joi, 21 aprilie 2016

HOROSCOP MAI 2016

BERBEC. In aceasta perioada esti foarte rational si treci toate sentimentele printr-un filtru care te ajuta sa vezi lucrurile mai realist. Alaturi de partenerul tau iti este bine, iar luna aceasta aveti amandoi aceleasi obiective.
Sunteti orientati spre cariera si incercati sa imbunatatiti situatia financiara a familiei. Daca nu ai un partener stabil, in aceasta luna ti-ai putea gasi unul. El cu siguranta va fi un om cu o cariera extrem de stabila si o situatie financiara buna, pentru ca asta cauti in prezent. Te lasa rece sentimentalismele si romantismul si esti mult mai practic. In aceasta luna iti atingi niste teluri importante si asta iti da foarte multa incredere in tine insuti. Esti productiv si cu picioarele pe pamant si datorita acestui lucru evoluezi minunat la locul de munca si nu numai. Ai o mare sansa care isi va face simtita prezenta in a doua jumatate a lunii si poate aparea pe plan financiar sau profesional. Desi toate iti merg ca pe roate, cu sanatatea nu stai chiar bine. Mercur este retrograd, lucru care iti aduce foarte multa sensibilitate. Este recomandat sa faci o vizita de rutina la medic sau sa reiei investigatiile privind afectiunile mai vechi pe care nu le-ai tratat complet. Esti intr-o situatie instabila si daca nu faci nimic pentru tine lucrurile se vor agrava cat de curand.

TAUR. Luna mai este plina de senzualitate si iti aduce evenimente deosebite pe plan sentimental. Esti mai romantic ca oricand si atragi persoanele potrivite. Dragostea este in mana ta in luna mai. Esti seducator si initiezi o relatie amoroasa care pe termen lung se va dovedi a fi extrem de benefica. Daca te numeri printre cei singuri iti vei gasi cu siguranta perechea. Profita de contextul astrelor in aceasta luna pentru a clarifica situatia ta sentimentala. Daca te afli intr-o relatie vei avea parte de multe surprize placute din partea partenerului si asta va va apropia. Nu ar strica sa acorzi putina atentie nevoilor sale. Astfel il vei intelege mult mai bine si vei sti ce trebuie sa ii oferi. Pe plan profesional ai o pozitie favorabila. Esti mult mai diplomat si ai invatat ca lucrurile trebuie facute cu rabdare si perseverenta. Asta te face sa fii apreciat de catre superiori si iti aduce autoritate. Este foarte posibil sa primesti o functie de lider, pentru ca ceilalti te considera capabil sa faci fata unei astfel de responsabilitati. Esti extrem de concentrat spre partea financiara. In prima jumatate a lunii mai te simti bine si esti energic. Esti foarte optimist si dornic sa te misti, sa fii activ. Acest lucru te binedispune si te face chiar sa arati grozav. Totusi, acorda mai multa atentie sanatatii in ultima saptamana, caci ar putea sa apara anumite probleme la care nici nu te-ai fi asteptat.

GEMENI. Marte este retrograd si Saturn se afla in casa relatiilor Gemenilor. Asta inseamna ca luna mai nu se numara printre cele mai bune atunci cand vine vorba de planul sentimental. Relatia ta va trece prin momente extrem de tensionate si prin incercari dure. Tine doar de voi sa le depasiti. Lucrurile nu sunt ingrozitoare, insa este nevoie de efort din partea ambilor parteneri. Dupa data de 20 mai vei avea parte de satisfactii majore si iti vei atinge multe obiective. Totusi, pana atunci te pregatesti din greu si faci multe sacrificii. Pe plan financiar lucrurile merg grozav si exista toate sansele sa primesti o suma mare de bani, la care nu te asteptai. Poate iti renovezi casa sau faci modificari majore in gospodarie. Este o perioada ideala pentru investitii in imobiliare. Asadar, daca planuiesti sa iti cumperi o casa sau un teren, ai putea incepe demesurile in luna mai. Ai grija cu cine colaborezi, caci s-ar putea sa fii extrem de dezamagit. Familia te poate ajuta sa iei decizii importante, asa ca bazeaza-te pe cei dragi! Nici cu sanatatea nu stai grozav. Din pacate esti cu moralul la pamant si vezi de multe ori partea goala a paharului. Poate ar trebui sa iesi putin din rutina zilnica daca vrei sa iti revii. Poti sa descoperi anumite afectiuni la care nici nu te gandeai, asa ca este bine sa mergi la un control medical.

RAC. Deoarece Venus se afla intr-o casa norocoasa, vei avea parte de o luna plina de aventuri pe plan sentimental. Socializezi mult si apar diverse conjucturi favorabile care te vor ajuta sa gasesti persoana potrivita, sau sa iti consolidezi relatia pe care deja o ai. Nu uita insa, ca anumite lucruri depind doar de tine! Participa la mai multe actiuni colective, iesi in oras si implica-te in proiecte alaturi de oameni energici! Vei avea numai de castigat si este foarte posibil sa fii surprins placut de anumite persoane. Daca te afli intr-o relatie stabila, vei reusi alaturi de partenerul tau sa atingeti multe din obiectivele pe care vi le-ati propus la inceputul anului. Pe plan profesional esti foarte aglomerat. Ai mult de munca si se pun presiuni mari pe spatele tau. Din pacate nu vei reusi intotdeauna sa faci fata, asa ca superiorii nu vor fi foarte multumiti de tine. Intri in incurcaturi, insa te poti baza pe cei din jurul tau. Acorda-le incredere si lasa orgoliul la o parte. De multe ori chiar vei avea nevoie de ajutorul colegilor. Pe de cealalta parte esti popular si te implici destul de mult in activitatile colective. Trebuie sa acorzi o atentie sporita sanatatii, chiar daca nu ai simptome vizibile. Este posibil ca o afectiune din trecut sa revina intr-un mod neasteptat si nu tocmai placut. Fa un control de rutina, evita excesele de orice tip si fereste-te de accidentari.

LEU. In primele doua saptamani ale lunii mai esti mult mai tandru si mai senzual. Simti nevoia de dragoste si alegi sa ii comunici asta si partenerului tau. Astfel lucrurile vor intra pe un fagas bun pe plan sentimental. Emani multa sexualitate si te simti grozav. Daca nu ai un partener, cu siguranta in aceasta luna te vei apropia mai mult de o persoana anume. Cu toate acestea, in ultima parte a lunii vei avea indoieli, incurcaturi sentimentale si frustrari. Fa tot posibilul sa te echilibrezi daca nu vrei sa intri in polemici cu partenerul. Lucrurile se vor calma in ultimele zile din mai, insa este neaparata nevoie si de eforturile tale. Pe plan profesional si financiar ai parte de mari surprize placute. Lucrurile stau mai bine ca niciodata, ai o perioada extrem de productiva si ai parte de realizari deosebite. Apar castiguri uimitoare, insa trebuie sa fii atent ce faci cu banii. Nu este o idee buna sa ii risipesti pe lucruri de nimic. Faci multe calatorii in interes profesional si asta te va ajuta sa cunosti oameni noi, cu preocupari asemanatoare cu ale tale. Cu sanatatea stai bine. Esti energic, plin de viata si parca mai optimist ca niciodata. Cu toate acestea nu strica sa fii precaut si sa te feresti de gripe si raceli. Fa multa miscare, insa evita eforturile majore care te expun la accidentari.

FECIOARA. Desi s-ar putea sa existe unele piedici in viata ta sentimentala, lucrurile vor merge de minune in primele doua decade ale lunii. Ai toate sansele sa reglezi situatiile tensionate dintre tine si partener si fericirea isi face loc usor usor in planul sentimental. Totul merge spre bine! Vei avea probleme cu parintii sau anumite proprietati si este foarte important sa te concentrezi mai mult la rezolvarea lor. Ai toate sansele sa lamuresti situatiile incalcite, insa pentru asta iti trebuie rabdare. Fii pe pozitie atunci cand faci alegeri si exprima-ti clar dorintele si nevoile. Pe plan profesional lucrurile merg pe un trend ascendent. Iti stabilesti cu mai multa claritate prioritatile si astfel vei reusi sa iti atingi obiectivele in timp recod. Esti foarte organizat si faci progrese. Iti doresti sa inveti mai mult, sa experimentezi. Asta te ridica in ochii celorlati si iti aduce multe satisfactii, inclusiv pe plan financiar. Banii trag spre tine si asta trebuie sa te determine sa economisesti mai mult. Iti recapeti puterea si increderea de sine si esti mult optimist. Realizezi in sfarsit ca nu are rost sa te mai consumi pentru lucruri de nimic si acest fapt este extrem de benefic pentru sanatatea ta. Cu toate acestea, in ultima parte a lunii mai vei avea parte de situatii stresante si de presiuni care iti vor slabi sistemul imunitar. Ai grija, caci poate fi o perioada instabila!

BALANTA. Lucrurile nu merg prea bine pe plan sentimental si asta te dezamageste profund. Marte se afla in mers retrograd si asta inseamna ca vor aparea multe evenimente neasteptate, suparatoare, frustrante. Este bine sa fii pregatit pentru astfel de situatii si sa nu te lasi intimidat. Problemele mai vechi din cuplu vor reaparea, semn ca tu sau partenerul tau nu ati reusit sa le indepartati complet din sufletele voastre. Conflictele nu te ocolesc in luna mai si lucrurile nu decurg conform asteptarilor tale, insa asta nu inseamna ca iti pierzi optimismul caracteristic. Vei reusi sa rezolvi o mare parte din problemele care se ivesc, daca ai rabdare si curaj. Vei avea si multe framantari care te vor face sa intelegi adevaratele probleme ale relatiei tale. Luna mai este extrem de buna pe plan financiar. Felul in care iti gestionezi finantele este foarte important si ar trebui sa acorzi mai multa atentie investitiilor si achizitiilor. Daca ai probleme cu bancile sau asigurarile acum este momentul sa le rezolvi. Primesti sponsorizari sau cadouri substantiale. Te relansezi pe plan profesional si asta atrage respectul multor colegi si superiori. Trebuie sa te relaxezi si sa ai mai multa grija de trupul si de mintea ta. Este momentul ideal sa apelezi la yoga sau meditatie. Fii precaut si fereste-te de boli cat poti de mult, caci axa caselor medicale este tensionata pentru balante in luna mai.

SCORPION. Soarele, Mercur si Venus trec prin casa cuplului Scorpionului. Asta inseamna ca acorzi mai multa atentie relatiei de cuplu si esti interesat sa o imbunatatesti. Lucrurile merg de minune in prima parte a lunii si te simti mult mai aproape de partener. Vei fi surprins placut in repetate randuri. Mergi la multe intalniri, socializezi si esti interesat sa cunosti oameni noi, asadar ai mari sanse sa iti gasesti jumatatea daca nu ai o relatie serioasa. Comunicarea este foarte importanta. Pentru ca socializezi atat de mult, ai toate sansele sa legi noi parteneriate si la locul de munca. Cursurile extra si noile colaborari te ajuta sa iti atingi mai repede obiectivele si sa intelegi ce ti se cere. Vei semna un contract important care este extrem de rentabil si in urma caruia vei fi foarte multumit. Cu toate acestea nu stai foarte bine pe plan financiar. Asta nu pentru ca nu ai bani, ci pentru ca iti este foarte greu sa ii obtii. Totusi, cu truda multa vei reusi. Tine doar de tine sa gasesti mijloacele potrivite si sa iei deciziile corecte. Marte este retrograd, fapt care aduce multe neplaceri in sfera sanatatii. Desi esti o persoana rezistenta, nu este un moment oportun sa iti testezi limitele sau sa faci lucruri iesite din comun. Limiteaza-te la rutina zilnica si lasa aventurile pentru o alta perioada. O vizita la medic nu ar strica!

SAGETATOR. In luna mai viata sentimentala si cea profesionala se intrepatrund mai mult ca niciodata. Poate ca lucrezi alaturi de partenerul tau sau iti cunosti marea iubire chiar la locul de munca. Munca face parte din viata ta mai mult ca niciodata si interfereaza foarte mult cu viata amoroasa. Acest lucru nu trebuie sa te ingrijoreze. Faci anumite deplasari importante de serviciu, unde ti-ai putea intalni jumatatea in cazul in care esti o persoana singura. Daca te afli intr-o relatie imparti responsabilitatile cu cel de langa tine si impreuna va atingeti obiective importante, la care visati de ceva vreme. Vei munci foarte mult in luna mai, insa rezultatele nu intarzie sa apara. Iti face placere sa fii atat de activ, insa deseori presiunile pot sa fie prea mari. Vei intampina dificultati si Marte retrograd iti poate bloca deseori cheful de munca. Din fericire aceste momente sunt rare si reusesti sa treci peste ele cu bine. Soare, Mercur si Venus se afla in casa muncii Sagetatorului si asta iti aduce noroc cand te astepti mai putin. Pregateste-te pentru clipe neasteptate. Iti vei dori sa ai mai multa grija de sanatate. La unii Sagetatori pot aparea probleme care necesita acest lucru, insa ceilalti vor simti doar o dorinta puternica pentru un stil de viata sanatos. Te simti bine in pielea ta si faci schimbari: te apuci de o noua dieta, mergi la masaj sau iti faci un abonament la sala.

CAPRICORN. Soarele se afla in casa cuplului Capricornului, asa ca iubirea domneste peste lumea ta. Ai o luna intensa, plina de sentimente contradictorii, dar placute. Esti senzual si pui mult pret pe latura erotica a partenerului de cuplu. Daca te numeri printre cei singuri, cauti un om care sa emane sexualitate, senzualitate si multa energie. Te distrezi cum nu mai mai facut-o de mult in luna mai, asa ca pregateste-te pentru o perioada grozava, plina de surprize. Vei descoperi multe lucruri noi alaturi de cei dragi si puteti pleca impreuna intr-o vacanta mult ravnita. Nu uita sa traiesti orice moment la maxim si sa profiti de timpul liber pe care il ai. Imaginatia ta este fabuloasa, lucru care te ajuta din plin la locul de munca. Esti creativ si cu chef de munca. Este ideal sa primesti sarcini intr-un mediu artistic, caci acolo te vei putea desfasura in voie. Ai sanse mari de succes in daca activezi in lumea divertismentului sau in cea a sportului. Ai grija daca investesti, caci s-ar putea sa pierzi. Totodata, trebuie sa fii atent cu cei din jur, in special cu cei care stii ca iti poarta sambetele. Acorda atentie sanatatii! Ai grija in special de sistemul imunitar si de cel digestiv. Daca suferi de boli cronice ar fi bine sa te ingrijesti mai mult de ele si sa urmezi un tratament mai strict. Fereste-te de accidentari si dependente in aceasta perioada.

VARSATOR. Vei avea o mare realizare pe plan sentimental. Ai o perioada extrem de fericita si linistita, asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru acest plan al vietii tale. Te apropii mult de familie si alegi sa ai activitati numeroase alaturi de partener si copii. In acest mod va veti apropia mai mult unul de celalalt si va veti recastiga increderea. Te simti mult mai apropiat de partenerul de cuplu si relatia voastra este mai libera, bazata pe o comunciare grozava. Viata sexuala este infloritoare si asta nu iti aduce decat relaxare si multa voie buna. Te simti bine in pielea ta si asta se vede de la departare si toti cei din jur o sesizeaza. Luna mai este ideala pentru investitii majore in bunuri de folosita indelungata. Poate ca iti cumperi o locuinta sau o masina mult dorita. Daca ai activitate in domeniul financiar, in agricultura, constructii sau in industria extractiva, vei avea o luna foarte profitabila. Aceste domeniii sunt in top in aceasta perioada si pot fi foarte fructuoase. Desi esti mai stresat si depui mai mult efort, lucrurile merg bine. Trebuie sa ai mai multa incredere si nu te bazezi pe ceilalti. Evita sa iei decizii daca simti ca esti influentat de cineva apropiat. Pot exista conflicte si rivalitati care nu vor fi deloc benefice. Cu sanatatea stai foarte bine, asa ca nu este niciun motiv de ingrijorare din acest punct de vedere. Totusi, nu strica sa fii precaut si grijuliu cu tine insuti.

PESTI. Jupiter se afla in casa cuplului Pestilor si este in aspect favorabil cu Mercur. Asta inseamna ca poti rezolva o problema mai veche, care te macina de mult timp. Amintirile te rascolesc si vei avea parte de o surpriza la care nici nu te-ai gandit. Poate sa reapara o persoana draga din trecut. In a doua parte a lunii mai participi la un eveniment foarte important care va avea un impact major asupra vietii sentimentale. Este important sa comunici mai mult cu partenerul de viata si sa luati mai multe decizii importante impreuna. Permite-i sa isi exprime dorintele si ia-le in considerare mai des de acum incolo. Nu uita ca trebuie sa faci si compromisuri daca iti doresti o familie fericita si stabila. Pe plan profesional ai parte de o concurenta acerba. Intampini impedimente si cei din jur par sa iti puna bete in roate. Ai nevoie de mai multa rabdare. Nu te lasa coplesit si increde-te mai mult in fortele proprii. Este o perioada ideala pentru semnarea unor contracte mari, dar si pentru perfectionare. Participa la cursuri si seminarii care te vor ajuta in cariera. Banii nu iti vor lipsi. Te simti bine si esti foarte optimist. Ai simtul umorului dezvoltat si nu te lasi doborat de toate impedimentele pe care le intalnesti. Fereste-te de excese si fii in continuare pe pozitie. Nu vei avea probleme majore de sanatate, insa este bine sa fii precaut si sa ai mai multa grija de tine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu