duminică, 19 mai 2019

HOROSCOP DRAGOSTE 20-26 MAI 2019


La inceputul saptamanii, vom fii mai vorbareti sau sa simtim nevoia de socializare, sunt sanse sa cunoastem
persoane noi, intelepte, de la care vom invata ceva din experienta lor.

BERBECII vor fii nevoiti sa aiba vreme pentru apropiati, sa mearga in vizita sau macar sa dea un telefon. Deasemenea nu trebuie sa uite nici de prieteni, iau cam neglijat in ultimul timp.

TAURII au un program incarcat in timpul saptamanii, dar sunt sanse sa se vada cu prietenii in oras, in weekend.

GEMENII primesc vesti din sfera sociala, vor cunoaste persoane noi, dar si cei singuri au sanse sa isi gaseasca jumatatea.

RACII vor petrece mai mult timp cu persoana iubita, isi vor face planuri noi de viitor cu bani putini, important este ca se vor simtii bine impreuna indiferent de planurile facute.

LEII au parte de oameni noi, vor impartasi cunostiinte si experiente cu acestia, isi vor imbogatii viata sociala.

FECIOARELE vor avea de vorbit cu cei apropiati despre probleme de familie, in weekend este recomandat sa stati mai mult cu persoana iubita.

BALANTELE isi vor gasi jumatatea si vor avea parte de romantism in weekend, iar cei care au deja o familie, vor petrece mai mult timp cu membrii familiei.

SCORPIONII stau bine la capitolul relatiilor de cuplu, astfel ca vor petrece timp pretios cu persoana iubita, vor avea parte de momente placute impreuna.

SAGETATORII vor lucra la planul sentimental, cei care sunt singuri isi vor face relatii durabile bazate pe onestitate, iar cei care formeaza deja un cuplu se vor cunoaste mai bine.

CAPRICORNII vor avea parte de incertitudini in ceea ce priveste relatia de cuplu, in functie de cum va comportati, asa vor decurge evenimentele si relatia voastra.

VARSATORII vor fi nevoiti sa clarifice anumite lucruri cu persoana iubita, dar si fata de copii. Daca sunteti dispusi sa aveti incredere unii in altii si sa comunicati mai mult, totul va decurge bine.

PESTII vor avea parte de schimbari pe plan sentimental, daca pana acum au ocolit anumite subiecte, acum au curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Sunt foarte sinceri si vor sa ii conviga si pe cei apropiati sa faca acelasi lucru.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu