duminică, 28 aprilie 2019

HOROSCOP 29 APRILIE-5 MAI 2019


Duminica  viitoare Luna Noua intra in semnul Taurului, saptamana aceasta ne concentram pe anumite aspecte/domenii de viata care nu au fost clare in trecut.
Sunt mari sanse sa fim atenti la oportunitatile financiare.

Pentru BERBECI se prevad ocazii  de sporirea veniturilor, sau de valorificare a economiilor adunate, atentie insa la cheltuieli, cumparaturi in exces. Ai tendinta sa fii foarte atasat/a, uneori chiar gelos/geloasa pe partener/a si putin conservator/conservatoare cu cei mici. Daca intreci masura, risti sa fii criticat/a.

Cei nascuti in zodia TAUR, sunt inspirati/creativi saptamana aceasta-isi dau un refresh in ceea ce priveste imaginea lor in societate, dar nu este exclus sa adopte si un nou look. Descoperi noi metode de castiguri financiare. Ai ocazia sa cunosti prieteni noi de alt gen/caracter, totul decurge in functie de cum ii etichetezi tu.

GEMENII nu trebuiesc sa se lase influentati de ganduri pesimiste. Sunt sanse sa aiba parte de contracte/proiecte la locul de munca. Pe plan sentimental, lucrurile sunt complicate-apare o fosta iubire, iar tu nu esti indiferent/a, la fel si partenerul/partenera actuala-se creaza un fel de gelozie din partea lui/ei.

Pentru RACI se anunta o stare de oboseala, dar nu se lasa afectati, construiesc planuri de viitor sau activitati de grup. Cauta sa petreci mai mult timp cu prietenii, pe care i ai cam neglijat in ultima vreme..

Nativii din zodia LEU au parte de unele migrene la mijlocul saptamanii, dar e posibil ca unii sa se simta exclusi de prieteni/familie. Proiectele marunte, dar certe iti asigura o avansare la locul de munca. Ai sanse sa fii inconjurat de persoane influente weekendul acesta, incearca sa ti faci o imagine buna.

FECIOARELE isi pot reorganiza viata pe plan social, au multe oportunitati la serviciu, dar si destule sarcini-se anunta o saptamana grea. Cei apropiati partenerului/ei tau/tale iti fac o vizita, o ocazie numai buna sa ti reimprospatezi relatiile cu acestia.

BALANTELE simt nevoia de dulce saptamana aceasta, trebuie sa fie atente insa la silueta.. Pe plan profesional ar fi nevoie de lamuriri in cea ce priveste contracte, afaceri si necesita discutii cu partenerii. In legatura cu partenerul/partenera incearca sa o lasi mai usor cu gelozia/posesivitatea.

Pentru SCORPIONI este recomandat sa nu se implice personal/emotional in diverse situatii si proiecte, deoarece sunt sanse sa apara unele dureri/neplaceri. La serviciu se anunta o saptamana plina-atentie la certuri, situatii.. Cei singuri isi pot gasi jumatatea saptamana aceasta, iar cei care au deja o relatie ar fi bine sa fie mai deschisi sau mai vorbareti cu partenerul/partenera de viata.

Cei nascuti in zodia SAGETATOR, au ceva probleme cu kilogramele in plus, un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata n ar strica. Efortul depus la serviciu incepe sa dea roade, fii atent/a si la relatiile cu colegii. Discrepantele dintre principii si planuri de viitor intre tine si partener/a cauzeaza unele certuri, ar fii bine sa va pastrati calmul si sa le rezolvati cu diplomatie.

CAPRICORNII au sanse sa transforme micile hobby uri in proiecte care sa le aduca bani, sau de ce nu.. le pot expune in ideei de afaceri. Saptamana aceasta vei fi mult mai atent la nevoile copiilor si ale partenerului/partenerei, deci vei petrece mai mult timp cu ei si n ar fi exclus sa le oferi mici atentii.

VARSATORII  au neglijat sanatatea in ultimul timp, drept urmare au parte de unele dureri sau neplaceri. Se recomanda o vizita banala la doctor. La servici, vrei sa faci unele renovari in ceea ce priveste biroul tau.. Sunt sanse sa fii avansat. Weekend ul te prinde in compania placuta a unor prieteni sau a familiei.

Pentru PESTI se anunta o saptamana buna cu multa energie si vitalitate. Este nevoie de mai multa activitate si mai putina vorba la locul de munca.. Rezultatele nu vor intarzia sa apara. Ai ocazia saptamana aceasta sa iti imbunatatesti relatiile cu rudele mai indepartate, dar si cu vecinii. Cu mult calm, vechile neintelegeri vor fi uitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu