duminică, 12 mai 2019

HOROSCOP CARIERA 13-19 MAI 2019


Weekend ul aceasta, se configureaza Luna Plina din zodia Scorpion. Inseamnand ca toate eforturile depuse pana de curand pentru a ne separa de relatiile
toxice dau roade saptamana asta sau cel mai tarziu,lunea-martea viitoare.

BERBEC  Fii atent/a la modul cum iti gestionezi veniturile, ma refer la veniturile care le ai impreuna cu partenerul/partenera de viata sau de afaceri. Daca ai cheltuit din ele fara acordul lor sau invers, daca ei au facut asta fara acordul tau vor/vei afla saptamana aceasta.

TAUR  In perioada aceasta, sunt sanse mari de colaborare/contracte,proiecte, pe care le realizezi impreuna cu parteneri de afaceri sau colegi. Ar fi bine, daca uneori ai fii dispus/a sa iei in considerare si opinia lor.

GEMENI  La birou, trebuie sa faci anumite clarificari/cercetari cu privire la unii colegi, care ti aupus bete in roate in ultima vreme. Vei vedea ca odata clarificate-aceste lucruri, te vor face sa te simti mult mai relaxat/a si concentrat/a pe plan profesional.

RAC  Saptamana aceasta sunt sanse sa ti reorganizezi timpul liber, astfel ca vei ajunge sa cheltuiesti mai multi bani pentru hobby urile tale. Pe viitor, n ar fi rau daca ai putea sa le transformi, macar pe unele dintre ele, in ideei de afaceri.

LEU  Zilele acestea te imparti intre cariera si familie, motiv pentru care esti nevoit/a sa rezolvi unele probleme/operatiuni ce tin de domeniul imobiliar. Lucrurile se vor rezolva in functie de cum iti gestionezi tu comportamentul.

FECIOARA  Apar oportunitati de studii, calatorii si socializare saptamana aceasta. Poti avea si revederi, sedinte, contracte..in concluzie o saptamanaplina. Profita la maximum de aceasta sansa si mare atentie cum o gestionezi.

BALANTA  Saptamana aceasta esti interesat, mai mult ca pana acum, de rotunjirea veniturilor. N ar strica daca, cu ocazia asta ti ai face si un bilant, sau o inventariere a acestor sume. Sunt sanse de castiguri nesperate.

SCORPION  Esti pus/a pe scandal, saptamana aceasta, te certi din orice cu colegii de munca, lucru nerecomandat pentru mentinerea armoniei la locul de munca. Fii mai atent/a la parerile lor.

SAGETATOR  Saptamana aceasta te lovesti de probleme mai vechi nerezolvate, incearca sa le rezolvi cat de repede poti. Totusi, pastreaza armonia/calmul la locul de munca. Cu calm le rezolvi pe toate.

CAPRICORN  Faci eforturi pe plan profesional, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Te intereseaza proiectele/activitatile pe termen lung. Clar, faci progrese considerabile la acest capitol.

VARSATOR  La birou, apar unele modificari in ceea ce priveste ierarhia.. Daca ai facut progrese, poti fi avansat/a, daca nu vei fi nevoit/a sa faci pasi in spate. Nu ti pierde concentrarea, fii asumat/a si da dovada de multa intelepciune.

PESTI  Saptamana asta ai parte de deplasari cu serviciul, ai sansa de a cunoaste oameni noi si importanti, de a invata mai multe despre cariera/meseria ta. Fii atent/a si profita la maximum de aceasta oportunitate. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu