joi, 14 ianuarie 2016

CE TIP DE LOCUINTA TI SE POTRIVESTE IN FUNCTIE DE ZODIE

BERBEC: AI NEVOIE DE O CASA CU MULT SPATIU
Esti o persoana foarte pasionala, dintr-o bucata, ar fi bine sa iti alegi o casa spatioasa.
Ai nevoie de o camera mare, cu geamuri uriase care sa permita patrunderea luminii.

TAUR: IN LUX TE SIMTI CEL MAI BINE
Esti o persoana cu inclinatii materialiste si, evident, vei cauta mereu luxul. Alege totusi designul minimalist si nu inghesui toate obiectele de valoare in aceeasi incapere.

GEMENI: AI NEVOIE DE O CASA CU MULTA CULOARE
Esti o persoana foarte copilaroasa si ai nevoie de multe culori in casa ta. Nu te juca prea mult cu cromatica pentru ca trebuie sa tii cont si de armonia in care traiesti.

RAC: AI NEVOIE DE O CASA CU GRADINA
Deoarece petreci foarte mult timp in casa, iti trebuie si gradina. Te pasioneaza floraritul si petrecutul timpului in natura.

LEU: CASA LA MARE
Fiindca esti guvernat/a de Soare, ai nevoie sa simti mereu razele sale. O casa la mare, intr-o tara in care e mereu vara ar fi ideala pentru tine.

FECIOARA: UN APARTAMENT INTR-UN CARTIER CENTRAL
Vrei sa fii mereu in centrul atentiei, sa observi oamenii, sa comunici non-stop cu el, asta cata vreme esti tanar/a. La batranete, iti place sa te refugiezi intr-un complex rezidential de lux, la vila.

BALANTA: UN APARTAMENT IN STIL MINIMALIST
Te atrag lucrurile abstracte si preferi un design original, personalizat. Stilul minimalist care imbina doua sau maxim trei culori ti se potriveste de minune.

SCORPION: DEPARTE DE BURICUL TARGULUI
Casa ta trebuie sa semene cu o vila conspirationista deoarece esti un om care se fereste de lume. Vrei sa iti pastrezi aerul misterios si nu poti face asta in centrul orasului.

SAGETATOR: CASA LA TARA
O casa la tara este tot ce te poate face fericit/a. Ai nevoie de animale, de pamant pentru agricultura, caci esti o persoana destul de legata de traditie.

CAPRICORN: APARTAMENT LUXOS IN BURICUL TARGULUI
Esti o persoana cu spirit antreprenorial, iar locul ideal unde ai vrea sa traiesti este in buricul targului.

VARSATOR: O LOCUINTA DEPARTE DE CIVILIZATIE
Esti o persoana visatoare si vezi viata intr-un mod idealist. Daca s-ar putea si ai avea toate resursele la dispozitie, te-ai muta chiar si in jungla!

PESTI: O CASA FUTURISTA IN MIJLOCUL NATURII
Nu vrei o casa cu acoperis, clasica. Ti-ar placea sa locuiesti intr-o casa tip cub, ultramoderna, cu multe geamuri. Nu-ar fi rau ca locuinta ta sa fie pozitionata in apropierea unui lac sau a unui izvor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu