miercuri, 12 iunie 2019

DIN VIITOR...

 PROBLEMELE PE CARE LE VOM AVEA DE INFRUNTAT

Despre scaderea sau lipsa resurselor de apa si hrana s a tot vorbit de a lungul anilor, cu privire la viitorul planetei. O solutie in cea ce priveste controlul
asupra acestor resurse ar fi ca, de pe acum oamenii sa nu mai iroseasca apa de exemplu-inchideti bine robinetul dupa ce il folositi, fiecare picatura va conta la un moment dat, alimentele cumparate in excess-omul in general cumpara mai mult decat are nevoie, iar atunci cand constata ca ii sunt de prisos le arunca, in loc sa le dea oamenilor care au nevoie, irosind si epuizand astfel, aceasta resursa. Invatand sa fim cumpatati si organizati, vom ajuta la prevenirea acestor lipsuri, de care vom avea nevoie pe viitor.

O alta problema este poluarea, favorizata de numarul mare de masini si de fabricile sau combinatele care nu respecta conditiile de mediu, dar si de taierea padurilor pe suprafete considerabile, de distrugerea parcurilor in favoarea constructiei de locuinte. Ca alternativa, la aceste probleme, ar fi incurajarea populatiei sa foloseasca mijloace de transport in comun sau mersul cu bicicleta pentru a se deplasa la munca, sau in alte locuri, in detrimentul masinilor personale. Educatia in acest fel este foarte utila. Unde mai punem ca poluarea favorizeaza si incalzirea globala, care duce la aparitia fenomenelor meteo extreme.

 SOCIETATEA VIITORULUI

Hobby urile in randul tinerilor vor fi cele din domeniul IT, Mecatronica, jocurile video si meditatia-yoga. Se vor crea tehnologii de ultima generatie, plus roboti, drone si alte chestii. In cea ce priveste jocurile video vor fi preferate cele de role-playing,care vor fi aproape de realitate in cea ce priveste designul, grafica..

Joburile vor fi tot in domeniile acestea plus altele-educatie,armata, agricultura,constructii.. Freelancingul va fii la mare cautare- pentru ca acest domeniu iti da posibilitatea sa ai un job fara sef/i dar si sa ti dezvolti o afacere din el.
Muzica Techno va fi apreciata in randul tinerilor, de astfel si casele vor fi unele de tipul navetelor spatiale, iar altele in oras-zgaraie nori.

Societatea va fi pe repede inainte, se vor naste copii inteligenti, familiarizati cu tehnologia de ultima generatie, aceasta practica a inceput inca de pe acum si va avansa tot mai mult. Singurul dezavantaj va fi ca, vor depinde mai mult decat este nevoie de ele, si oamenii vor fi partial inlocuiti de roboti/masini, pe principiul ca ''omul greseste, masina nu''.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu