marți, 28 mai 2019

AVETI PROBLEME CU TENUL? IATA CATEVA SOLUTII


Problemele specifice oricarui tip de ten(acnee-puncte negre, cosuri, prurit, pete sau pistrui) apar datorita stresului, programului incarcat la serviciu, lipsa timpului
acordat ingrijirii tenului(spalare, demachiere, hidratare..).

Alti factori care influenteaza aceste impuritati pot fi si pubertatea, stil de viata nesanatos, soarele, vantul, ploaia, praful sau aglomeratia urbana. Va prezint in cele ce urmeaza cateva solutii pentru a estompa aceste probleme:

Pentru pistrui sau pete-ai nevoie de o masca cu lamaie si rosie

Impotriva celulelor moarte-amesteca o lingura e faina de ovaz cu o lingura de iaurt organic si o lingurita de miere, dupa ce aplici masca, o lasi sa actioneze 15 minute, dupa care clatesti cu apa calduta.

Pentru tenul gras-poti combina lamaie sau argila cu miere, iaurt sau oua.

Daca ai tenul uscat, incalzeste o lingurita de miere si maseaza usor tenul timp de 10 minute, pentru acesta masca trebuie sa fie pielea umeda. Lasa sa se usuce si apoi clateste cu apa calduta.

Poti estompa punctele negre folosind albusurile de la 2 oua batute spuma, aplica si lasa sa actioneze 20 de minute, apoi clateste cu apa calduta.

Pentru prevenirea si tratarea cosurilor amesteca in vas mic o lingura de menta, o lingura flori de musetel, un ou si o lingura de miere. Dupa aplicare, lasa sa actioneze 10-15 minute, apoi clateste cu apa rece.

De asemenea poti incerca si un demachiant home made-ai nevoie de un pahar cu iaurt, suc de aloe vera si o jumatate de pahar cu suc de rosii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu