luni, 2 ianuarie 2017

HOROSCOP 2-8 IANUARIE 2017

BERBEC Duminica ai o mare pofta de socializare, incearca sa ai alaturi prieteni si rude pentru ca aveti multe de vorbit. Poti avea ocazii de valorificare a economiilor
sau a veniturilor. Schimbarea in bine pe plan financiar este una de durata. Te poti astepta la o marire de salariu.

TAUR Luni si marti poti sa faci o vizita unui prieten, iar de miercuri poti discuta lucruri nerezolvate cu partener-ul/a de viata. S-ar putea ca prioritatea ta anul acesta sa fie proiectele de grup. Daca ai o idee de afaceri, ar trebui sa-ti cauti sponsori.

GEMENI Iti este greu sa te imparti intre viata intima si cea sociala, dar daca iti organizezi mai bine timpul vei reusi sa le impaci pe amandoua. Duminica, vorbesti mai bine cu persoana iubita, da-ti cartile pe fata. Vrei sa investesti bani in proiecte de grup sau planuri de viitor, asa ca ai grija cum ii distribui, ca sa nu ai probleme.

RAC Se produce o schimbare in viata de cuplu. Indiferent cum evolueaza lucrurile, e momentul sa decizi daca ar trebui sau nu sa urmati acelasi drum. Iti doresti sa avansezi in cariera sau poate sa devii propiul tau sef. Acest lucru este posibil daca ai o idee de afaceri care poate fi pusa imediat in aplicare.

LEU In viata de cuplu lucrurile se merg de la sine, si vei avea parte de romantism, mai trebuie ca si tu sa-l intretii. E timpul sa discuti cu partenerul/a de viata despre impartirea bunurilor sau banilor care ii aveti in comun, pentru a evita eventualele certuri.

FECIOARA S-ar putea ca anumiti nativi/native sa se indragosteasca la putin timp dupa revelion, sfatul este sa aveti grija de cine va indragostit, ca sa nu aveti probleme apoi. Pe plan financiar legaturile cu ceilalti vor conta mult, se pot dezvolta castiguri materiale. La sfarsit de saptamana trebuie sa rezolvi anumite probleme birocratice.

BALANTA Pe plan sentimental, s-ar putea ca partenerul/a sa fie mai impulsiv/a, dar daca incerci sa nu-i raspunzi la fel si sa aplanezi certurile totul va fi bine. In plan financiar se anunta o saptamana grea si solicitanta pentru tine.

SCORPION Relatia de cuplu este buna in general, ai grija doar la anumite evenimente neprevazute. Se anunta o saptamana plina de sarcini dificile, incearca sa tii pe cat posibil situatia sub control.

SAGETATOR Duminica comunicati mai mult cu partenerul/a de viata. Sfarsitul de saptamana te solicita mult, poti fi influentat/a de o anumita irascibilitate a colegilor de serviciu, ai grija sa nu-ti afecteze starea de spirit sau calitatea muncii tale.

CAPRICORN In weekend petreci mai mult timp cu familia. Ai putea avea parte de o colaborare avantajoasa de contract, totusi ai grija la diplomatie si tact in relatiile cu ceilalti.

VARSATOR Saptamana asta stai mai mult timp cu prietenii sau familia. Evita mici certuri. Luni si marti ai parte de oportunitati pentru a-ti rotunji veniturile, analizeaza-le cu atentie, inainte de a lua o decizie.

PESTI In weekend se pot produce evenimente importante in viata ta sociala, duminica ti-o petreci impreuna cu familia. Pot aparea mici certuri. Pe plan financiar apar ocazii de nerefuzat. Inainte de a lua o decizie, n-ar fii rau sa le analizezi bine pe toate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu