bun.

BERBEC  Luna Plină de luni poate coincide cu debutul unei perioade în care te concentrezi mai mult pe îmbogățirea studiilor sau pe mobilități în străinătate. Așadar, se prefigurează un timp în care te înscrii la cursuri de perfecționare continuă, călătorești la mare depărtare de casă sau peste hotare în interes de serviciu sau te perfecționezi alături de mari somități din domeniul tău de activitate. Casele activate de Luna Plină de luni mai simbolizează și rudele tale apropiate prin alianță, semn că dacă ești căsătorită, s-ar putea ca, în perioada următoare, să îți aprofundezi relația cu socrii. Aceștia ar putea juca un rol deosebit de important în viața ta, fie că te concentrezi pe depășirea unor obstacole din trecut sau te sprijină într-un moment mai dificil în viitorul apropiat.

TAUR  Luna Plină de luni ar putea face ca relația ta cu banii să devină mai complicată săptămâna aceasta. Nu prea reușești să-ți gestionezi bugetul așa cum se cuvine, fapt care te expune riscului de a încasa unele lovituri pe plan financiar care se prefigurează a fi destul de serioase. Trebuie să mai lucrezi la acest aspect pentru a evita acele situații în care ți-ar putea fi afectat bugetul. Luna Plină de luni poate mări șansele ca relația de cuplu a unor nativi(e) ai(le) acestui semn să se transforme într-un atașament toxic. Așteaptă-te așadar să ai cedezi mai ușor tendințelor de gelozie și posesivitate. Încearcă să lucrezi mai mult la dezvoltarea unei relații sănătoase cu partenerul de viață, mai ales dacă a evoluat într-o direcție nesănătoasă în ultima perioadă.

GEMENI  Luna Plină de luni poate crea, de asemenea, provocări în ceea ce privește capacitatea ta de a lega relații durabile cu clienți, colaboratori și parteneri de afaceri. S-ar putea să vezi mai greu oportunitățile care vin la pachet cu diferențele voastre de viziune. Caută să faci în așa fel încât să le redescoperi și să te concentrezi pe maximizarea oricăror beneficii pe care le poți scoate. Luna Plină de luni poate veni la pachet și cu tensiuni în cuplu, iar riscul ca ele să escaladeze este destul de mare. Așadar, ai putea avea impresia, mai toată săptămâna, că umbli ca pe ace și că oricând s-ar putea produce un conflict de proporții. Ceea ce trebuie să faci în asemenea situații este să încurajezi la a adresa problemele și nu la îngroparea lor și mai adânc sub preș.

RAC   Nu numai axa sănătății este susceptibilă efectelor Lunii Pline de luni, ci și cea profesională. În zilele care urmează, te poți confrunta cu un deficit acut de atenție sau calitatea muncii tale poate suferi de pe urma faptului că nu cunoști toate aspectele problemei sau ai fost prost informat(ă) deliberat, fapt care lucrează în avantajul concurenților neloiali. AstroDex recomandă să ceri clarificări. Zilele de miercuri și joi pot aduce provocări pe plan relațional, producând unele tensiuni între tine și persoana iubită. Acestea se datorează, cel mai probabil, faptului că nu te simți ascultat(ă) de persoana iubită și-ți lipsește capacitatea de a-i transmite cu exactitate ce ți-ai dori. Caută să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea acelor aptitudini de comunicare atât de necesare în cuplu.


LEU  În lumina unor aprobări, vești bune din partea conducerii sau ca urmare a unei delegații care și-a atins scopul ori a obtinerii unei certificări, se întrevede luminița de la capătul tunelului profesional luni sau marți. Nu te entuziasma prea tare pentru că au mai ramas bătălii de purtat cu colegii de serviciu conservatori sau cu unele tehnici ori echipamente vechi care te limitează. Luna Plină de luni leaga casa prietenilor și a activităților de grup de cea a iubirii, copiilor și a preocupărilor personale. În zilele următoare, aceste domenii de viață se întrepătrund. Rezista tentației de a începe o relație cu un/o amic/ă și încearcă să-ți redescoperi hobby-urile proprii. Cele pe care le împărtășești cu prietenii nu-ți vor aduce niciodată aceeași satisfacție interioară.

FECIOARA   Luna Plină de luni cade pe axa responsabilităților care le înglobează atât pe cele familiale, cât și pe cele profesionale. Cresc șansele de a resimți influența acestei lunații dacă activezi într-o afacere de familie ori dacă printre colegii de muncă se numără și cei dragi. Ai fler și-ți merge mintea și acum ai ocazia de a scoate nasul din hârtii și de a le arăta tuturor cât de capabil(ă) ești. Așa cum am spus, efectele Lunii Pline de luni se vor face simțite și pe plan familial. Dacă te-ai apucat recent să-ți renovezi casa, poate chiar să construiești o anexă în plus sau urmărești să investești într-un apartament mai mare, te poți pierde în detalii ori chiar să ajungi să faci lucruri de mântuială daca te abați prea mult de la obiectivele principale. AstroDex prefigurează un bun moment să-ți mărești familia.

BALANTA  Pe fondul Lunii Pline de luni, se creează oportunități de negociere sau de a discuta posibilitatea legării unor relații de colaborare sau parteneriale. Indicat ar fi totuși să nu semnezi nimic măcar până miercuri. S-ar putea ca unele clauze să nu le fi tratat temeinic și să se dovedească a fi în defavoarea ta. Urmărește să te concentrezi acum pe rafinarea termenilor și abia apoi iscălește-te. Luna Plină de luni te poate face, de asemenea, destul de comativ(ă) în felul în care comunici. Așa se face că ai putea intra în conflicte mărunte și inutile cu rudele apropiate, care nu fac decât să vă tensioneze. Dacă urmărești să lămurești unele aspecte, află că acesta nu este cel mai bun moment pentru astfel de inițiative. Se pot strecura confuzii deși faci tot posibilul să dai dovadă de claritate.

SCORPION   Luna Plină de luni se perfectează tocmai pe axa finanțelor din horoscopul tău general, ceea ce riscă să producă unele probleme de buget pe parcursul acestei săptămâni. S-ar putea ca pe unele dintre ele să le depășești mai ușor, dar altele să necesite eforturi consistente din partea ta pentru a le face față și a le amortiza în perioada următoare. Caută să economisești acolo unde se poate. Miercuri și/ sau joi, se pot isca unele tensiuni între tine și rudele apropiate. Este evident faptul că aveți idei diferite despre anumite lucruri și că nu puteți ajunge la un consens de viziune în ceea ce le privește. Trebuie să te întrebi dacă este vorba de ceva esențial sau ceva peste care se poate trece pentru a vă bucura de armonie unii în raport cu ceilalți. AstroDex recomandă să fii împăciuitor(oare).


SAGETATOR  Luna Plină de luni poate crea discordie în raport cu unii clienți, colaboratori sau asociați, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de unele tensiuni evidente la serviciu săptămâna aceasta. Ar fi indicat așadar să eviți subiectele de discuție care vă aduc la cuțite sau să faci în așa fel încât să clarifici acele chestiuni care crezi că vă pricinuiesc neplăceri, deși nu ar fi în realitate cazul. Același eveniment astral ar putea duce la fricțiuni și în raport cu partenerul de viață. Poate că ți se pare că se concentrează prea mult pe chestiuni lipsite de importanță și nu vede imaginea de ansamblu. AstroDex îți sugerează să vezi această diferență în abordarea ca pe o oportunitate de a forma un cuplu mai legat, audcând un aport diferit dar complementar la bunul mers al relației.

CAPRICORN   Efectele Lunii Pline de luni nu ocolesc nici axa muncii, indiciu clar că săptămâna aceasta nu se arată a fi una lipsită de evenimente notabile. Poți înregistra progrese remarcabile în cadrul proiectelor pe care ai preferat să le ții departe de ochii lumii, cel puțin deocamdată. Deși fără risc nu există castig, nu folosi ușile judiciare din dos pentru că se pot dovedi a fi fost porți batante. Miercuri și joi, s-ar putea ca relația ta cu partenerul să fie destul de încordată. Are multe lucruri să-ți reproșeze cât privește capacitatea ta de a empatiza, iar ție nu-ți convine deloc faptul că are tendința de a face din țânțar armăsar. AstroDex recomandă să discutați aceste aspecte și să le clarificați pentru a evita scenariul în care vă creează probleme o vreme mult mai îndelungată.

VARSATOR  Luna Plină de luni creeaza o punte de legatură între casa afacerilor de suflet și a proiectelor personale și cea a planurilor antreprenoriale de grup și a precupărilor pe care le ai în comun cu prietenii sau susținătorii. Dacă intenționezi să transformi un hobby în carieră, profită de această lunație și fă primele demersuri. Gândește-te bine însă cât de fezabil este și ce riscuri implică. Cu ocazia Lunii Pline de luni, s-ar putea să fii mai interesat(ă) să-ți mărești cercul de prieteni și să te bucuri de beneficiile burlăciei decât să arunci ancora sau să te gândești la extinderea familiei. N-ai nimic de pierdut dacă nu ești implicat(ă) într-o relatie, ba dimpotrivă, dar dacă partenerul nu vede cu ochi buni perspectiva unei relații fără complicații, se pot isca scântei.

PESTI  Ca și în cazul Fecioarelor, Luna Plină de luni activează axa responsabilităților din horoscopul tău general, cu mentiunea că, în ceea ce te priveste, accentul cade pe chestiunile profesionale. Așadar, nu uza de atenția ta distributivă doar pe plan familial, ci caută să o folosești și pe plan profesional. Poți face progrese mari dacă te folosești de ea la locul de muncă. Cu toate că nu se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, Luna Plină își poate face simțită prezența pe plan domestic. Așadar, așteaptă-te ca lucrurile să se precipite pe acest plan și să ducă la unele schimbări în relația cu rudele apropiate. S-ar putea să nu-ți fi dorit ca toate să aibă loc în același timp, dar îți oferă șansa de a te începe un nou capitol în relația cu ei.


sursa: astrodex


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu