duminică, 14 aprilie 2019

TOP 5 Destinatii pentru minivacanta de Paste si 1 Mai


Sarbatorile pascale se apropie cu pasi repezi si e bine sa iti planifici/rezervi vacanta din timp..  Am alcatuit un top care te poate inspira sa iti alegi destinatia
de Paste si il voi prezenta in cele ce urmeaza:

ROMA, Italia. Este un centru turistic, dar si religios- Vatican important. Puteti vizita Coloseumul, Basilica si piata Sf Petru, Columna lui Traian..etc.










ATENA, Grecia. Este o capitala culturala, dar si importanta din punct de vedere al cercetarilor arheologice si al jocurilor olimpice. Aici gasesti o multime de taverne, baruri si cafenele.











IERUSALIM, Israel. Este denumit ''orasul sfant'' de evrei, crestini si musulmani. Aici puteti vizita Biserica Sf Mormant, Zidul Plangerii sau Zidul de Vest, orasul vechi, dar si Turnul lui David si/sau Cupola Stancii. 










BUDAPESTA, Ungaria. Situata pe malurile Dunarii, Budapesta ofera peisaje spectaculoase. Puteti vizita Castelul Buda, Parlamentul sau incercati tratamentele termale la Baile Budapestei. 















PRAGA, Cehia. Se mai numeste si ''orasul celor 100 de clopotnite''. Puteti vizita Podul Carol, Castelul Praga sau Piata orasului vechi.  
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu