duminică, 5 mai 2019

HOROSCOP 6-12 MAI 2019


Saptamana aceasta avem o configuratie benefica a Soarelui din zodia Taur cu Saturn retrograd din Capricorn, asta inseamna ca suntem mai muncitori, practici si profesionalisti
in domenii legate de secretariat si nu numai, weekend ul acesta.

BERBECII isi analizeaza proiectele/contractele de mai multe ori pentru a fi siguri de felul cum le prezinta sefilor de la birou. Sunt foarte productivi, astfel ca se pot oferi sa rezolve si sarcinile colegilor. Mai multa diplomatie in relatia cu partenerul/a nu strica, organizati va weekend ul undeva departe de cotidian.

TAURII stau bine cu rezolvarea sarcinilor la serviciu, spre jumatatea saptamanii le este testata capacitatea de a lucra in echipa si trebuie sa se dovedeasca buni coechipieri. Joi apar ceva tensiuni in relatia cu partenerul/a din cauza viziunilor/planurilor de viiitor diferite. Incercati sa ajungeti la un numitor comun, evitand certurile.

Pentru GEMENI se anunta o saptamana incarcata la birou, nu doar din motivul sarcinilor, cat si din cauza tensiunilor in relatia cu colegii. Fii optimist/a, nu te lasa afectat/a si cauta sa ti duci proiectele/sarcinile la bun sfarsit. Petrece mai mult timp cu partenerul/a, socializati mai mult.

RACII intampina o saptamana grea atat in trafic, cat si la serviciu din cauza birocratiei sau a unor mentalitati limitate, trateaza le pe toate cu mult calm. In schimb, pe plan sentimental au  o saptamana foarte buna, vor primi multa dragoste din partea celor dragi si se vor bucura de liniste alaturi de ei.

LEII discuta contracte/proiecte cu partenerii/colegii la inceputul saptamanii acesteia, insa ar putea aparea probleme pe plan financiar din cauza unor cheltuieli necumpatate, fii mai organizat/a in ce cea ce priveste balanta dintre venit si necesitati/cheltuieli. Te intereseaza relatia cu cei dragi foarte mult saptamana asta si n ar fi exclus sa organizati ceva impreuna sau o iesire in aer liber.

Pentru FECIOARE astrele anunta castiguri importante, la inceputul saptamanii. Nu ti planifica joi, intalniri cu partenerii de afaceri. Pe plan sentimental apar unele neintelegeri/certuri intre tine si partener/a tot joi, din cauza viziuniilor diferite, incercati sa depasiti situatia cu diplomatie si empatie.

BALANTELE au sanse deloc de neglijat in ceea ce priveste domeniul financiar, este recomandat sa le aleaga pe cele care nu dau prea mari provocari. Luati in serios activitatile/contractele pe care le aveti de rezolvat la birou. Pe plan sentimental, ai parte de un weekend plin de iesiri, conversatii si vizite alaturi de familie sau/si de prieteni.

SCORPIONII au ocazii de incasari/castiguri serioase saptamana aceasta numai bune pentru planurile lor, poate nu atat de consistente cum ar fi vrut, dar cert este ca acopera unele cheltuieli. Fii mai diplomat/a in relatia cu apropiatii, s ar putea sa te certi cu prietenii in weekend din motive financiare. Lamureste situatia!

Pentru SAGETATORI se preconizeaza succese notabile in ceea ce priveste activitatile/sarcinile de lucru in echipa. Vineri sunt sanse de mici certuri cu sefii la serviciu, da dovada de mult tact si nu ridica tonul. In weekend organizezi o iesire sau o minivacanta undeva cu grupul tau de prieteni.

CAPRICORNII au o saptamana incarcata la locul de munca, se anunta multe activitati de rezolvat, si consideri ca nu s au distribuit corect intre colegi. Ia atitudine si spuneti punctul de vedere. In weekend iti faci noi prieteni care sunt gata sa te sprijine atat moral, cat si financiar. In orice caz legi prietenii care vor tine in timp..

VARSATORII au o saptamana complicata din cauza birocratiei si a activitatilor de secretariat, pe care trebuie sa le rezolve cat mai eficient, pentru a nu se certa cu sefii la serviciu. Viata sentimentala se anunta putin mai tensionata din motive de principii diferite, dar in ceea ce priveste sfera sociala ai ocazia sa cunosti oameni noi care te vor face sa vezi lucrurile putin diferit fata de cum ti le imaginai tu.

Pentru PESTI se anunta ceva pierderi in domeniul financiar, dar pot conferi o lectie in ceea ce priveste organizarea cheltuielilor sau/si a veniturilor. La birou, pot avea de rezolvat multe proiecte/activitati, este recomandat sa le gestionezi cu calm. Pe plan sentimental te certi cu partenerul/a din motive financiare, ti se reproseaza ca nu esti chibzuit/a sau realist/a. Incearca sa gestionezi mai bine acest capitol.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu