vineri, 11 decembrie 2015

SFATURILE LUI FRIEDRICH NIETZSCHE PENTRU ZODII

(Friedrich Nietzsche este considerat unul dintre cei mai mari filosofi ai tuturor timpurilor, iar sfaturile lui sunt extrem de prețioase.)

BERBEC. Nu te lăsa influențat de alții, pentru că tu ai drumul tău în viață și știi ce e cel mai bine pentru tine.
„Iar cei care dansau erau considerați nebuni de cei care nu puteau auzi muzica” este sfatul lui Nietzsche pe care ar trebui să îl iei în cinsiderație.

TAUR. Ai prea multă încredere în oameni, iar o astfel de atitudine te face să ai și așteptări. „Asta vă sfătuiesc, prietenii mei: nu aveți încredere în cei al căror impuls să pedepsească este foarte puternic” este lecția pe care o poți învăța de la filosof.

GEMENI. Ești foarte directă, uneori chiar crudă cu oamenii din jurul tău. Nietzsche ți-ar spune, însă, că „oamenii nu vor să audă adevărul, pentru că nu vor ca iluziile lor să fie distruse.”

RAC. Ai obiceiul de a dramatiza și a face pe victima. Ține cont de vorbele lui Nietzsche: „ce nu te omoară, te face mai puternic” și îți va fi mai ușor să treci peste obstacole.

LEU. Nu ține cont de cei care îți spun că ar trebui să mai pleci capul din când în când sau că nu ar strica să te mai gândești și la alții. Nietzsche are o lecție mult mai importantă pentru tine: „egoismul este esența unui suflet nobil”.

FECIOARA. Încearcă să nu mai fii atât de obsedată de control. „Trebuie să ai haosul în tine pentru a da naștere unei stele căzătoare” este sfatul pe care ți l-ar da Nietzsche.

BALANTA. Nu mai analiza lucrurile atât de mult și nu te mai învinovăți când ai impresia că nu ai ales cea mai bună variantă. Ține cont de ce spune Nietzsche: „tu ai varianta ta, eu o am pe a mea. Cât despe varianta corectă, nu există”.

SCORPION. Ai tendința de a căuta iubirea ideală, însă învață de la Nietzsche că „există un pic de amărăciune în finecare iubire”.

SAGETATOR. Ești o persoană spirituală și dornică să cunoască de ce se află dincolo de noi. Te agăți de religie și de divinitate, însă ar trebui să fii mai rațională. „Credința = dorința de a nu ști ce este adevărat”, spune Nietzsche.

CAPRICORN. Nu te lăsa copleșită de momentele grele prin care treci. „Cel care a construit undeva un Rai nou a găsit puterea pentru asta în Iadul propriu” este sfatul lui Nietzsche pentru tine.

VARSATOR. Nu te judeca prea aspru pentru firea ta melancolică. După cum a spus Nietzsche: „să trăiești înseamnă să suferi, să supraviețuiești înseamnă să găsești un sens pentru suferință”.

PESTI. Ai foarte ușor încredere în oameni și ai impresia că ar trebui să primești același lucru. Ține, însă, cont de ce a spus Nietzsche: „Oamenii care ne acordă toată încrederea lor cred că au dreptul la a noastră. Această presupunere este falsă, un cadou nu îți dă niciun drept”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu