duminică, 14 aprilie 2019

HOROSCOP 15-21 APRILIE 2019


Ideea astrologică de bază a săptămânii.
Vinerea aceasta se formează a doua Lună Plină din semnul Balanței, motiv numai bun să ne împlinim acum, dacă nu am făcut-o cu cealaltă ocazie, dezideratele acestui eveniment astral.
Acestea trebuie să vizeze neapărat felul în care relaționăm, mai ales cu partenerii, și aplicarea unor strategii prin care să dăm dovadă de mai mult tact și diplomație în raport cu ceilalți.

BERBEC. Nu sunt recomandate șederile prelungite în aceeași poziție la începutul săptămânii. Altfel, luni și marți, atât nativele, cât și nativii acestui semn pot observa apariția capilarelor sparte la nivelul picioarelor. În cel mai fericit caz, te alegi cu extremități inferioare reci care se-ncălzesc de îndată ce faci puțină mișcare. Străduiește-te să ai un stil de viață activ indiferent de circumstanțe. Luna Plină de vineri ar putea face ca săptămâna aceasta să se înmulțească interacțiunile cu asociații, clienții și colaboratorii. E posibil să-i găsești destul de confuzi, nehotărâți sau lipsiți de direcție, dar e în puterea ta să găsești logica în cele vehiculate de ei. În felul acesta, le demonstrezi faptul că ești de neînlocuit și că valoarea ta ca profesionist e de neprețuit! Luna Plină de vineri ar putea anima și viața ta de cuplu. Deși există momente în care ai impresia că partenerul e extrem de indecis sau încearcă să-i mulțumească, adevărul este că te completează perfect. Uneori tu pui accentul mai mult pe ambițiile tale, iar el te echilibrează. Faceți o echipă pe cinste, motiv pentru care AstroDex vă aduce aminte că formați o echipă.

TAUR. Luna Plină de vineri se suprapune peste axa sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, efectele acestei lunații se resimt cu precădere la nivel fizic. Un stil de viață echilibrat, altfel spus unul care să nu te constrângă, dar nici să-ți permită prea multe, se cere adoptat cât de curând. Dacă nu te hidratezi suficient, urmările se vor vedea la nivelul pielii! Aceeași axă peste care se suprapune Luna Plină de vineri mai simbolizează și munca, indiciu cum că te așteaptă o săptămână agitată la locul de muncă. Se întrevăd sarcini care-ți permit să dai frâu liber creativității și să-ți folosești veleitățile artistice. Contează mult să pui suflet în tot ceea ce întreprinzi la serviciu. Acest lucru va fi vizibil pentru toți, deci nu crede că trece neobservat. Unele chestiuni domestice sau de familie destul de serioase ar putea să-l scoată din minți pe partener marțea sau miercurea aceasta, dar nu te îndoi că deții capacitatea de a-l calma și ajuta să vadă lucrurile în adevărata lor lumină. Joi și vineri ai șansa să petreci mai mult timp cu cel drag, mai ales dacă în ultima vreme l-ai neglijat. AstroDex recomandă să-i faci o surpriză specială.

GEMENI. Sănătatea pare să nu figureze pe lista ta de priorități săptămâna aceasta, dar cum Luna Plină de vineri te-ar putea predispune la excese, indicat ar fi să rămâi moderat în ceea ce faci. Poate că nu este tocmai momentul potrivit să te lași cu totul de fumat, de exemplu, dar n-ar strica să reduci câte puțin din lucrurile care nu-ți fac tocmai bine. Motivația e în tine, descoper-o. Luna Plină de vineri interconectează casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup cu cea a preocupărilor de moment, de natură personală, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, s-ar dori să investești mai mult timp, energie, chiar și finanțe, dacă-ți permiți, în hobby-urile și pasiunile tale. Nu-i exclus să le transformi într-o afacere de suflet cândva în viitor, deci ia-le în serios. Casele pe care le unește Luna Plină de vineri mai simbolizează și prietenia și iubirea, semn că săptămâna aceasta s-ar dori să te concentrezi pe sectorul sentimental. Ce-i drept, amicilor le va lipsi atenția ta dacă stai mai mult prin preajma noii achiziții sau a partenerului, dar vor înțelege în cele din urmă că nu pot ocupa de fiecare dată locul întâi. AstroDex prefigurează clipe cu adevărat romantice.

RAC. Cum Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa familiei, fundația universului tău interior, nu-i de mirare dacă săptămâna aceasta simți nevoia să stai mai mult pe-acasă, înconjurat de obiecte cu valoare sentimentală și oameni dragi sufletului tău. Nu-i rău să fii nostalgic uneori, dar amintește-ți cu plăcere de momentele frumoase și nu face din acest lucru o tragedie. Deși Luna Plină de vineri își exercită influența cu precădere în sfera vieții de familie, nu înseamnă că efectele ei nu se resimt și în cealaltă parte a baricadei, mai bine spus la nivel profesional. Pentru că te detașezi cu dificultate de evenimentele de acasă, e posibil să nu performezi conform așteptărilor la serviciu sau în societate. AstroDex sugerează să încerci să-mpaci și capra și varza! Pe fondul Lunii Pline de vineri, fie ți se face un dor teribil de copilărie și de momentele magice petrecute în compania celor dragi, fie ai impresia că tot ceea ce te-a deranjat la ai tăi când erai de-o șchioapă se accentuează și te supără chiar mai mult decât atunci. Ai răbdare, nu-i critica și acceptă-i așa cum sunt. După cum ți-ai putut da seama, nu prea ai cum să-i schimbi!

LEU. Dat fiind că Luna Plină de vineri se suprapune peste axa (auto)cunoașterii din horoscopul tău general, poți afla multe despre tine însuți dacă vorbești cu cineva apropiat despre ceea ce gândești și simți. Având în vedere că e posibil să nu te simți prea confortabil împărtășindu-i cuiva ceea ce te frământă, ai putea începe un jurnal al trăirilor și emoțiilor care te-ncearcă. Cum axa peste care "cade" Luna Plină de vineri mai simbolizează și comunicarea, respectiv scrisul, ți se recomandă să eviți a fi evaziv și lacunar în exprimare în cadrul ședințelor, întrevederilor de afaceri, dar și interviurilor de angajare de săptămâna aceasta. De asemenea, verifică de două ori rapoartele înainte de a le preda, deoarece riscă să se strecoare greșeli mari. Casele interconectate de Luna Plină de vineri simbolizează rudele tale apropiate, respectiv pe ale partenerului, cu mențiunea că, în cazul tău, schimbări se produc în relațiile pe care le ai cu frații/surorile/verii/verișoarele tale. Poate dac-ai da dovadă de mai multă înțelegere în raport cu ei/ele, multe din certurile voastre s-ar înăbuși încă din fașă. Toleranța e cheia în situația voastră.

FECIOARA. Deși ești o fire extrovertită, s-ar putea ca duminica aceasta să lași o cu totul altă impresie. Cei care te cunosc atunci s-ar putea să ajungă să nu mai înțeleagă nimic săptămâna viitoare când redevii tu însuți, cel deschis și sociabil. Fie că ai motive reale atunci să te retragi de pe scena socială sau doar ești într-o pasă nefericită, cert e că nu persiști în această stare mult. Luna Plină de vineri se suprapune peste axa financiară din horoscopul tău general, semn că șansele de câștig de care te bucuri săptămâna aceasta sunt mai mari decât te-ai aștepta. Poți scoate sume deloc de neglijat din activități pe care alții nici măcar nu le-ar considera fezabile, dar ține cont de faptul că riști ca banii să ți se scurgă printre degete. Ține de ei și folosește-i cu cap. Orele de după programul de luni s-ar putea să te găsească tot în compania prietenilor, poate pentru că mai aveți câte ceva de dezbătut, iar weekend-ul a fost prea scurt. Intri într-un con relativ de umbră până joi când ești ceva mai dispus să interacționezi cu ceilalți și să te afișezi în societate. Farmecul tău personal nu va trece neobservat, deci AstroDex recomandă să ieși mai des.

BALANTA. Cum Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa vitalității tale, nu-i de mirare dacă te numeri printre zodiile care resimt cel mai puternic acest eveniment astral. Dat fiind că această lunație vine la pachet cu doze crescute de energie, poți risca să devii iritabil dacă nu le gestionezi cum se cuvine, direcționându-le către scopuri lucrative. O schimbare de look este binevenită! Deși influența acestui eveniment astral se exercită cu precădere în plan personal, efectele se văd și la nivel profesional. Poți crede că asociații, clienții și colaboratorii nu-ți înțeleg viziunile sau chiar că sunt limitați ca perspectivă, fapt care ar putea face colaborarea cu aceștia mai dificilă decât în mod normal. Căutați să vă completați reciproc și nu să vă puneți bețe-n roate inutil. Efectele Lunii Pline de vineri se disting și în viața de cuplu unde partenerului îi vine mai greu decât de obicei să-ți cuprindă cu mintea felul de a fi. Poate că acesta e unul din acele momente în care vi se pare că n-aveți nimic în comun, dar ar fi de dorit să-l luați drept o provocare și nu o piedică. Când faceți echipă, sunteți de neoprit, iar AstroDex ține să vă reamintească acest lucru.

SCORPION. Luna Plină de vineri creează o punte de legătură între casele sănătății din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar cuveni să acorzi mai multă atenție bunăstării tale fizice și mentale decât ai făcut-o până acum. Gestionarea bagajului de energie decurge anevoios pe fondul acestei lunații, deci ai mare grijă cum îl drămuiești săptămâna aceasta. Mai bine previi decât să tratezi. Axa peste care se suprapune Luna Plină de vineri mai simbolizează și munca, semn că se prefigurează o săptămână plină la serviciu. Chiar dacă ți-e clar ca lumina zilei ce anume trebuie să faci, pot apărea momente de lapsus sau neatenție care ți-ar putea pricinui erori semnificative. Ia o pauză atunci când simți că nu mai dai randamentul scontat. AstroDex recomandă să mai iei câte-o pauză. Zilele de joi și vineri se întrezăresc a fi deosebit de dinamice pe plan social și sentimental. Se arată conjuncturi care-ți permit să-ți pui abilitățile de comunicare în practică, cunoscând persoane care-ți pot deveni prieteni sau chiar mai mult într-un timp record. Așadar, nu-ți face griji, cu siguranță nu-ți vei petrece weekend-ul acasă în fața televizorului. Bucură-te de viață.

SAGETATOR. Evenimentele zilelor de marți și miercuri caută să-ți demonstreze faptul că te încăpățânezi să persiști în tipare de gândire învechite și coercitive care nu-ți permit să te bucuri de oportunitățile pe care ți le oferă viața la adevăratul lor potențial. Ieși din când în când din zona ta de confort și fă ceva spontan care să pună capăt monotoniei și plictiselii. AstroDex sugerează să-ți regăsești spontaneitatea. Luna Plină de vineri leagă casa planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup de cea a preocupărilor de moment, de natură personală, cu mențiunea că efectele acestei lunații se resimt, în cazul tău, în sfera celei dintâi. Nu-ți fie teamă să visezi cu ochii deschiși la ce va să vie-n viitor. Dă-ți frâu liber imaginației și descoperă cum ai putea să-ți materializezi aceste năzuințe! Axa peste care "cade" Luna Plină interconectează și casa prieteniei și pe cea a iubirii din horoscopul tău general, dar influența acestui eveniment astral se va resimți cu precădere în perimetrul vieții sociale. Pătrunzi în cercuri de persoane creative și altruiste care te provoacă să descoperi și cultivi aceste trăsături de caracter. Vei avea mult de câștigat dacă iei exemplul lor!

CAPRICORN. Luna tranzitează duminică teritoriul subconștientului din horoscopul tău general, prilej bun să acorzi mai mult timp meditației și introspecției. Ce-i drept, dai uneori impresia că le știi pe toate, dar în adâncul tău, ești conștient că mai sunt multe lucruri de aflat despre viață și ceilalți. Setea de (auto)cunoaștere nu o poți satisface decât hrănind-o, iar AstroDex recomandă să mizezi pe acesta. Luna Plină de vineri creează o punte de legătură între casa carierei și cea a familiei din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, efectele acestei lunații se resimt în perimetrul celei dintâi. Se întrevăd reale oportunități de a accede pe scara ierarhică și/sau socială săptămâna aceasta atâta timp cât dai dovadă de altruism, empatie și creativitate la muncă. Chiar dacă Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa carierei, nu înseamnă că ocolește cu totul pe cea a familiei. Cei dragi te-ar putea critica pentru faptul că te încăpățânezi să rămâi într-o companie ori domeniu profesional nerentabil sau că nu te impui mai mult la serviciu. Dacă în cel de-al doilea caz ar putea avea dreptate, nu același lucru se poate spune despre primul.

VARSATOR. Luna Plină de vineri se suprapune tocmai peste axa (auto)cunoașterii din horoscopul tău general, prilej numai bun să cauți răspunsuri despre tine. Acum e momentul să participi la cursuri de dezvoltare personală, ateliere susținute de speaker-i motivaționali sau să citești cărți care te pot ajuta să-ți atingi adevăratul potențial. Te poți alege cu revelații uluitoare de pe urma acestora. Axa peste care "cade" Luna Plină de vineri semnifică și deplasările și pregătirea academică, cu precădere cele în străinătate/la mare distanță de casă, respectiv studiile înalte, semn că poate fi nevoie să întreprinzi o delegație săptămâna aceasta ori să participi la un curs de perfecționare continuă ori reconversie profesională. AstroDex prefigurează experiențe valoroase. Aceeași axă stimulată de Luna Plină de vineri simbolizează rudele apropiate, cu mențiunea că, în cazul tău, efectele acestei lunații se fac simțite în felul în care interacționezi cu apropiații partenerului. Toleranța este cheia unei mai bune conviețuri, dacă nu de dragul lor, măcar pentru liniștea persoanei iubite. Șterge cu buretele ce-a fost în trecut și încearcă să nu porți ranchiună.

PESTI.  Acordă mai multă atenție posturii tale, mai ales dacă serviciul tău presupune să stai ore întregi șezând în fața monitorului. Dacă nu alternezi momentele petrecute la birou cu cele de mișcare, indiferent cât de solicitantă ar fi aceasta, te poți pricopsi cu dureri de spate deloc de neglijat. Chiar și aspectul pielii tale poate avea de suferit dacă nu te hrănești și odihnești adecvat. Luna Plină de vineri stimulează axa financiară din horoscopul tău general, dar influența acestei lunații o vei simți mai abitir în sfera relațiilor afective și profesionale care au la bază finanțe în comun. Cei în asociere cu care deții un buget ar putea profita de încrederea prea mare pe care le-o porți, folosind aceste sume în scopuri personale. AstroDex recomandă să vorbiți deschis. Axa posesiunilor peste care se suprapune Luna Plină de vineri mai simbolizează și posesivitatea, semn că ideea pe care ți-ai făcut-o tu despre viața ta intimă nu coincide neapărat cu cea a partenerului. Poate că tu crezi că e ruptă din poveștile de dragoste, dar persoana iubită poate fi de altă părere. Asigură-te periodic că nu-ți faci iluzii și știi exact ce-și dorește cel drag.

sursa:  AstroDex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu