joi, 1 septembrie 2016

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2016

BERBEC Este indicat ca in luna septembrie sa fii atent la sanatate, pentru ca Mercur retrogad in aceasta zodie va aduce predispozitie la probleme de sanatate, se poate sa fie nevoie de investigatii medicale si tratamente.
Insa daca nu ignori semnele, totul se va finaliza cu bine. Te asteapta o perioada de oportunitati si ferestre deschise pentru ca Jupiter intra in relatia de cuplu a Berbecului in data de 9 septembrie si va ramane un an, pana in anul 2017 in octombrie.  In perioada in care Jupiter intra in casa cuplului, oamenii au parte de realizari senzationale din punct de vedere sentimental: se indragostesc, se logodesc si ajung chiar la casatorii. Daca esti intr-o relatie nepotrivita se poate sa te eliberezi si sa gasesti fericirea si implinirea. Urmeaza un an in care veti indeplini obiectivele comune in cuplu, veti calatori mai mult si veti avea o viata sociala mai activa. Pana in data de 23 septembrie, in relatia de cuplu a Berbecului va fi prezenta si Venus, planeta dragostei. Cu cele doua planete prezente, Berbecii vor avea o luna de exceptie. Luna septembrie este inceputul unei perioade foarte bune din punct de vedere profesional, vor aparea rapid colaborari, contracte noi precum si noi parteneriate benefice. Planetele care vor influenta berbecii in aceasta luna sunt Jupiter si Venus care si din punct de vedere al carierei aduc prosperitate. Insa mare atentie, in luna septembrie apare si Mercur retrograd care poate aduce probleme legate de comunicare, acte sau stres intelectual. Va fi o luna destul de aglomerata si stresanta care poate duce la decizii impulsive sau neinspirate. Mare atentie la noi parteneriate si asocieri cu banci  si institutii ale statului.

TAUR Luna septembrie este propice pentru a-ti face ordine in viata. Trebuie sa cantaresti cu atentie problemele medicale, sa consulti specialisti in sanatate si intretinere corporala. Trebuie sa fii atent la stilul de viata haotic din ultimul timp, la excese de orice fel si sa ai grija de tine din toate punctele de vedere. Mare atentie  la cum faci fata tentatiilor, trebuie sa fii mai cumpatat atat in profesia ta cat si in relatie. Soarele isi face aparitia in luna septembrie in zodia taur si aduce cu el sporirea energiei sexuale, a pasiunii si erotismului. Exista mari sanse sa iti intalnesti dragostea, insa pana in 23 septembrie Venus aduce cu ea reguli si obligatii, iar dupa aceasta data taurii vor avea parte de marele noroc in dragoste. Trebuie sa te concentrezi pe dorintele actuale, sa lasi trecutul in urma si sa fii atent ca secretele pot iesi la iveala in aceasta luna. Spre finalul lunii te eliberezi de orice constrangere si tensiune. Va fi o luna plina din punct de vedere profesional, cu un volum mare de munca, presiune si complicatii. Trebuie sa fii foarte atent cum iti gestionezi banii. Cu toate acestea, vei avea putere sa gestionezi orice situatie neprevazuta si vei munci cu placere. Daca muncesti pe cont propriu, vei intampina un drum mai anevoios, vei munci din greu insa satisfactiile vor fi pe masura. Septembrie nu e o luna potrivita pentru a schimba domeniul de afaceri sau pentru a te aventura in domenii necunoscute si riscante. Trebuie sa ramai concentrat si dedicat in fiecare  moment, sa nu lasi adversarii sa te controleze.

GEMENI Nu va fi o luna cu mari rasturnari de situatii sau schimbari majore, va fi o luna calma, insa poate aparea o varietate de evenimente negative, evenimente care iti pot strica planurile. Vei traversa o perioada destul de stresanta care iti poate pune in pericol forma fizica de zile mari. Esti predispus la accidentari, asadar fii calm si prudent. Vei trece peste orice iti va iesi in cale fara eforturi prea mari, insa cu toate acestea trebuie sa fii vigilent. Se anunta o luna pasionala pentru Gemeni, dar totodata contradictorie. Va fi o luna cu un mare potential amoros, in special pentru cei care nu sunt intr-o relatie. Acestia vor avea parte de sex si legaturi fara obligatii. Cei care se afla in cuplu trebuie sa fie atenti la dorintele partenerului, sa incerce sa fie coerenti in exprimarea sentimentelor fata de acestia. Nu trebuie sa fii tensionat, stresul poate sa te lase fara vlaga si sa te faca neatent la cei din jur, iscand tensiuni nedorite. Din cauza retrogradarii planetei Mercur, luna septembrie va fi una dificila. Nu vei fi foarte eficient mereu, vei avea probleme de concentrare si organizare la locul de munca, astfel ingreunand munca in echipa. Afacerile se vor mentine pe linia de succes, insa vor exista factori externi care vor influenta bunul mers al lucrurilor. Sa nu te lasi influentat de colegi, sa nu incerci sa provoci conflicte doar pentru a demonstra ca ai dreptate. Rezultatele muncii tale nu vor fi cele asteptate, dar cu toate astea vei reusi sa iti pui in evidenta talentele. Cu putin noroc si creativitate, vei reusi sa fii la locul potrivit in momentul potrivit. Pentru cei care activeaza in domenii precum turism, divertisment sau publicitate va fi o luna favorabila.

RAC Exista posibilitatea sa achizitionezi bunuri de folosinta indelungata, iar comunicarea va avea un rol mai important decat de obicei. Nu vor fi schimbari radicale, chiar daca la inceputul lunii vei simti ca iti pierzi motivatia si vei simti ca vitalitatea si dinamismul scad, nu trebuie sa iei masuri drastice, vei fi mereu in pozitia castigatoare. Luna septembrie va fi o luna plina de tandrete si fericire in familia si caminul Racului. Vei avea o perioada pasnica, desi vei fi preocupat de munca si vei avea multe responsabilitati. Vei depune eforturi pentru confortul cuplului, casei si bunastarii generale. Pot aparea momente de egocentrism, insa trebuie sa te gandesti ca nu poti fi mereu in centrul atentiei si ca partenerul are nevoie sa se simta implicat in relatie. E nevoie de mai multa vigilenta decat de obicei, va trebui sa iti cantaresti foarte bine deciziile financiare, septembrie fiind o luna mai plina profesional decat restul. Vei avea multe sarcini de dus la bun sfarsit, majoritatea vor fi dificile, dar stradaniile tale vor da roade si eforturile tale se vor concretiza. E o luna propice pentru a pune in practica unele schimbari la care te gandesti de ceva vreme, poti avea succes. S-ar putea sa fie nevoie sa schimbi strategiile pe parcursul lunii deoarece va trebui sa fii cu un pas in fata adversarilor si celor care iti vor raul. Insa nu te sperie nicio experienta noua si vei putea sa schimbi chiar si comportamentul atunci cand situatia o cere, fiind convins ca sunt masuri temporare si ca nu vor fi in defavoarea ta.

LEU Pe 1 septembrie, Luna nouă din a II-a ta casă te focalizează asupra investiţiilor pe termen lung. Nu mai este cazul să îţi încropeşti banii de care ai nevoie de azi pe mâine, ci să pui la punct demersuri capabile să îţi furnizeze constant un venit tot mai mai mare odată cu fiecare zi, lună, an. Totodată, poţi fi călăuzit de impulsul de a-ţi pune în valoare şi a-ţi perfecţiona abilităţile profesionale, ideile de afaceri care mocnesc de multă vreme în sinele tău şi pe care nu ai îndrăznit până acum să le pui în aplicare. Viaţa sentimentală este mai tihnită, mai stabilă şi mai echilibrată începând cu 23 septembrie. Din această zi, Venus îşi revarsă binecuvântările peste a IV-a ta casă, într-un tranzit ce încurajează nativii aflaţi într-o legătură de cuplu să-şi adâncească intimitatea cu partenerul lor, să se bucure de tovărăşia şi iubirea acestuia în "cuibuşorul lor de nebunii," izolandu-se întrucâtva de prietenii comuni. Este un interval de timp prielnic cinelor şi plimbărilor romantice în doi, dar şi mutării împreună cu persoana iubită în aceeaşi locuinţă (dacă nu s-a petrecut deja asta până în prezent). Leii singuri nu se mai mulţumesc cu idile superficiale şi sunt dornici să se angajeze într-o conexiune de cuplu de cursă lungă. Au posibilitatea să facă acest lucru prin mijlocirea unei rude sau a unui eveniment asociat cu familia (o nuntă, un botez, o petrecere). Din 26 septembrie, Pluton îşi părăseşte aspectul retrograd în Capricorn, sprijinindu-te să obţii câştiguri majore prin mijlocirea relaţiilor parteneriale profesionale. Acest lucru este cu atât mai probabil cu cât te-ai debarasat de un orgoliu păgubos şi eşti capabil să înţelegi şi să preţuieşti ideile altuia, fără să le mai respingi din simplul motiv că nu îţi aparţin.

FECIOARA Avand multe planete care tranziteaza zodia ta ai putea spune ca din punct de vedere al sanatatii nu te simti prea grozav, iar acest lucru ar putea sa te sperie. Daca semnele de boala sunt evidente, nu ezita sa consulti un medic. Tine cont ca a fost o perioada destul de stresanta pentru tine si ca este necesar sa pui accent si pe odihna. Jupiter paraseste casa cuplului din zodia fecioara, iar plecarea planetei se va resimti putin in viata de cuplu, dar si in relationarea cu cei dragi. Nu va fi o situatie chiar alarmanta, dar trebuie sa fiti putini mai atenti la micile discutii care se pot transforma in adevarate scandaluri cu efecte de durata. Partenerul tau ar putea avea nevoie de sprijin, iar tu sa fii extrem de concentrat profesional si sa nu te prinzi la timp ca suportul tau ii este necesar. Vine o perioada excelenta profesional care iti poate aduce castiguri substantiale. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de organizarea atenta a sarcinilor de serviciu si sa incerci sa nu fii aerian. Reusesti sa te impui cu usurinta in fata colegilor si ai mari sanse sa avansezi profesional, daca iti fixezi bine targetul. Ai grija totusi sa nu calci pe cadravre pentru ca roata se poate intoarce.

BALANTA O sa ai o luna buna din multe puncte de vedere, trebuie doar sa ai grija la sanatate pentru ca se arata niste mici probleme, da-le atentie imediat ce apar, du-te la medic si, oricum ar fi, nu amana tratamentele recomandate. In plan general urmeaza o perioada extrem de infloritoare pentru balante. Multi din nativii zodiacului vor avea o luna extrem de grea din punct de vedere sentimental, insa zodia Balanta va excela la acest capitol. Daca ai deja o relatie lucrurile o vor lua pe un drum frumos si plin de armonie si bucurii. Daca esti singur, sansele ca in septembrie 2016 sa-ti intalnesti marea dragoste sunt foarte mari. Gratie lui Jupiter prinzi aripi si la locul de munca. Daca pe plan sentimental lucrurile o iau pe fagasul normal, si pe plan profesional fericirea te va guverna; ai parte de toata energia necesara realizarii tale. Va fi o luna care deschide drumul schimbarii si evolutiei. Vei reusi sa-ti indeplinesti toate dorintele, iar banii nu o sa iti lipseasca.

SCORPION Ai mari sanse sa rezolvi o problema medicala care te supara de ceva ani, insa vei fi nevoit sa scoti ceva bani din buzunar, dar gandeste-te ca sanatatea nu are pret si ca este necesar sa iei masuri. Din cauza pozitiei lui Venus, luna septembrie nu este deloc favorabila relatiilor sentimentale. Pot aparea doua situatii. Prima, cea in care relatia ta incepe sa scartaie, certurile sunt tot mai dese, iar problemele parca au navalit intre voi. Pe scurt, situatia devine tensionata. In cea de-a doua situatie, in cazul in care ai putin noroc, exista sansa ca in septembrie pur si simplu viata voastra sa devina monotona si sa nu se intample prea multe. Totul se datoreaza lipsei de comunicare cauzata de pozitia planetei Venus. Esti bine din punct de vedere profesional, tot ce trebuie sa faci este sa aranjezi lucrurile. A venit momentul sa faci un raport personal de activitate si sa optimizezi cat de mult poti toate domeniile in care nu esti multumit de rezultate. Nu amana acest moment pentru ca iti va prinde bine in viitor.

SAGETATOR Per total luna septembrie va fi buna pentru tine, tot ce trebuie sa faci este sa analiezi atent lucrurile si sa nu actionezi in graba. In rest, universul tine cu tine si iti ofera enorm de multe ocazii si oportunitati pe toate planurile. Iti lipseste simtul umorului si este recomandat sa incerci sa te mai relaxezi si destinzi. Mercur este retrograd in casa cuplului, prin urmare confuzia domneste in urmatoarea perioada. De asemenea, se poate intampla ca anumite lucruri neprevazute sa apara des in aceasta perioada. Nu uita sa-ti rezervi timp si pentru partener. Aparent esti prea abatut sa mai dai importanta relatiei tale, dar este necesar sa-i arati acestuia in continuare afectiune si multa grija. Din punct de vedere social relatia voastra va excela, pentru ca, aproape cu fiecare ocazie veti iesi la diverse petreceri sau evenimente. Avand in vedere ca astrele sunt bine pozitionate tot ce trebuie sa faci este sa analizezi bine lucrurile, sa le organizezi corespunzator si sa verifici de doua ori inainte sa-ti trimiti propunerile spre analiza sau sa lansezi proiectele. Cu banii nu vei avea probleme, insa nu este recomandat sa risti sau sa incerci sa faci artificii. Multumeste-te cu ce ai pentru ca pot fi perioade si mai rele.

CAPRICORN Daca la job vei excela si vei avea rezultate bune, in plan personal nu va fi totul chiar atat de roz. Ai tendinta, ca de obicei, sa exagerezi si sa te crezi pe o treapta pe care nu esti inca, incearca sa fii sincer cu tine si sa eviti sa-ti supraevaluezi statutul. Nu uita ca este nevoie ca pe langa munca sa ai parte si de odihna. Septembrie nu este o luna grozava in plan sentimental si relational. Tocmai de aceea nu este recomandat sa iei decizii pe acest plan, sa incerci chiar daca apar conflicte cu partenerul tau de viata sa nu exagerezi si nici sa incerci sa reglezi situatii pentru ca mai rau le incurci. Chiar si in aceste conditii, datorita lui Venus, dragostea va invinge si vei reusi sa depasesti problemele aparute. Intrarea lui Jupiter pe 9 septembrie in casa carierei din zodia Capricorn iti va aduce numai realizarii si multe oportunitati. Vei avea o luna si un an pline de succes, dar trebuie sa tii cont ca de obicei lucrurile o pot lua razna daca uiti sa verifici toti pasii inainte de a lansa o idee sau un proiect. Incearca sa nu te umfli in pene de succesul care aparent este imbatabil, pentru ca pot interveni si vremuri mai putin favorabile. Cu banii ai noroc in septembrie 2016 pentru ca ti se arata multe castiguri suplimentare.

VARSATOR In plan general luna septembrie poate fi buna doar daca stii sa gestionezi situatiile de criza ce pot aparea. Poti avea probleme de concentrare sau sa fii acuzat de lipsa de reactie, insa toate acestea ti se trag de la cele doua eclipse care traverseaza zodia ta. In mijlocul lunii septembrie poti avea parte de surprize, speram sa fie toate placute. Avand in vedere ca pe 1 septembrie este o eclipsa de soare, relatiile tale personale ar putea fi afectate, prin urmare trebuie sa incerci sa fii mai calm in reactii si sa nu iei decizii la cald. Daca aveti planuri sa plecati in calatorii, chiar si daca acestea se ivesc fara o programare, exista mari sanse ca problemele dintre voi sa se regleze sau chiar sa dispara. V-ar prinde bine o iesire in doi. Daca ai planuri sa investesti in septembrie, ar fi bine sa incerci sa amani cat de mult posibil, pentru ca cele doua eclipse ce iti traverseaza zodia iti ingreuneaza succesul pe planul financiar. Este foarte indicat sa fii extrem de atent si la modul in care hotarasti sa cheltuiesti banii, pentru ca acestia vor veni greu si pot aparea situatii de criza in care sa fii nevoit sa scoti mai mult decat trebuie din buzunar. Daca iti doresti sa te specializezi, luna septembrie este recomandata acestor activitati la locul de munca. Cel mai bine ar fi sa incerci, pe cat posibil, sa inveti noi tehnici de a fi mai performant la job; in viitor poti culege si rezultatele muncii tale.

PESTI Eclipsa de Luna in zodia Pesti si eclipsa de Soare, tot in zodia ta, te dau putin peste cap. Atat in plan financiar, cat si in cel sentimental sau al sanatatii, vei avea multe batai de cap. Este recomandat sa ai mare grija cum iti gestionezi situatiile in care vei fi pus. Mercur este retrograd chiar in casa cuplului din zodia PESTI, prin urmare veti avea probleme destul de mari in urmatoarea perioada in acest domeniu. Luna septembrie nu este recomandata pentru luari de decizii importante, mai ales ca astazi lucrurile pot fi intr-un fel, maine se pot schimba cu 180 de grade. Daca gasesti suficient tact si tehnici noi de comunicare, ai mari sanse sa depasesti usor aceasta luna care va fi extrem de agitata in planul personal. n 9 septembrie Jupiter intra in casa a 8-a si iti va aduce cresteri pe planul financiar, insa trebuie sa tii cont ca tot din septembrie 2016 vei incepe sa-ti doresti o schimbare a carierei. Jobul nu merge asa cum ti-ai dori, simti nevoia unei schimbari, iar astrele te vor forta intr-o masura mare sa actionezi si in acest plan. Marte si Saturn iti vor face parcursul profesional greu de urmat, insa de anul viitor lucrurile se pot schimba in bine, trebuie doar sa ai putina rabdare. Dupa cum bine vezi, ai nevoie de mare grija in aceasta luna, pentru ca pe nici un aspect nu este prea grozav in aceasta luna. Ai mare grija la orice semne iti da corpul in septembrie si nu ezita sa mergi la medic de fiecare data simti ca ceva nu este in regula. Incearca sa nu te extenuezi si sa nu uiti sa acorzi o mai mare atentie odihnei.

SURSA: REVISTA Teo & Diane.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu