joi, 18 aprilie 2019

HOROSCOP 22-28 APRILIE 2019

     Pe suportul conjuntiei Soarelui cu Uranus-are loc marti, ne putem astepta la diferite surprize, placute sau nu..totul decurge dupa modul in care reactionam la nou/schimbari.. Fii optimist si relaxat indiferent de ce surpriza ai parte.


BERBEC. Saptamana aceasta esti mai impulsiv/a ca de obicei. Cateva exercitii de respiratie sau sfaturile unui prieten te pot ajuta sa treci mai usor peste aceasta stare. In privinta carierei ai succes la examene, delegatii sau diferite cursuri. Sunt mari sanse sa te faci remarcat/a la locul de munca. Ar fi necesar sa ti planifici spre sfarsitul saptamanii o iesire cu prietenii in oras. E posibil sa cunosti oameni noi si sa ti faci prieteni mai repede decat crezi.

TAUR. Se anunta o saptamana mai tensionata decat de obicei.. Ai nevoie de relaxare, detensionare si mai mult timp pt tine. La servici pot aparea sanse de avansare. Deasemenea va fi nevoie sa clarifici unele probleme financiare cu partenerul de viata sau de afaceri. Prietenii te invita sa iei parte la o activitate de weekend ce implica ceva costuri..atentie la buget.

GEMENI. Saptamana aceasta esti urmarit de unele frustrari, temeri, ganduri.. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un/o prieten/a sau cu cineva din familie. Din punct de vedere profesional iti faci planuri de viitor. Atentie insa la unele surprize ce pot aparea pe parcus, ar fi ok sa ti asumi/ iei in calcul si unele riscuri. Daca esti singur/a ti ai putea gasi jumatatea, daca nu ar fi bine sa faci in asa fel incat sa ti poti petrece mai mult timp cu persoana iubita.

RAC. E bine sa mergi la un control de rutina sau sa faci unele modificari in legatura cu stilul tau de viata sau de alimentatie. Ar fi indicat sa ti planifici sarcinile mai grele la inceputul saptamanii cand ai mai multa energie, si cele legate de creativitate sau protocol spre sfarsit. Cu partenerul/a de viata trebuie sa vorbesti deschis despre unele neintelegeri, nevoi sau probleme sentimentale.

LEU. Ai multa energie saptamana aceasta, insa fii atent/a sa nu o distribui inutil.. Poti sa ti unele planuri in functie cum vrei sau pe ce vrei sa o canalizezi. La birou pot sa apara unele neintelegeri cu privire la o sarcina sau un proiect nu tocmai bine facut. Incearca sa o rezolvi invatand din ea ca dintr o experienta.. Vorbeste mai mult cu partenerii/ colegii care lucreaza cu tine la acest proiect sau sarcina. In ceea ce priveste viata de cuplu partenerul/a te invita in oras, veti avea timp si pt unele discutii..

FECIOARA. Se anunta o saptamana cu incarcari emotionale. Incearca sa depasesti situatia/iile avand mai multa incredere in fortele proprii, insa n ar fi rau daca ai vorbi cu un prieten. Spre sfarsitul saptamanii ai un standard accelerat de productivitate, daca esti la munca ar fi indicat sa rezolvi problemele mai grele care ar fi trebuit sa le faci luni, pt a incepe saptamana viitoare mai usor.. Afli secrete pe care partenul/a le a ascuns pana acum.. Pt a evita o discutie mai aprinsa ar fi ok sa vorbiti deschis despre ele si cu foarte mult calm.

BALANTA. Fii mai atent/a la dieta si sport saptamana aceasta, n ar fi rau sa ti faci un program.. O sa vezi ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. La birou apar unele surprize.. fii pregatit/a sa le faci fata sau sa le faci sa fie in castigul tau. In viata ta de cuplu apar unele tensiuni, fii atent/a cum discuti cu partenerul/a care e usor impulsiv/a saptamana aceasta, exista riscul de a va certa din lucruri marunte.

SCORPION. La inceputul saptamanii s ar putea sa ai unele dureri de spate, de cap.. E nevoie de relaxare, si de implicare mai putina in sarcini grele.. La birou apar situatii neasteptate, ar fi bine sa ai sau sa ti faci un plan amplu in ceea ce priveste sarcini,documente, sedinte..etc. In weekend ai parte de vizita unor prieteni sau pregatesti o surpriza pt partenerul/a de viata. N ar strica ca aceste evenimente sa aiba loc din cand in cand in saptamaniile ce urmeaza.

SAGETATOR. Iti incepi saptamana foarte bine din punct de vedere moral, ai energie.. Cauta sa ai alaturi persoane entuziaste si fa ca aceasta stare de spirit sa persiste. La mijlocul saptamanii ai sanse mari de bani dar vei face si unele cumparaturi.. In viata de cuplu lucrurile merg bine, unii ar putea chiar sa si mareasca familia.. iar cei singuri si ar putea gasii jumatatea la inceputul saptamanii.

CAPRICORN. O saptamana excelent de buna pt tine, in ceea ce priveste sanatatea, ai energie si un entuziasm debordant. Fii atent/a cum le irosesti, s ar putea sa ai nevoie de ele spre sfarsitul saptamanii. La servici sunt sanse mari de castig sau avansari pe plan profesional. Fii atent/a la unele cheltuieli neprevazute.. In viata de familie pot avea loc mici certuri pe fondul vizitei unor prieteni/cunostinte. Fii atent/a la ele si incearca sa le aplanezi cu diplomatie si calm.

VARSATOR. Saptamana aceasta esti foarte entuziast/a, ai energie, optimissm si esti gata de orice.. Mare atentie la unele probleme/accidentari ce pot aparea pe fondul unor sarcini/activitati daca te grabesti. La inceputul saptamanii te focusezi pe oportunitatile ce pot avea loc la birou, dar faci si planuri de viitor. Ai mari sanse de reusita. Ar fi bine sa ti planuiesti o iesire cu prietenii, sa petreci mai mult timp cu ei, pt ca i ai cam neglijat in ultima vreme..

PESTI. O saptamana destul de agitata.. cauta sa privesti lucrurile cu mai multa detasare si sa te bucuri de tot ce e nou. La birou ai multa energie, nu este exclus sa te faci remarcat/a. La mijlocul saptamanii ar fi bine sa pui accent pe activitatile tale, dar sa fii atent/a si la planurile de viitor. In weekend ai parte de certuri cu partenerul/a in ceea ce priveste responsabilitatea lucrurilor casnice. Incearca sa discuti deschis despre aceste lucruri evitand astfel un conflict aparut din nimic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu