joi, 7 iunie 2018

HOROSCOP 7 IUNIE 2018


ASPECTE GENERALE

Astazi putem fi confuzi sau putem avea o putere de concentrare scazuta datorita conjuncturii alcatuite de planetele Mercur si Neptun, avand ca si consecinta abordarea unor ideei sau decizii gresite.
Este recomandat sa  amanati incheierea unor contracte sau inceperea unei afaceri.

BERBEC . La inceputul zilei un coleg sau partener de afaceri o sa va spuna ca nu sunteti hotarata. Discutia nu trebuie sa degenereze, deoarece va veti simti tensionata.  Spre mijlocul zilei puteti primi bani.  E ok sa discutati si cu persoana iubita in ce doriti sa investiti banii, puteti opta si pentru lucruri de care aveti nevoie in casa.

TAUR . In prima parte a zilei e posibil sa fiti informata ca o ruda sau un prieten este bolnav/a. Daca va hotarati sa il/o ajutati, o sa fiti nevoita sa faceti cateva drumuri scurte. Dupa amiaza sfatul unui prieten o sa va ajute sa intelegeti sentimentele incoerente.

GEMENI . Vizita unor rude de departe o sa va schimbe programul de astazi. Daca va cer un serviciu, nu ii respingeti. Seara puteti afla o veste proasta de la o cunostinta. Pastrati-va calmul si nu raspundeti la nervi.

RAC . Azi esti motivata sa inchei o tranzactie financiara planuita mai demult. Daca sunteti invitata sa incepeti o afacere, nu spuneti nu imediat. Veti putea castiga venituri financiare usor,fara riscuri sau vreun efort. Sfatuiti-va si cu persoana iubita.

LEU . Astazi nu prea aveti intuitie, ar fi bine sa amanati proiectele importante pentru zilele viitoare. Ar fi cazul sa faceti o vizita la doctor pentru un control de rutina. Planuieste o zi de relaxare sau petreceti timpul cu persoana iubita.

FECIOARA . Dimineata e posibil sa devii irascibila sau suparata. Calmati-va pentru a nu produce cearta sau neintelegeri in familie. Dupa amiaza aflati vesti grozave de la o ruda de departe.

BALANTA . La inceputul zilei nu o sa fiti in forma, s-ar putea sa simtiti nevoia de a fii singura. Daca aveti de necogiat contracte sau propuneri de afaceri ar fi bine sa le lasati pe alta data. Discutiile cu prietenii sau familia sunt bine venite.

SCORPION . Ar putea aparea mici probleme la servici. Ramaneti la proiectele zilnice, nu va aventurati la noi sarcini. Dupa amiaza o sa fiti invitata la o petrecere/ un eveniment impreuna cu persoana iubita de catre prieteni. Relaxati-va!

SAGETATOR . Incercati sa nu va aglomerati programul azi, ar putea aparea mici probleme. Dimineata un prieten va cere un sfat in legatura cu o investitie, este posibil sa reuseasca aceasta investitie. Seara partenerul de viata va invita la o cina romantica.

CAPRICORN . Este recomandat sa replanificati proiectele sau investitile, nu sunteti intr-o forma buna. Cautati sa nu va certati cu prietenii sau colegii. Pentru a evita o relatie nepotrivita cereti sfatul unui prieten sau apropiat.

VARSATOR . Dimineata s-ar putea sa aveti mici certuri/neintelegeri cu partenerul de viata. Incercati sa calmati situatia. Pe plan financiar nu trebuie sa disperati, in viitorul apropiat o sa va rotunjiti veniturile.

PESTI . Astazi e posibil sa aveti nevoie de sfatul unui prieten. Organizati-va timpul in asa fel sa va puteti odihni sau recreea, in ultimul timp ati muncit prea mult. Spre seara va veti vedea cu un prieten/prietena, convorbirea va fi de bun augur.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu