duminică, 26 mai 2019

HOROSCOP SANATATE 27 MAI-2 IUNIE 2019


Evenimentul astral dintre Venus din zodia Taur si Neptun din zodia Pesti care se configureaza joia aceasta, ne stimuleaza creativitatea si ne ajuta sa ne indeplinim visurile.
Avem viziune si capacitate pentru a ne duce la bun sfarsit planurile.

BERBECII vor avea parte de sarcini usoare la inceput de saptamana, dupa aceasta zi starea de bine se intoarce, devin mult mai activi, veseli dar si mai creativi.

TAURII sunt mai irascibili in prima parte a saptamanii, poate cateva lectii de respiratie nu ar strica. Incercati sa fiti mai detensionati.

GEMENII vor fi usor iritanti si pasivi weekendul acesta, situatia se schimba in ultima zi de weekend, cand energia si buna dispozitie le revin.

RACII devin stresati spre sfarsitul saptamanii, anxiosi sau au nevoie de o vizita medicala, cert este ca trebuie sa si faca timp pentru ei si sa lasa sarcinile grele pe mai tarziu.

LEII au obiceiul sa si asume multe proiecte sau sarcini de facut, insa trebuie sa nu uite de odihna, este recomandat sa si replanifice timpul si sa tina cont de acest aspect.

FECIOARELE vor avea parte de sarcini solicitante pana la jumatatea saptamanii, insa daca vor neglija odihna/relexarea s ar putea sa aiba probleme medicale.

BALANTELE sunt predispuse sa atraga energii negative din jurul lor sau sa fie influentate negativ luni-marti, ar fi trebui sa evite aceste tensiuni cat pot de mult pentru ca nu le fac bine.

SCORPIONII vor avea dureri de cap in primele zile, datorita unor tensiuni sau certuri la serviciu, trebuie sa gaseasca un mod de a se elibera de aceste probleme.

SAGETATORII vor fi nevoiti sa lupte cu lipsa de energie si ambitie pentru a si petrece timpul liber weekendul acesta, alfel risca sa regrete duminica.

CAPRICORNII sunt prdispusi la accidentari usoare vineri, de asemenea tot in aceasta zi vor fi lipsiti de energie si obositi, se recomanda o pauza pentru odihna/relaxare.

VARSATORII vor avea parte de unele probleme vineri, dar trec usor peste ele pentru ca sunt sprijiniti/ajutati de cei apropiati si isi vor reveni imediat.

PESTII vor fi energici, entuziasti si inspirati la inceput de saptamana, dar trebuie sa mentina aceste stari si in zilele urmatoare, cand nu vor mai fi asa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu