marți, 16 februarie 2016

HOROSCOP MARTIE 2016


BERBEC. Luna martie va fi o luna a schimbarilor radicale pe plan sentimental pentru tine. Relatia cu persoana iubita sufera modificari serioase si trebuie sa tii cont de fiecare observatie, ezitare, neimplicare a celui de langa tine.


 Radicalismul tau poate duce la sfarsitul relatiei
Nu vei dori sa mai privesti inapoi si vei lua decizii transante. Natura ta razboinica ar putea iesi la iveala mai ales in ceea ce priveste abordarea anumitor probleme financiare comune. Persoana iubita se va deschide mai putin fata de tine din cauza radicalismului tau exacerbat. Martie va fi luna in care va trebui sa iei decizii cruciale atat pe plan amoros cat si profesional.

 Un nou loc de munca
In martie s-ar putea sa te reprofilezi, asta daca promisiunile sefilor tai nu vor fi respectate intocmai cum scrie pe hartie. Nu trebuie sa te bazezi pe niciun acord verbal. Vei avea nevoie de mai multi bani deoarece te vei confrunta cu situatii in care va trebui sa scoti cateva bancnote din buzunar: o datorie veche neplatita, un strigat de ajutor din partea familiei sau o vizita la medic ce trebuia facuta de mult.

 Criza financiara si o raza de speranta
In functie de felul in care vei reusi sa iti negociezi statutul profesional si pe cel social vei avea bani multi sau deloc. Este un du-te vino ceea ce vei trai in martie din punct de vedere banesc. Va trebui sa te angajezi in munci dificile daca vrei sa ajungi departe. S-ar putea sa urmezi niste cursuri de profesionalizare ori sa inveti limbi noi. Gandul de a pleca in strainatate se va acutiza mai mult ca oricand.

Reprosuri si iar reprosuri
Relatia cu familia va deveni putin mai complicata. Neimplicarea in viata de acasa, ignoranta ta fata de problemele celor dragi isi cer plata.

TAUR. Primavara incepe cu tine. Vei fi semnul zodiacal cel mai stabil din punct de vedere emotional, inca din primele zile ale lunii.

 Vei simti din nou dragostea
In martie vei simti din nou cum e sa iubesti. Daca nu ai o relatie, vei intalni persoana care te va face sa traiesti cele mai frumoase clipe. Daca esti cuplat, avand in vedere ca in ultima vreme te-ai cam racit de partener, lucrurile se vor schimba in bine. Se poate spune ca vine un aer primavaresc in inima ta, iar relatia pe care vei reusi sa o construiesti cu sufletul tau pereche va avea principii mai clare. Determinarea este cuvantul de ordine pentru amandoi.

 Cu banii vei sta binisor
Nu te astepta la castiguri financiare consistente in luna martie, dar nici la pierderi care sa te panicheze. Iti mentii echilibrul bugetar pentru ca vei reusi si in aceasta luna sa treci prin filtrul ratiunii cheltuielile pe care trebuie sa le faci versus micile bucurii pe care ti le poti permite zi de zi. Faptul ca veniturile tale vor stagna este un lucru bun. Iti dezvaluim un secret: banii incep sa vina din aprilie!

Iei decizii ferme in legatura cu cariera ta
Doresti ca implicarea ta sa nu fie umbrita de neincredere. Vei reusi sa restabilesti relatii profesionale pe care le credeai pierdute, dar asta numai si numai daca privesti lucrurile cu optimism si calm. Nu te arunca in discutii aprinse cu absolut nimeni. Acest tip de atitudine nu tii va fi favorabil si, in luna ce vine, va trebui sa semnezi o serie de contracte importante. Pe 22 si 28 te vei recupera dupa stresul de la locul de munca. E posibil sa mergi intr-o minivacanta la finalul lunii cu persoana iubita si cei mai apropiati prieteni.

GEMENI. Luna martie va fi una a deadline-urilor, a avertismentelor care vor veni din toate partile. S-ar putea sa pierzi totul din cauza stilului tau aerian de a trata lucrurile si a incapatanarii.

Probleme de cuplu
Problemele de cuplu s-ar putea acutiza in luna martie. Neintelegerile vor porni de la lipsa de comunicare. Fiecare va intelege altceva decat ii transmite celalalt si asta poate periclita si dispozitia ta de la locul de munca ori felul in care vei comunica cu prietenii.  Va trebui sa actionezi cu ceva mai multa prudenta si sa fii atent la toate observatiile nimerite pe care ti le va face persoana iubita. Esti pandit de un spirit autodistructiv ceva de speriat si asta din cauza faptului ca te incapatanezi sa nu asculti.

Atentie la cum cheltui banii!
Luna martie va fi una destul de buna din punct de vedere financiar. Culegi roadele muncii tale din ultima vreme si asta ar trebui sa iti dea satisfactii, dar… ai putea sa pierzi totul. Felul haotic in care reusesti sa inchei niste contracte iti vor ameninta stabilitatea financiara. Mare, foarte mare atentie la tot ce faci!

Prietenii puse sub semnul intrebarii
Din cauza comportamentului tau extrem de ciudat, deloc proactiv, s-ar putea sa te confrunti cu niste reprosuri din partea celorlalti. Prietentiile tale depind in luna martie de atitudinea ta in mod exclusiv. Daca vei vorbi pe un ton raspicat cu oamenii de langa tine, sa nu te mire ca a doua zi nu te vor mai suna sa iesiti in oras. Va fi o luna destul de grea, insa in niciun moment nu va trebui sa apelezi la descurajare.

RAC.  Luna martie te poate duce peste mari si tari, in cautarea aventurii perfecte. Va fi o luna in care lucrurile se vor aseza din punct de vedere sentimental.

Dragostea bate la usa ta… din nou!
De cand ai inceput anul o tii numai in incercari de a avea o relatie. Unele esueaza, altele te fac sa speri ca mai exista sufletul pereche, iubirea adevarata, toate acele povesti in care iti place sa crezi. Luna martie iti va aduce a miliarda sansa sa incepi o relatie si, atentie, s-ar putea ca daca nu profiti de ocazia ce se iveste in luna femeii sa stai apoi singur o lunga perioada de acum incolo.

 Afli adevaruri dure
Luna martie este una a dezvaluirilor pentru tine. Afli secrete pe care ceilalti ti le-au ascuns. Iti va veni greu sa ii mai privesti cu aceeasi ochi pe oamenii pe care i-ai considerat cu adevarat apropiati. Minciuna si falsitatea sunt lucrurile pe care le poti accepta de nicio culoare. Chiar daca vei descoperi tarziu anumite lucruri, ideal e sa iti pastrezi calmul si sa inveti ceva din aceste lovituri de la viata.

Mai mult bani, de la jumatatea lunii
De la jumatatea lunii incolo, vei primi ceva mai multi bani de la locul de munca. Un proiect important iti va solicita concentrarea zi si noapte si te va determina sa fii ferm in tot ceea ce vei intreprinde. Silinta pe care ti-o vei da la serviciu nu va fi trecuta cu vederea de sefii tai.

Provocari la nivel amical
Unii prieteni iti vor lansa tot felul de provocari. Te vor invita la intreceri sportive, la competitii interesante in care iti vei dezvalui o latura combativa pe care putini oameni o banuiesc.

LEU. In luna martie, vei primi suficienta putere si incredere in fortele proprii incat sa scoti Leul din tine. Va fi o perioada extrem de complicata din punct de vedere emotional.

La cutite!
Vei ajunge usor la cutite cu cei din jur, mai ales cu persoanele pe care nu prea le ai la inima. Martie va fi o luna potrivita din punct de vedere astral pentru a clarifica o serie de probleme ce iti stau pe cap deja de cateva saptamani bune. Vei avea curajul sa le spui tuturor criticilor tai ce simti cu adevarat atunci cand intri in malaxorul jignirilor si a jocurilor facute pe la spate.

 Relatia de iubire sta sub semnul focului
Dragostea va fi cuprinsa de flacari in luna ce vine. Vor fi momente pline de romantism intre tine si persoana iubita, insa vor exista si scantei care va vor face sa va despartiti si impacati de o mie de ori. Iubirea sta sub semnul focului, element care aprinde totul in jur. Sentimentele pot fi contradictorii: dimineata te vei trezi nemaisuportand tabieturile partenerului de viata, insa seara il vei dori langa tine in pat. Si tot asa.

Banii vor reprezenta (inca) o problema pentru tine
Banii vor in continuare o problema, dar nu la fel de acuta ca pana acum. Vei reusi sa te stabilizezi mai ales in a doua parte a lunii cand culegi laurii micilor tale victorii. Redescoperi toate acele calitati pe care le poti folosi in muncile tale pentru a face din ce in ce mai multi bani. Daca cineva iti va propune o afecere pe termen lung, ar fi bine sa iei in considerare orice plan de bataie. Pe 3 si pe 5 primesti aprecierea din partea unor persoane dragi, iar din 18 incolo dragostea capata dimensiuni focoase.

FECIOARA. In luna martie planetele te vor impinge sa ai mai mare grija de aspectul tau fizic. S-ar putea sa incepi o dieta, sa mergi la sala, iar schimbarea de look va fi prioritatea ta numarul 1.

Schimbare totala de imagine
Toate Fecioarele vor trece printr-o schimbare radicala care va incepe pe 10 martie. Nici tu nu scapi de tentaculele care iti napadesc sufletul reinnoindu-l: sunt tentaculele dragostei, ale sinceritatii, ale bunavointei, ale creativitatii si fermitatii in momentele cheie. Iti vei schimba total comportamentul si imaginea (fizica). E posibil sa incepi o cura de detoxifiere sau chiar un regim de slabire ori sa te abonezi la un program de tonifiere musculara.

Argumentele tale vor fi decisive
Vei fi consultat intr-o serie de probleme: fie ca e vorba de situatii neasteptate in familie sau la locul de munca, va trebui sa fii mereu tu. Nu mai e cazul sa imbratisezi diplomatia caci nu te va ajuta cu nimic. Tot ce vei reusi pe calea diplomatiei va fi o alungire a agoniei cu inca cateva saptamani sau luni de zile, iar tu ai nevoie in clipa de fata (si pe viitor) de clipe care sa te faca sa te bucuri de viata.

Atentie la dragostea toxica!
S-ar putea sa te indragostesti de cine nu trebuie. Fizicul nu e tot ce conteaza intr-o relatie. Ce e interesant la tine este faptul ca desi internalizezi foarte mult cugetarile, sentimentele celorlalti, adica empatizezi de minune, cand vine vorba de indragosteala esti superficial si preferi sa te arunci in relatii doar de dragul unui corp placut la vedere. Si da, de fiecare data realizezi ca nu ai ales bine pentru ca preferi sa alegi trupul cu mult inainte sa descoperi sufletul negru si toxic al celui de langa tine. Atentie, caci aceasta capcana sta la panda in a doua jumatate a lunii!

Se cer calcule materiale precise
In martie vei avea multe plati de facut si s-ar putea sa te trezesti fara prea multi bani in buzunare. Fa calculele inca de acum si stabileste-ti prioritatile acelea adevarate. Nu considera mofturile sezoniere lucruri pe care trebuie sa le bifezi neaparat. In ultima vreme esti cam risipitor. Trebuie sa pui frana tentatiei de a arunca cu banii pe fereastra.

BALANTA. Luna martie vine cu semnale de alarma in legatura cu sanatatea ta. Va trebuie sa ai mare grija la afectiunile sezoniere. Astenia de primavara iti poate crea probleme serioase.

Atentie la ostilitatea celor din jur!
Vei fi supus unor incercari destul de dificile in luna ce vine. Unele persoane, prieteni sau colegi de munca, nu vor face exceptie de la a-ti baga bete-n roate de fiecare data cand vor prinde ocazia potrivita. Atunci cand vor exista nemultumiri, ar fi bine sa le exprimi pentru a nu fi prins pe picior gresit. Stabileste-ti un sistem propriu de relationare cu cei din jur astfel incat sa nu fi afectat de rautatile lor.

 Restart la modul de gandire
Modul in care gandesti iti poate afecta sanatatea. Pozitivitatea este arma ta secreta si esti capabil sa vezi partea plina a paharului, stii bine asta. Mare grija la gandurile negre care alterneaza frecvent in capul tau pentru ca pot cauza grav psihicului tau. Bunavointa ta nu trebuie sa frizeze ridicolul: fii bun doar cu cei care merita si fii critic cu tine insuti, inainte de toate.

Problemele minuscule pot deveni mari
Din 19 Martie, luna plina sub patronajul Pestilor iti poate crea adevarate convulsii emotionale. Daca transformi fiecare problema minora in ceva urias nu ai sanse de a iesi la capat. Cauta sa iti reglezi emotiile in fata evenimentelor care conteaza cu adevarat pentru tine.

Martie solicitant la locul de munca
Pe langa toate problemele emotionale ce te vor solicita, incercari grele vin si din mediul in care muncesti. Bate cu pumnul in masa daca e nevoie. Pune piciorul in prag fara nicio teama. Cele mai bune zile din punct de vedere amoros sunt 6, 7, 8 si 29 martie. Vei beneficia de rasfatul partenerului de viata, iar daca esti singur s-ar putea sa gasesti persoana potrivita care sa corespunda cerintelor tale sufletesti.

SCORPION. Luna martie va fi una romantica pentru tine. Vei fi in al noualea cer si vei invata sa stabilesti cateva principii sanatoase in relatia ta.

Romantism si realism
Carisma ta va fi la cote maxime! In luna martie vei face pace cu sufletul tau. Se poate spune ca va fi pentru prima oara cand vei reusi sa combini realitatea cu lumea idealista, adevarul cu speculatiile, romantismul cu realismul. Acest melanj benefic se datoreaza felului in care partenerul va sti cum sa priveasca in ochii tai.

Intelegere in familie
Daca faci parte din categoria Scorpionilor care s-au certat mult in ultima vreme cu membrii familiei, martie va fi o luna in care vei cadea la pace cu cei dragi. Vei beneficia de suportul lor emotional si chiar financiar in multe situatii importante. S-ar putea sa te confrunti cu niste contexte nefavorabile, insa ai parte de multa intelegere.

 Pune-ti in functiune intuitia
Pentru ca luna martie va fi una a combinatiei perfecte intre ratiune si patos, asigura-te ca intuitia ta va fi pusa in functiune in momentele crancene. Ai mare noroc sa simti anumite situatii si mai ales sa stii cum sa reactionezi. De fapt, aceasta este una dintre calitatile zodiei tale de care trebuie sa profiti cat poti de mult in perioada urmatoare.

Banii, bata-i vina! Dar, lasa, ca se fac!
Cu banii s-ar putea sa ai ceva de furca in martie. Nu te ingrijora prea tare daca vei observa ca anumite proiecte nu dau rezultatele scontate. Inlocuieste tot ce nu iti aduce profit cu idei noi, incearca si altceva. Nu te lasa captiv planurilor pe care le-ai schitat asteptandu-te la castiguri uriase. Nu poti schimba totul dintr-odata in viata ta, asa ca mai bine fa loc schimbarilor. Martie este o luna propice pentru a te axa pe tot ce inseamna nou. Vei da fata cu momente-cheie atat pe plan profesional cat si al relatiilor de prietenie.

SAGETATOR. Pentru tine, luna martie este o luna a schimbarilor. Este cel mai bun moment din an pentru a te muta in casa noua sau a-ti schimba locul de munca.

Iese soarele pe strada ta
In sfarsit te bucuri de caldura si de protectia Soarelui. Ai grija la ce iti propui in martie ca s-ar putea sa ti se intample… si aici e vorba de lucruri bune! Daca iti doresti sa te muti in casa noua sau sa iti cauti un loc de munca nu foarte solicitant, fa-ti planuri pentru cea de-a doua jumatate a lunii.

 Fuga de trecut, speranta catre un viitor mai bun
Martie este o luna ideala pentru a lasa trecutul in urma. Vine momentul cel mai bun pentru a te rupe total de evenimentele care te-au afectat foarte mult in ultimul an. Daca ai probleme contractuale de rezolvat, ai mare grija sa nu iei decizii radicale. Orice intrerupere de colaborare trebuie facuta cu mult rationament.

Conjunctia Mercur-Jupiter, benefica pentru inima ta
Conjunctia Mercur-Jupiter parca se instaleaza pentru sufletul tau. Se vor imbunatati toate relatiile ce te afecteaza in mod direct: cu persoana iubita, cu cel mai bun prieten, cu familia. Aceasta conjunctie stimuleaza sinceritatea, onestitatea, nevoia de adevar. Daca iti vine sa trantesti in fata tot ce gandesti este perfect pentru sanatatea inimii tale. Vei prinde curaj in a-ti exprima sentimentele si iti vei intinde aripile spre atingerea unor noi teluri. Din punct de vedere profesional, cele mai bune zile sunt 22 si 25, iar banii apar in mod sigur dupa data de 20 a lunii.

CAPRICORN. Zona comunicarii va fi cea mai beneficiata in luna martie.

Te vei simti in mediul tau, dar…
Te vei simti in mediul tau peste tot, dar vei avea cateva reticente mai ales vizavi de persoanele noi ce vor aparea in viata ta. Se vor ivi situatii in care va trebuie sa abandonezi latura ta introvertita pentru ca ti se va cere prezenta de spirit, iar opinia ta conteaza enorm pentru anumite persoane. Luna martie te va indemna sa iesi din ingradirile si constrangerile propriilor valori. Va trebui sa renunti la cateva principii pentru a face fata contextelor turbulente ce se vor afisa.

 Luna Noua iti aduce raspunsuri interesante la dilemele momentului
Profita de Luna Noua ce se formeaza pe 4 martie caci vei avea toate sansele sa primesti raspunsuri la o serie de dileme. Acest lucru este valabil pentru orice domeniu al vietii tale, in special pentru cel profesional. Vei avea parte de o expansiune a propriei constiinte si vei fi ajutat de specialisti si adevarati indrumatori spirituali pentru a te simti bine in pielea ta.

 E posibil sa urmezi studii noi
Luna martie accentueaza latura educationala, mevoia de a acumula cat mai multe informatii, de descoperire a anumitor talente pe care nu stiai ca le aveai sau nu le-ai slefuit suficient pana acum.

Convingerile primite de la parinti vor fi puse sub indoiala
Acest lucru este cauzat de conjunctia Mercur-Jupiter. Daca anumite lucruri ce ti-au fost inradacinate de mic copil ti s-au parut normale pana acum, lucrurile se vor schimba in profunzime din martie. Vei avea nevoie de noi certitudini, de solutii-cheie la care probleme pe care parintii tai nu aveau cum sa le previna pentru ca vremurile lor erau 100% diferite de cele in care te zbati tu acum. Atentie mare mai ales la data de 28: vei putea castiga o suma importanta de bani.

VARSATOR. Luna martie aduce un val de planete in zodia Pesti, iar prezenta acestora te va afecta si pe tine. Afla cum.

Ai parte numai de castiguri in prima parte a lunii
Te-ai tot plans pana acum ca soarta nu tine cu tine, insa in prima parte a lunii viata iti va demonstra contrariul. Vei avea parte de numeroase beneficii, chiar avantaje materiale. E important de retinut ca aceste castiguri banesti vin in urma muncii asidue pe care ai depus-o in ultima perioada. Poti semna un contract important pana in data de 16 a lunii, asa ca citeste cu atentie toate ofertele pe care le vei primi.

 Tentatia lacomiei te inconjoara frenetic
Mare grija la acest pacat! Faptul ca vei castiga bani seriosi te poate transforma intr-o persoana lacoma. Echilibreaza-ti pretentiile financiare ca sa nu pierzi totul din cauza valului ce ti-l pui singur pe ochi.

 Nu te lauda prea mult. Indepartezi oameni
Ok, ai obtinut numeroase succese, ele vor fi decontate aproape toata lunea, insa bucura-te in intimitate de tot ceea ce vei reusi sa bifezi. Atentie la onorariile pe care ti le vei pune la bataie si limitateaza-te la o singura oportunitate cand vine vorba de negocieri. O persoana cu experienta in domeniul tau preferat te va ghida sa nu te pierzi din cauza betiei succesului.

Studii finalizate cu succes pentru invatacei
Daca te numeri printre cei care termina liceul sau facultatea, afla ca vin numai vesti bune din aceasta zona. Reusesti sa iti canalizezi toate concentrarea pe obtinerea unor rezultate ce te vor face sa speri la ce e mai bun pentru viitorul tau.

E nevoie de schimbarea atitudinii in dragoste
Aceasta nevoie acuta va deveni tot mai accentuata mai ales dupa data de 17 a lunii. Comunicarea cu partenerul de viata va trebui sa treaca la un alt nivel. Spune adio infantilismelor inca de acum!

PESTI. Luna martie te va activa din toate punctele de vedere deoarece beneficiezi de influenta pozitiva a planetelor Marte si Neptun.

Un tren planetar pentru inima ta
Prin fata ta vor trece mai multe trenuri, deci va fi cam imposibil sa il pierzi pe vreunul. O serie de planete se cuibaresc in casele tale, de la cea a banilor pana cea a caminului sau a relatiilor personale. Vei simti un murmur interior si nevoia de a pune piciorul in prag. S-ar putea ca la inceputul lunii sa te panichezi pentru ca nu ai fost obisnuit niciodata cu atatea succese dintr-odata, insa nu dispera. Nu are sa fie decat de bine.

 Punctele tale forte in martie: Curajul, initiativa, atitudinea pozitiva
Nu e loc de depresie in martie. Apar zorii unor castiguri importante si, atentie, te avertizam ca este abia inceputul dulcelui gust al bunastarii. Practic, se poate spune ca luna martie este abia prima luna din an care te indeamna la bucurie fara sa regreti sau sa analizezi prea mult lucrurile.

Vei fi mai determinat. Inveti sa spui NU
Daca cei din jur te vor percepe mai taios in replici se datoreaza marelui benefic Neptun, care iti activeaza abilitatile de comunicare si te face sa devii mai ferm.

Vei deveni un model pentru celelalte zodii
Inca din primele zile ale lunii martie vei deveni un model pentru celelalte semne zodiacale. Modul tau de a actiona, determinarea de care vei da dovada, felul in care vei reusi sa impletesti utilul cu placutul te vor face sa stralucesti pana si in fata celor mai mari dusmani.

Luna Plina din 19 martie iti aduce multa DRAGOSTE!
Pe 19 Martie, Luna Plina isi face loc in inima ta si te invata cum sa iubesti fara sa iti para rau. Va fi o perioada bogata din punct de vedere sentimental si va trebui sa profiti de fiecare moment astro-karmic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu