duminică, 20 martie 2016

HOROSCOP APRILIE 2016

BERBEC. Luna aprilie va fi pentru tine luna seductiei. Vei deveni constient de puterile pe care le ai asupra partenerului, iar sexualitatea ta va atinge cote maxime. Viata sentimentala va fi pe primul plan si va evolua foarte frumos.
Daca nu esti cu cineva deocamdata, exista toate sansele sa iti gasesti sufletul pereche. Cariera ta va fi infloritoare, fiind o luna ideala pentru proiecte. Planurile pe care le-ai facut in trecut incep in sfarsit sa prinda contur. Soarele se afla in Berbec, iar asta iti promite succes si realizari deosebite. Colegii de munca te apreciaza si te respecta foarte mult, datorita rezultatelor tale. Chiar si superiorii se simt mandrii de tine, insa nu te astepta sa iti arate asta prea mult. Cu resursele financiare vei sta foarte bine in luna aprilie. Ar fi ideal sa poti economisi ceva, pentru lunile in care nu vei avea la indemana tot atat de multi bani. Nu fi foarte cheltuitor. Gandurile tale se indreapta spre investitii serioase, iar acesta este un lucru foarte bun. Important este sa gasesti partenerul corect si sincer de care ai foarte mare nevoie. Esti mai optimist luna aceasta si chiar te simti mai energic. Cu toate acestea, nu trebuie sa te lasi inselat de aparente, caci ar putea sa apara anumite probleme chiar atunci cand nu te gandesti. Mergi la un control preventiv si acorda atentie maxima tuturor simptomelor pe care le ai. Este ideal daca poti investi mai mult in sanatatea ta. Putin sport nu ti-ar strica, asa ca ai putea sa iti faci un abonament la sala.

TAUR. Pe plan sentimental ai avut si luni mult mai bune decat va fi aprilie. Totusi, nu trebuie sa te lasi prada nostalgiei, ci trebuie sa lupti pentru persoana iubita. Lucrurile nu vor evolua cum iti doresti si pot aparea dierve probleme, mai mici sau mai mari. Depaseste-le prin comunicare. Toate aceste probleme nu vor dura foarte mult, asa ca trebuie sa ramai optimist. Intre 6 si 13 aprilie Mercur se afla in Taur. Asta inseamna ca in prim plan vor trece calatoriile in scop de afaceri, comunicarea si activitatile care au legatura stransa cu sfera intelectuala. Este o luna prielnica pentru a invata lucruri noi, pentru a progresa si pentru a incepe proiecte interesante. Chiar daca iti este putin teama, sfatul nostru este sa treci peste ea si sa privesti lucrurile in perspectiva. Este foarte important sa comunici cu cei din jur in mdo corespunzator. Vei avea momente de succes in cariera. Superiorii iti vor aprecia eforturile si te vor rasplati cum se cuvine. Asta te va motiva si mai mult sa muncesti sa le arati tot ce poti. Sunt cateva zile in care nu stai foarte bine cu finantele, insa iti vei reveni foarte rapid. Important este sa ai rabdare si sa faci economii. Te misti mai mult in luna aprilie. Esti activ, esti plin de viata si asta iti prinde foarte bine. Cu toate acestea, ai tendinta sa te neglijezi. Din acest motiv pot aparea mici probleme de sanatate, care te vor trimite la medic. Fii mai precaut si ai mai multa grija de tine!

GEMENI. Este perioada perfecta pentru a solutiona toate problemele din cuplu. Poti comunica mai bine cu partenerul, iar acest lucru te ajuta enorm de mult. Este foarte important sa ai rabdare si sa asculti toate nemultumirile celui de langa tine. In final lucrurile se vor aseza la locul lor. Este posibil sa mergeti impreuna intr-o calatorie sau sa aveti o experienta de neuitat. Esti mai vesel si totodata mai romantic. Te simti atras de partener mai ales in a doua jumatate a lunii si decizi sa ii faci foarte multe surprize. Acest lucru nu poate fi decat benefic pentru relatia voastra. Asadar pe plan sentimental totul merge foarte bine pentru tine! Iti recomandam sa fii mai sociabil si sa te implici mai mult in activitatile din afara locului de munca. Este adevarat ca in cariera lucrurile sunt grozave, insa colegii se plang ca nu esti prea sociabil. Vei avea rezultate la care nici nu te asteptai si asta doar pentru ca ai muncit foarte mult in ultimul timp. Cu toate acestea, e foarte posibil sa iti pierzi interesul pe finalul lunii. Ai si multe parteneriate in luna aprilie, asa ca banii nu vor fi o problema. Ori de cate ori simti ca esti la ananghie, va aparea o sursa de venit neasteptata. Ce-i drept, te pricepi de minune sa faci bani! Ai mai multa grija cu sanatatea si mergi la un control de rutina!

RAC. Este o perioada buna pentru noi relatii. Iubirea e in floare, asa ca nu rata nicio ocazie sa socializezi…cine stie, poate iti gasesti jumatatea! Daca deja ai gasit-o, este foarte posibil ca dragostea voastra sa fie din ce in ce mai frumoasa. Ai tendinta sa incurci munca cu viata persoanala, asa ca trebuie sa acorzi mai multa atentie acestui aspect. In prima decada a lunii aprilie lucrurile merg bine pe toate planurile. Cooperezi bine la munca, acasa lucrurile sunt puse la punct si partenerul te iubeste mai mult ca oricand. Totusi, ai grija! Dupa jumatatea lunii este foarte probabil sa suferi o dezamagire crunta. Daca esti precaut si nu iti pui sufletul pe tava ai toate sansele sa treci cu bine peste aceasta pasa proasta. Muncesti foarte mult si, desi la inceput conditiile nu ti se pareau proaste, acum ai mai multe pretentii si ai vrea ca unele lucruri sa se schimbe. Este important sa vorbesti cu superiorii si sa le explici punctul tau de vedere. Colegii sunt de partea ta asa ca trebuie sa ai mai mult curaj. Anumite eforturi iti vor fi rasplatite cand te astepti mai putin! Spre final poti avea partea de o promovare sau de o recompensa consistenta. Saturn se afla in casa bolilor Racului, asa ca trebuie sa fii precaut. Starea ta generala este una buna, insa nu te lasa pacalit de acest lucru. Este posibil sa ai anumite probleme care nu se manifesta momentan.

LEU. Daca dragostea ta se afla la distanta, afla ca in aceasta luna exista toate sansele sa o aduci mai aproape. Astrele lucreaza in asa fel incat viata ta sentimentala infloreste rapid in aceasta perioada. Exista multa pasiune si asta te ajuta sa te apropii de persoana pe care o iubesti. Fii tu insuti, asta e tot ce conteaza! Pe plan profesional lucrurile merg de minune. Se pare ca treci printr-o perioada foarte productiva, plina de evenimente frumoase la locul de munca. Exista sansele unei avansari mult asteptate, insa totusi nu trebuie sa te bazezi pe asta. S-ar putea intampla si mai tarziu. Important este ca superiorii te urmaresc la fiecare pas si sunt multumiti de performantele tale. Ai o luna profitabila din punct de vedere financiar, asa ca nu ar strica sa te gandesti la cateva investitii pe termen lung. Ia deciziile cu calm si asociaza-te cu persoane in care ai mare incredere. Nu uita ca lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par si fii foarte precaut. Esti entuziasmat si pornesti la drum cu multa incredere. Este o perioada plina de energie si veselie. Esti gata sa duci la indeplinire orice task, implicandu-te mai mult ca niciodata. Cu sanatatea stai bine, insa trebuie sa te feresti de excese. S-ar putea sa iei cateva kilograme in plus daca nu te controlezi mai mult.

FECIOARA. Prima parte a lunii aprilie nu este stralucita pentru nativii acestei zodii. Daca te-ai nascut sub semnul Fecioarei vei avea o perioada stresanta, in care iti faci foarte multe griji, pentru absolut orice. Asta nu duce la nimic bun, asa ca ar trebui sa te controlezi. Nu esti pe aceeasi unda cu jumatatea ta si ai impresia ca nu te intelege si nu te ajuta cu nimic. Comunicarea este cheia. Mercur intra in Taur din a doua jumatatea a lunii aprilie si astfel planul comunicarii devine mai important in viata ta. Apare mai mult erotism in relatia voastra si lucrurile par sa se aseze. Pe plan profesional exista un trend ascendent. Faci progrese vizibile, te concentrezi mai mult si devii mai eficient. Vei avea castiguri suplimentare care vor fi extrem de binevenite. Cu putina atentie poti da startul unui proiect de succes sau poti face o achizitie avantajoasa. Participa la seminarii sau cursuri de perfectionare in aceasta perioada, deoarece atentia ta este sporita si acest lucru te va ajuta din plin. Pana la jumatatea lunii nu te simti in apele tale, esti irascibil, agitat si ai tendinta de a cadea in depresie. Daca ai taria sa te mentii pe pozitie, dupa mijlocul lunii lucrurile vor lua o intorsatura minunata. Vei fi mai optimist si vei avea mai multa energie ca niciodata.

BALANTA. Soarele si Venus tranziteaza casa cuplului Balantei. Asta inseamna ca viata sentimentala este pe un trend ascendent. Relatia cu partenerul de viata este foarte buna, sunteti apropiati si comunicati mai mutl ca oricand. Ai pentru cel de langa tine sentimente foarte puternice si asta te ajuta sa privesti lucrurile intr-un alt mod. Muncesti mai mult in echipa si colaborezi bine cu colegii. Iei cateva decizii foarte importante si pentru asta trebuie sa ai atentie maxima si sa fii foarte responsabil. Anumite proiecte sunt pe mainile tale si trebuie sa le duci la bun sfarsit. Din fericire reusesti sa faci fata presiunii si te descurci. Modul in care comunici este foarte important. Trebuie sa fii mai diplomat si putin mai obiectiv. Ai un singur scop: vrei sa castigi multi bani, indiferent de eforturile pe care trebuie sa le depui. Cu munca si perseverenta reusesti acest lucru. Din nefericere stresul este pretul pe care trebuie sa il platesti. Nu stai foarte bine cu sanatate, caci stresul isi pune amprenta, mai ales pe sistemul nervos. Ar trebui sa iei suplimente alimentare daca nu ai un stil de viata echilibrat, caci in aceasta luna toate se vor rasfrange asupra organismului tau. Acorda-ti mai mult timp si gaseste in fiecare zi cateva momente de liniste, pentru a te recupera.

SCORPION. Mercur se afla in casa cuplului acestei zodii, iar asta inseamna ca o importanta foarte mare pentru relatiile pe care le au acesti nativi o are comunicarea. Incearca sa iti exprimi direct toate sentimentele pe care le ai fata de partener si fii mai sincer. Uneori vei fi inteles gresit, insa trebuie sa iei lucrurile cu calm. Viata profesionala poate avea un impact major asupra vietii sentimentale. Cineva de la locul de munca iti face ochi dulci si nici tu nu te lasi mai prejos. Ar putea iesi ceva interesant, intre trebuie sa fii mai vigilent. Gandeste-te foarte bine la ce faci si priveste lucrurile obiectiv. Daca simti ca se merita, nu te opri! Reusesti in sfarsit sa iti atingi anumite obiecte si poti chiar sa avansezi in cariera. Depinde numai de tine, daca profiti de momentul oportun. Nu uita ca sansa apare o singura data in viata! Esti productiv, insa ai probleme cu cheltuielile. Nu stii sa gestionezi prea bine resursele care cad pe mainile tale. Este momentul ideal sa iti faci niste investigatii amanuntite, mai ales daca simti ca te supara ceva. Un control de rutina nu iti va strica niciodata. S-ar putea sa descoperi ca ai o afectiune la care nici nu te-ai fi gandit.Nu este nimic grav, insa mai bine esti precaut.

SAGETATOR. Relatia ta de cuplu nu este stralucita in aceasta perioada. Simti ca partenerul vrea sa te controleze si sa iti stirbeasca libertatea. Responsabilitatile pe care le ai te coplesesc si ai nevoie de o vacanta. Ar fi bine sa iei o pauza si sa pleci cateva zile intr-o excursie, daca este posibil. Nu uita ca toate neplacerile se rezolva daca spui ceea ce gandesti intr-un mod diplomat. Pe plan profesional esti foarte activ. Ai energie, iti doresti sa faci mai mult, sa demonstrezi tot ce poti. Ai initiativa si asta te ajuta sa te faci remarcat. Trebuie sa fii mai responsabil si sa iei deciziile mai rapid, daca vrei sa iti atingi obiectivele. Aprilie este luna in care viitorul carierei tale va fi decis! Castigi mai mult decat ti-ai propus, insa asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu banii pe fereastra. Ai grija cui imprumuti bani! S-ar putea sa ai anumite neplaceri si sa nu mai primesti inapoi ceea ce ai oferit din tot sufletul. Nu ar strica sa faci un control. Te simti foarte obosit si epuizat si ai probleme de imnunitate. S-ar putea sa iti fie afectat sistemul respirator, sau chiar cel nervos. Ai mai multa grija de tine si redu stresul!

CAPRICORN. Ai nevoie de afectiune si faci tot posibilul sa o obtii. Vrei sa stii ca esti apreciat si ca partenerul tau iti este aproape indiferent de circumstante. Vrei mai multa intimitate, asa ca ar fi bine sa petreceti cateva zile departe de tot, doar voi doi. Mercur se afla in casa dragostei Capricornului, asa ca esti mai romantic si mai senzual totodata. Iti continui proiectele incepute si ai mare succes. Nu intervin mari schimbari in viata profesionala, insa tu esti multumit. Oamenii te apreciaza, tu faci munca cu placere. Esti creativ si ai idei minunate, care te vor propulsa in perioada urmatoare. Este perioada investitiilor pentru tine, as ca banii pe care ai reusit sa ii strangi vor fi cheltuiti pe un imobil sau reamenajarea locuintei actuale. Daca cineva se ofera sa iti dea o mana de ajutor trebuie sa il accepti fara sa stai pe ganduri, caci este exact ceea ce ai nevoie. Nu iti fa probleme, te vei achita mai tarziu de datorii. Este posibil ca un membru al familiei sa iti fie mai aproape ca niciodata si sa te ajute foarte mult. Ai mare grija cu sanatatea! Unele probleme de sanatate se vor agrava si trebuie sa faci cateva vizite la medic. Fa mai multa miscare, relaxeaza-te si elibereaza-te de stres. Este foarte important pentru sanatatea ta sa eviti conflictele!

VARSATOR. Viata ta sentimentala este foarte zbuciumata in luna aprilie. Ai parte de evenimente neasteptate si cunosti persoane noi, care iti atrag atentia. Vei avea parte de multe intalniri si vei fi prins la mijloc, in situatia in care trebuie sa alegi neaparat dintre doua persoane. Vrie o relatie serioasa, asa ca ai mare grija cum alegi. Fii cu picioarele pe pamant! In viata profesionala vei intalni mai multe obstacole ca niciodata, insa vei reusi sa le depasesti in a doua jumatate a lunii. Fii totusi pregatit! Cand se pare ca iti revii, vei fi lovit de alte inconveniente. Vor fi multe schimbari la care nu te-ai asteptat si unele s-ar putea sa nu fie chiar pe placul tau. Ai nevoie de mai multa disciplina la locul de munca! Nici cu banii nu stai foarte bine pentru ca ai tendinta sa ii risipesti pe lucruri de nimic. Fii mai controlat! Faci un mare efort intelectual si asta te va epuiza de toate resursele. Cu sanatatea stai bine. Esti chiar foarte rezistent, in ciuda eforturilor pe care le depui la locul de munca. Esti plin de energie si iti doresti sa ai cat mai multa activitate. Cu toate acestea trebuie sa fii mai atent, caci ai putea avea parte de unele incidente nefericite.

PESTI. Jupiter se afla in casa Pestilor si asta iti aduce foarte multe sanse pe plan sentimental. Este perioada ideala pentru a-ti gasi sufletul pereche sau pentru a stabiliza o relatie. Ai o multime de conjuncturi favorabile si trebuie sa profiti de ele din plin. Faci tot ce poti pentru a-i intra in gratii persoanei iubite, insa nu iti pare rau niciun moment. Castigi exact ce ti-ai dorit: atentie si afectiune. Pe plan profesional lucrurile nu stau la fel de bine. Vei reusi sa iti atingi obiectivele, insa dupa ce depasesti cu rabdare foarte multe obstacole. Proiectele pe care le ai nu sunt puse in aplicare la momentul dorit, insa asta nu inseamna ca nu vor fi duse la bun sfarsit. Trebuie doar sa fii optimist si mult mai realist. Ai mai multa grija cu persoanele din jur! Pe plan financiar ai o luna productiva. Castigi o suma la care nu te asteptai, dar care iti prinde foarte bine, pentru ca te ajuta sa iesi din datorii. In a doua jumatate a lunii vei avea si alte castiguri minore, care vor fi binevenite. Starea ta psihica nu este cea mai buna in luna aprilie. Esti stresat, ai multe griji pe cap, ti se pare ca nu reusesti sa inaintezi sub nicio forma. Toate aceste neajunsuri te vor afecta in final si din punct de vedere fizic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu