sâmbătă, 19 martie 2016

Horoscop PRIMAVARA 2016

BERBEC. În dragoste apar tensiuni, care țin până în iunie. Ai grijă cum abordezi discuțiile! Apelează la mai multă diplomație, ca să nu suferi. În unele cazuri pot surveni despărțiri. În ceea ce privește cariera, în aceste trei luni
trebuie să verifici de două ori înainte să faci ceva, pentru că ești predispusă erorilor. De asemenea, e bine să repari și niște greșeli pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Una peste alta, la serviciu începe să se destindă atmosfera. Cu sănătatea vei sta și mai bine dacă faci măcar un control de rutină. Ai vrea să ai mai mulți bani și îți vin noi idei. Dacă îi obții prin muncă, e bine. Dacă te gândești să faci un împrumut, trebuie să știi că până în august este o decizie riscantă.

TAUR. Acordă mai multă atenție iubitului până în mai, pentru că sunt încă frustrări mai vechi, care vă poate deteriora relația. Ești căsătorită? Posibil să treci prin teste de rezistență din partea lui, dar cu tact și răbdare veți depăși această perioadă dificilă. În carieră e posibil să faci mici progrese. Fii mai îngăduitoare cu colegii de muncă. Din punct de vdere al sănătății lucrurile nu stau tocmai bine, pentru că pot apărea complicații pe toată durata primăverii. La finalul lunii mai, însă, totul intră pe făgaș normal. În tot intervalul ai mai multe cheltuieli decât resurse. Trebuie să te reorganizezi.

GEMENI. Până la finalul lunii mai pot apărea neînțelegeri în familie. E posibil să apară o ușoară revigorare a relației, dar în mai iar sunt așteptate motive de ceartă. Totul e să tratezi subiectele cu calm și cu diplomație. Altfel, poți lua decizii radicale. Dacă te pregătești de multă vreme pentru o promovare, în martie s-ar putea să se petreacă evenimentul mult-așteptat. Dacă nu ai muncit pentru asta, lucrurile rămân pe loc. Mare grijă că tensiunile îți pot șubrezi sănătatea. E posibil să câștigi ceva mai mulți bani în luna martie, dar pot apărea și în aprilie ceva beneficii materiale.

RAC. Pe toată durata primăverii relațiile pot trece prin tot felul de provocări, dar parcă se întețesc abia pe la finele lunii mai. Pe plan profesional, te așteaptă o primăvară intensă. Din punct de vedere al sănătății, ai grijă că pot apărea unele probleme de sănătate încă din luna martie. Trebuie să te ocupi de ele imediat și să adopți un stil de viață sănătos. Cu banii stai relativ bine, nici nu vin prea mulți, dar nici nu faci cheltuieli în exces.

LEU. Tu vei avea o primăvară frumoasă și plină de surprize pe plan sentimental. Tot efortul depus în ultimii ani pe plan profesional s-ar putea concretiza într-o schimbare de bun augur în această primăvară. Din păcate, obosești și asta îți poate afecta starea de sănătate. Ai mai multă grijă de tine, fă-ți analizele, ia vitamine și repară ce mai ai de reparat. Nu uita să te odihnești cel puțin opt ore pe noapte. Dacă în lunile martie și aprilie lucrurile evoluează mai lent, în luna mai așteaptă-te la o deblocare a veniturilor.

FECIOARA.  În dragoste, primăvara îți aduce șanse noi să repari ce ai geșit în ultima perioadă. De fapt, în mai poți începe o nouă eră frumoasă pe plan amoros. Domeniul profesional nu este prioritar pentru tine, te simți bine cu situația din prezent, chiar dacă o să muncești mult. Cu sănătatea stai bine, dar ai grijă la eventualele tulburări digestive care pot apărea la finele lunii. Ele pot fi probleme mai vechi, care în mediu propice își fac de cap. Lunile de primăvară sunt cele care încheie un ciclu lung cu bătăi de cap din punct de vedere al resurselor financiare.

BALANTA. Pentru tine, pe plan sentimental continuă seria testelor de rezistenţă în relaţie. Totuși, martie vine cu o revigorare a sentimentelor. În carieră apar multe piedici, dar vei reuși să faci pași mici spre înainte. Barierele dispar abia în luna mai. Din păcate, sănătatea este legată de starea profesională, așa că ai grijă la cât de tare te consumi pentru nedreptățile care ți se fac. Cu banii nu stai mai bine, dar ai o nouă viziune pentru viitor. Te gândești să faci cursuri noi, să deprinzi abilități noi, ca să câștigi pe viitor mai mult.

SCORPION. În dragoste, ție ți se cer multe și mărunte și va trebui să renunți la o mulțime de dorințe și să faci sacrificii. Dar primăvara asta te așteaptă și mult surprize pe plan sentimental. În carieră e bine să fii cu mare băgare de seamă până la finele lui mai, pentru că sunt mulți dornici să-și asume planurile tale geniale. În general, situația profesională se îmbunătățește față de aceeași perioadă a anului trecut. Lunile de primăvară se anunță agitate și cu consum psihic serios. Pe plan financiar, tu te mobilizezi, îți aduni forțele și o să câștigi mai bine, dar nu te baza pe asta.

SAGETATOR. Primăvara vine cu o împrospătare a sentimntelor, dar nu pe măsura așteptărilor tale. Lucrurile se vor remedia abia în vară. Luna martie dar și celelalte se arată fructuoase pe plan profesional, pentru că prinde contur un plan mai vechi de-al tău, care îți poate aduce mult-dorita promovare. Din punct de vedere al sănătății, trebuie să știi că pot apărea complicații, dar nu serioase. Însă după luna mai trebuie să te aștepți la ceva cronicizări în acest domeniu. Resursle fianciare pot veni și din surse colaterale. Totul e să-ți păstrezi relațiile cu partenerii și colaboratorii.

CAPRICORN.  Ca de obicei, pe tine te preocupă mai mult cariera decât dragostea. Totuşi, măcar în lunile de primăvară fă un mic efort și acordă mai multă atenție celor dragi. Atenție, în luna mai ești predispusă să calci strâmb și poți regreta de pe urma deciziei toată viața. În carieră, piedicile nu dispar, dar se mai răresc. În domeniul sănătății e loc de mai bine. Te stresezi din orice, iar familia ta pare un izvor nesecat de stres și tensiune negativă. Luna martie aduce o șansă nesperată de a echilibra resursele financiare, dar este foarte mică și o poți rata. Ira în aprilie pot apărea cheltuieli în exces.

VARSATOR. Primăvara începe pentru tine cu multe așteptări de la cei dragi, dar abia la finalul lui mai vei vedea ce primești. Pe plan profesional se anunță o perioadă calmă, presărată cu oferte reciproc avantajoase. Sănătatea ta nu este cea mai bună, pentru că ai muncit mult, te-ai suprasolicitat. Trebuie să ai mai multă grijă de tine, să dormi mai mult. Cu banii stai bine, mai ales că lunile aprilie și mai îți aduc o oarecare stabilitate pe acest plan.

PESTI. Mare atenție că în relație pot apărea unele scântei, din cauză că amândoi vreți mai mult decât sunteți dispuși să oferiți. Faptul că gândești de două ori înainte să spui o dată îți poate salva viața de cuplu. Pe plan profesional se anunță activitate intensă în această primăvară. Cu sănătatea, ești ca nouă. Te simți bine, ești energică, revigorată și înțelegi singură formula cu care poți reduce nivelul de stres. Dacă până acum veniturile tale au fluctuat, începând cu această primăvară vei descoperi că lucrurile intră pe făgaș normal, constant și fără turbulențe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu