sâmbătă, 26 decembrie 2015

CE SE SCHIMBA LA ZODIA TA DUPA 30 DE ANI

Până la 30 de ani suntem guvernați de zodia în care ne-am născut, însă după împlinirea acestei vârste, lucrurile se schimbă în horoscop și ascendentul pe care îl avem începe să-și spună cuvântul în privința personalității și acțiunilor noastre.
Experții care citesc în stele mai spun că ascendentul ne guvernează în liniște și ne șlefuiește caracterul după vârsta de 30 de ani, însă începând cu 60-70 de ani, acesta începe să preia controlul pe deplin asupra personalității noastre. Cu alte cuvinte, după această vârstă începem să avem pe deplin trăsăturile semnului zodiacal în care avem ascendentul.

CUM TE SCHIMBI DACA AI ASCENDENTUL IN

BERBEC
Acest semn este spontan, inventiv, agitat, agresiv, impulsiv, generos, respectuos. Dacă până acum nu ai fost un om al faptelor, după vârsta de 30 de ani vei lua atitudine, vei schimba ceea ce-ți dorești și vei dori să descoperi lucruri noi. De asemenea, ești de un real ajutor atunci când cineva are o problemă. Dacă nu ai fost o persoană sportivă și aventuroasă până acum, să nu te mire că vei începe să ai astfel de dorințe, de a face mișcare și a încerca tot mai multe experiențe.

TAUR
O persoană afectuoasă și loială, responsabilă și stabilă sunt persoanele guvernate de acest ascendent. De regulă se simt bine în zona lor de confort și ratează multe șanse în viață din cauza acestui lucru, însă ies din comoditate imediat ce își dau seama că au ajuns într-unmoment de cotitură. Atunci dau dovadă de o forță rapidă de mobilizare.

GEMENI
Gemenii au în permanență ceva în minte. Își doresc să facă un număr cât mai mare de activități, sunt persoane sclipitoare și le plac provocările și de multe ori, după ce le rezolvă pe ale lor, se bagă și în treburile altora. Se plictisesc repede și sunt adaptabili la orice mediu. Este persoana care te poate asculta atunci când ai o problemă și oferă, la rândul său, sfaturi pertinente. Are totuși o natură duală, putând fi pe cât de bun prieten, pe atât de trădător. Dacă nu se simte bine într-o situație, deși a ajuns la jumătatea drumului în rezolvarea ei, o poate abandona foarte ușor.

RAC
Racii sunt extrem de sensibili și timizi, dar și foarte protectori cu persoanele dragi. Pentru că sunt caracterizați de această sensibilitate sunt și capricioși și schimbători, se întristează imediat și nu-și mai pot controla sentimentele.

LEU
Persoanele guvernate de acest ascendent sunt puternice, îmvingătoare, dornice de putere și mereu în vârf sau la conducere. Carismatice, sigure pe sine, le place să fie în permanență în centrul atenției și fac eforturi uriașe pentru a fi pe placul tuturor. Spre deosebire de celelalte semne, reprezentanților acestui ascendent le și iese foarte bine. Sunt extravagante, le place luxul, iar asta mai mult de dragul imaginii pe care ar putea-o avea în fața lumii.

FECIOARA
Analitice și diplomate, persoanele născute sub ascendentul Fecioarei sunt foarte practice și muncitoare. Le place să stea pe margine și să comenteze, mai degrabă decât să se implice. Nu sunt buni lideri, ci mai degrabă consilieri sau sfătuitori. Nu reușesc să se concentreze în echipă, nu știu ce au de făcut într-o astfel de situație. Cel mai bine știe ce are de făcut în dreptul ei și își duce sarcinile la la bun sfârșit cu precizia unui chirurg. Fecioara este extrem de preocupată de prezent, nu are capacitatea de a vedea în viitor și nici să-și facă o imagine de ansamblu asupra lucrurilor din cauza atenției exagerate față de detalii.

BALANTA
Balanța este diplomată, echilibrată, prietenoasă și corectă. Îi place a toată lumea să se împace bine cu toată lumea și cum observă vreo anomalie în grupul ei imediat intră în rolul de arbitru pentru a restabili pacea. Armonia o face să se simtă confortabil, însă atunci când este pusă în fața unei situații neplăcute sau provocatoare se repliază imediat și știe să se ajusteze pe loc, în funcție de cum situația o cere.

SCORPION
Scorpionul este o fire puternică, misterioasă, caracterizată de un magnetism inexplicabil. Nu se lasă doborât cu una, cu două și este greu de înțeles. Cu greu își arată adevărata față și alege să facă asta în general doar persoanei care are o însemnătate enormă pentru el. Poate citi un om dintr-o privire și este foarte inteligent.

SAGETATOR
Exaltat, agitat, Săgetătorul iubește enorm viața. Este o persoană ludică, hedonistă, cu aspirații din cele mai înalte. Este un bun sfătuitor, Săgetătorii sunt prieteni foarte loiali, dar direcți, uneori le lipsește tactul.

CAPRICORN
Persoanele guvernate de acest ascendent sunt foarte mature, înțelepte, dau impresia că au multă experiență de viață, datorită sfaturilor mature pe care le oferă. Au o inteligență nativă, sunt retrași, misterioși și au tendința să se interiorizeze. Sunt veșnic nemulțumiți și caracterizați de o corectitudine ieșită din comun, sunt precauți și foarte atenți la greșelile celor din jur, din care învață tot timpul. Sunt calculați, pragmatici și au spirit de echipă. Sunt altruiști și loiali, motiv pentru care sunt prieteni foarte buni. Capricornul este capabil să-și dea cămașa de pe el pentru a ajuta pe cineva la ananghie. Iubește cultura, îi place să citească autori dintre cei mai profunzi. De asemenea, iubește muzica și poezia.

VARSATOR
Vărsătorii sunt creativi și boemi, iresponsabili și independenți. Nimic din ceea ce face nu este obișnuit, pentru că este născut sub semnul originalității. Este guvernat de impuls și este imprevizibil, iar dacă vrei să te răzbuni pe un Vărstător, dă-i un job în care trebuie să stea toată ziua la birou și trasează-i sarcini stricte.

PESTI
Idealist, taciturn și foarte sensibil, acest ascendent este caracterizat de lipsă de încredere în forțele proprii. De aceea este mereu nesigur pe ceea ce face și are tendința să ridiculizeze acțiunile celorlalți și să critice aspru greșelile altora, devenind chiar răutăcios.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu